HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

......(είναι χαμηλότερης ανάλυσης από τους Full HD)....
δεν νομιζω οτι τους συμφερει τ`αντιθετο,τουλαχιστον στο ξεκινημα τους.
κατσε να σε γλυκανουν πρωτα και μετα σε παντρευουν...
μαμακες ειναι..?

Το τους - πάει στο τηλεοπτικοί δέκτες που εννοεί τηλεοράσεις.

Το τους - πάει στο τηλεοπτικοί δέκτες που εννοεί τηλεοράσεις.

μολις τωρα μιλησα με τεχνικο της nova,κι`αφου ενημερωθηκε απο καποιον πιο γνωστη-προφανως-μου ειπε οτι:
δεν θα εχω προβλημα να βλεπω με τον δικο μου hd δεκτη,απο την στιγμη που πληρη τις προυποθεσεις της hd μεταδοσης.
ολα αυτα βεβαια,με μια μικρη επιφυλαξη,αφου ακομα το θεμα ειναι φρεσκο..

Απαραίτητος εξοπλισμός:
• Αποκωδικοποιητής NovaBox HD ή NovaBox HD PVR

Δεν χωραει αμφισβητηση το παντρεμα καρτας-δεκτη...

Το θέμα είναι: Αν κάποιος συνδρομητής με την smart card που διαθέτει θα πρέπει να την αλλάξει με καινούργια ώστε να βλέπει τα HD κανάλια. Αν ναι τότε ακόμα και όσοι βλέπουν τώρα χωρίς το πάντρεμα κάρτας δέκτης θα αναγκαστουν να αγοράσουν το δέκτη της Nova και να παντρέψουν τη νέα κάρτα.

Το μπουκέτο HD της Νova θα περιλαμβάνει αρχικώς 3 κανάλια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές μέσω των HD αποκωδικοποιητών Pace.

Για ποιον Pace μιλαμε? Για τον DS830?

c84c_1_sbl.JPG

Δεν χωραει αμφισβητηση το παντρεμα καρτας-δεκτη...

δεν ξερω...
οτι μου το παληκαρι στο τηλεφωνο,σας το μετεφερα...
αλλα και ετσι να ειναι οπως το λες,γινεται να παιζουν μονο τα sd και να μην παιζουν τα hd σ`εναν ανυπαντρο δεκτη?

Αν η ανακοινωση ελεγε στο κομματι του απαραιτητου εξοπλισμου κατι σαν "NovaBox HD ή NovaBox HD PVR ή αλλος δορυφ. δεκτης HD συμβατος με συστημα irdeto" θα ημουν αισιοδοξος.
Ετσι οπως το διατυπωσαν, νομιζω οτι ξεκαθαρισαν τις προθεσεις τους.

Τωρα το αν θα επιτρεψουν (για καποιο χρονικο διαστημα και για λογους μαρκετινγκ) να μπει η υπαρχουσα απαντρευτη σε HD και να παιξει... θα το δουμε στην πραξη.
Με μια τετοια κινηση ομως οσοι εχουν παντρεμενη, θα χανουν αυτο το "προνομιο", οποτε θα υπαρχουν και συνδρομητες HD δυο ταχυτητων κατι που δεν νομιζω να συμφερει τον παροχο, απο πολλες αποψεις.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Γιατί σου φαίνεται απίθανο;

Δεν μας έχουν συνηθίσει και στους καλύτερους δέκτες όπως μπορείς να καταλάβεις,οπότε ''στέκει'' αυτό που είπε ο Φίλιππος,και δεν θα κάνει καθόλου εντύπωση σε πολλά άτομα από εμάς εάν θα δώσει Patatasat hd,για να μειώσει το κόστος για αυτούς και να αυξήσει το κέρδος της.

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Δεν μιλαμε για κανεναν ακριβο δεκτη.....199 ευρω τον δινει το Sky στην Γερμανια...

Παντως εγω ψηνομαι να δοκιμασω τις νεες υπηρεσιες αφοσον ειναι και δωρεαν (πλην δεκτη προφανως)...

Απάντηση: NOVA-HD

Δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω από το να δείχνει τα κανάλια της nova,άλλες κάρτες,δεν παίρνει,όλα τα κανάλια δεν τα κατεβάζει,πρέπει να του βάζεις τις συχνότητες μια μια,ο pvr,έχει χειρότερη ποιότητα εικόνας ακόμα και από τον 1110,θέλεις και άλλα;;;