HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Και σε μένα παίζουν όλα τα novacinema κανάλια, χωρίς να είμαι συνδρομητής σε αυτά. Το ανακάλυψα εντελώς τυχαία χθες, όταν στο ζάπινγκ "σταμάτησα" κατά λάθος στο novacinema 4.

ενδιαφέρουσα εξέλιξη...αν τη συνδυάσουν και με καμια προσφορά λόγω εορτών... έστω και μόνο για αυτούς που δεν έχουν το full pack είναι θετικό.

Μια ερωτηση ασχετη παιδια.Υπαρχει καποιο ελευθερο ξενο καναλι στο μπουκετο της νοβα οπου μπορουμε να δουμε το ματς ρεαλ-μπαρτσελονα το σαββατο ή αυτο ειναι αδυνατο?

Το μόνο ελεύθερο κανάλι που είναι στο μπουκέτο της Nova είναι το κανάλι της Βουλής.Δεν γνωρίζω αν θα το δείξει κάποιο ελεύθερο κανάλι στον hotbird.

Το μόνο ελεύθερο κανάλι που είναι στο μπουκέτο της Nova είναι το κανάλι της Βουλής.Δεν γνωρίζω αν θα το δείξει κάποιο ελεύθερο κανάλι στον hotbird.
Mα για τα ελευθερα στον hotbird ρωτησα αν ξερει κανεις...

Τώρα στο Boomerang παρατήρησα ότι αντί για το λογότυπο του Boomerang έχει ένα που γράφει Cartoonito.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?Το έχω παρατηρήσει και στο παρελθόν.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Τώρα στο Boomerang παρατήρησα ότι αντί για το λογότυπο του Boomerang έχει ένα που γράφει Cartoonito.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?Το έχω παρατηρήσει και στο παρελθόν.

Απο κάποια ώρα και μετα γίνεται cartoonito.

Τι γίνεται με το EuroSport HD? Είναι μέρες τώρα που αρνείται πεισματικά να εμφανίσει εικόνα!! Το έχει παρατηρήσει και άλλος ή το πρόβλημα να είναι στον δέκτη μου? Τα υπόλοιπα HD κανάλια λειτουργούν κανονικά.

Τι γίνεται με το EuroSport HD? Είναι μέρες τώρα που αρνείται πεισματικά να εμφανίσει εικόνα!! Το έχει παρατηρήσει και άλλος ή το πρόβλημα να είναι στον δέκτη μου? Τα υπόλοιπα HD κανάλια λειτουργούν κανονικά.

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω...

Και εγώ είχα πρόβλημα με μαύρη οθόνη χωρίς ήχο και χωρίς ένδειξη σφάλματος στο esp hd. Πήρα την τεχνική υποστήριξη τηλέφωνο και μου το έφτιαξαν. Σε ερώτηση ποιό ήταν το πρόβλημα μου είπαν ότι δεν είχε "κατεβάσει" κάποιους κωδικούς ο δέκτης αυτόματα και μου τους έστειλε αυτός...

Σε μενα μια χαρα παιζει. Το Eurosport hd εχει ακριβως το ιδιο προγραμμα με το Eurosport 1? Η ιδια ερωτηση ισχυει για ολα τα καναλια. Δηλαδη novacinema hd=novacinema 1, nat geo wild hd=nat geo wild, national geographic hd=national geographic?

Σε μενα μια χαρα παιζει. Το Eurosport hd εχει ακριβως το ιδιο προγραμμα με το Eurosport 1? Η ιδια ερωτηση ισχυει για ολα τα καναλια. Δηλαδη novacinema hd=novacinema 1, nat geo wild hd=nat geo wild, national geographic hd=national geographic?

μονο το eurosport βλεπεις hd?

δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου. εβαλα προσφατα Nova και μονο στο novasports hd εχω διαπιστωσει οτι εχει το ιδιο προγραμμα με το Novasports 1

δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου. εβαλα προσφατα Nova και μονο στο novasports hd εχω διαπιστωσει οτι εχει το ιδιο προγραμμα με το Novasports 1

δεν εκανα καποια περιεργη ερωτηση.ρωτησα απλα πως δεν βλεπεις τα υπολοιπα.

δεν εκανα καποια περιεργη ερωτηση.ρωτησα απλα πως δεν βλεπεις τα υπολοιπα.

τα βλεπω αλλα δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος αν εχουν ακριβως το ιδιο προγραμμα. θελω να φτιαξω μπουκετα, για να καταλαβεις και προσπαθω να βρω αν εχουν το ιδιο προγραμμα σε ολη τη διαρκεια της ημερας, για να μην βαζω δυο καναλια που να δειχνουν το ιδιο

τα βλεπω αλλα δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος αν εχουν ακριβως το ιδιο προγραμμα. θελω να φτιαξω μπουκετα, για να καταλαβεις και προσπαθω να βρω αν εχουν το ιδιο προγραμμα σε ολη τη διαρκεια της ημερας, για να μην βαζω δυο καναλια που να δειχνουν το ιδιο

μπες εδω http://www.nova.gr/el-gr/programma/580-.cmt? και ριξε μια ματια.