Mα για τα ελευθερα στον hotbird ρωτησα αν ξερει κανεις...Το μόνο ελεύθερο κανάλι που είναι στο μπουκέτο της Nova είναι το κανάλι της Βουλής.Δεν γνωρίζω αν θα το δείξει κάποιο ελεύθερο κανάλι στον hotbird.
Τώρα στο Boomerang παρατήρησα ότι αντί για το λογότυπο του Boomerang έχει ένα που γράφει Cartoonito.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?Το έχω παρατηρήσει και στο παρελθόν.
Τι γίνεται με το EuroSport HD? Είναι μέρες τώρα που αρνείται πεισματικά να εμφανίσει εικόνα!! Το έχει παρατηρήσει και άλλος ή το πρόβλημα να είναι στον δέκτη μου? Τα υπόλοιπα HD κανάλια λειτουργούν κανονικά.
Σε μενα μια χαρα παιζει. Το Eurosport hd εχει ακριβως το ιδιο προγραμμα με το Eurosport 1? Η ιδια ερωτηση ισχυει για ολα τα καναλια. Δηλαδη novacinema hd=novacinema 1, nat geo wild hd=nat geo wild, national geographic hd=national geographic?
δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου. εβαλα προσφατα Nova και μονο στο novasports hd εχω διαπιστωσει οτι εχει το ιδιο προγραμμα με το Novasports 1
δεν εκανα καποια περιεργη ερωτηση.ρωτησα απλα πως δεν βλεπεις τα υπολοιπα.
τα βλεπω αλλα δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος αν εχουν ακριβως το ιδιο προγραμμα. θελω να φτιαξω μπουκετα, για να καταλαβεις και προσπαθω να βρω αν εχουν το ιδιο προγραμμα σε ολη τη διαρκεια της ημερας, για να μην βαζω δυο καναλια που να δειχνουν το ιδιο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.