Έχω διαβάσει γι' αυτό το σύστημα, ο master δέκτης επικοινωνεί με τους υπόλοιπους στέλνοντας ένα παλμό ασύρματα (πιθανότατα στα 2,4GHz). Αν ο client δέκτης σταματήσει να δέχεται αυτό τον παλμό, σταματά να αποκωδικοποιεί.
Με τον κωδικό συνδρομητή τη ψάχνουν να βρουν!!! άλλου πονάνε, και κάτι ακούγετε εδώ και 2 μέρες.
Δηλαδή θα πρέπει ντε και τσου να έχει κάποιος wi fi ανοικτό στο δέκτη;
Έλεος αλλά τι έλεος;
Δεν υπάρχει έλεος με αυτούς τους ανθρώπους, απλά αποφασίζουν και διατάζουν αντί να εξυπηρετήσουν τον πελάτη.
Ο ασύρματος παλμός σε 2,4 GHz πως θα μεταφερθεί;
Δεν είναι wifi αυτό τότε;
Δεν εννοώ wifi σε router, απλά το ότι θα πρέπει να έχει κάποιος ακτινοβολία μέσα στο σπίτι για να βλέπει σε 2 δέκτες.
Επίσης ποιος λέει πως δεν μπορεί να μοιραστεί αυτό το κλειδί που θα λαμβάνει, ότι και αν είναι αυτό;
Ο ασύρματος παλμός σε 2,4 GHz πως θα μεταφερθεί;
Δεν είναι wifi αυτό τότε;
Δεν εννοώ wifi σε router, απλά το ότι θα πρέπει να έχει κάποιος ακτινοβολία μέσα στο σπίτι για να βλέπει σε 2 δέκτες.
Επίσης ποιος λέει πως δεν μπορεί να μοιραστεί αυτό το κλειδί που θα λαμβάνει, ότι και αν είναι αυτό;
και για να μη παρεξηγηθώ όπως πάντα άλλωστε μια συσκευή για να είναι είτε πομπός είτε δέκτης είτε και τα δύο πρέπει να έχει ενεργό wireless, οπότε ακτινοβολία μια χαρά.
Επίσης το τυπικό beacon είναι 50 bytes σε μέγεθος, δηλαδή κάτι πολύ μικρό αλλά αυτό δε μου λέει εμένα πως ενώ έχω συνεχώς 2 συσκευές με wireless ανοικτές δεν απορροφώ ακτινοβολία στο σώμα μου.
RF ακτινοβολία έχεις στο σπίτι σου πολύ μεγαλύτερη από τους παλμούς που θα στέλνει ο δέκτης. Να διαμαρτυρόμαστε για ουσιαστικά πράγματα, όχι για υστερίες.
Η multiroom υπηρεσία είναι πολύ καλή, καλύτερη του Nova PVR, και μακάρι να την φέρει και εδώ η Nova, ιδανικά χωρίς έξτρα μηνιαία χρέωση, παρά μόνο την αγορά του δέκτη.
To WiFi είναι συγκεκριμένο πρωτόκολλο μεταφοράς δεδομένων.
2.4GHz δεν σημαίνει απαραίτητα WiFi. Αν ήταν έτσι, όταν αγοράζαμε φούρνο μικροκυμάτων θα ρωτάγαμε αν υποστηρίζει b g ή n..![]()
και γιατί πρέπει να έχω περισσότερη;
εγώ δεν ανοίγω ποτέ το wireless και αν το κάνω το κλείνω με το που τελειώσω.
Ύπνος και ασύρματο δεν υπάρχουν στο σπίτι μου.
Εδώ τα κινητά κλείνω το βράδυ για τον ίδιο λόγο.
Μπορεί να ακούγεται βλακεία αλλά εγώ προτιμώ να προστατεύομαι και να γλιτώνω όση ακτινοβολία μπορώ.
Επίσης αν είναι RF δε νομίζω να πιάνει στο άλλο δωμάτιο, μάλλον wireless θα είναι για να εκπέμπει στα 2,4 GHz. Αλλιώς στο RF θα παίζει σε Mhz και μάλλον δεν θα πιάνει τίποτα.
...Βρε μπας και πηρε και χορηγια και απο τη SES-Astra?
Το multiroom του Sky UK είναι με καλώδιο (θέλει σύνδεση στο τηλέφωνο). Το καλύτερο θα ήταν να είχε και τις δύο επιλογές όπως λες. Πάντως ένας χαμηλής ισχύος παλμός δεν είναι επικίνδυνος, ή αν θες δεν είναι περισσότερο επικίνδυνος από RF ακτινοβολία που δέχεσαι ήδη από εξωτερικές πηγές (αναμεταδότες TV/FM, κυψέλες κινητής κτλ κτλ)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.