HD κανάλια στη NOVA

Re: Nova hd GR

Αν και θεωρητικά δεν υπάρχει πια σχέση μεταξύ Multichoice Ελλάδας και Multichoice Ν.Αφρικής η δεύτερη εταιρία όταν λάνσαρε το πρώτο HD κανάλι το Mnet-HD τo έδινε στην αρχή δωρεάν αλλά αργότερα το χρέωνε. Σήμερα η Multichoice Ν.Αφρικής έχει 3 HD κανάλια το Mnet-HD, το Supersport HD και το Discovery HD Showcase τα οποία ανήκουν στο premium πακέτο της και διατείθονται μόνο με το δέκτη HD PVR του πακέτου με μηνιαία συνδρομή στα 47,54 ευρώ + 5,72 ευρώ για την υπηρεσία PVR. Για περισσότερες πληροφορίες http://www.dstv.com/dstvsa/content/en/sa/products?bId=1

Ούτε σε μένα ανοίγει χωρίς καμία κάρτα σε Vantage 7100ts. Δείχνει να υπάρχει κλείδωμα Irdeto.

Ειναι κρίμα νομίζω τελικα να παρατηρείς κάτι με ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ να θελεις να ενημερωσεις καποιους που ισως τους ενδιαφερει αυτη η πληροφορια* και να εμφανιζεται ο καθενας και να σε βαφτιζει παρανομο χαζο και αφελη!!! Κριμα και παλι κριμα... Και να το βλεπαμε κιολας να πω στο δ&$£¥λο αλλα μιλαμε για μια κολλημενη εικονα που ποτε δεν ξεκολλησε!!!
Καληνυχτα παιδες...

www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=57452
{:-)

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Οι τωρινοί όχι βέβαια, θα λανσάρουν νέους HD δεκτες και βεβαια οι κάρτες θα ειναι παντρεμένες ενω και το σύστημα δεν θα ειναι απαραίτητα irdeto. Ξεροντας ...με ποιούς έχει να κάνει για πελάτες θα φροντίσει τα χαντέ κανάλια να μην μπορούν να μοιραστούν ούτε οικιακά...

Γιατί να μοιραστούν οικιακά??
Με ενα καλόδιο(απο εξωτερικό κοντα στα 10$) και ενα πισι περνάς μια χαρα την εικόνα ακομα και απο τον πατασατ και απο την τβ σου....

Re: NOVA-HD

Οι τσιπιδες τις nova κάνουνε δοκιμες σε 1440 x 1080 οποτε φαίνεται να ξεχνάμε το 1920 x 1080.

Οι τσιπιδες τις nova κάνουνε δοκιμες σε 1440 x 1080 οποτε φαίνεται να ξεχνάμε το 1920 x 1080.

Και οι Γαλλοι στο πακέτο Canalsat σ αυτή την ανάλυση μεταδίδουν και αλλο ένα πακέτο που δεν το θυμάμαι τώρα

Νομίζω σε 1440*1080 μεταδίδονται οι HD εκπομπές που δεν είναι wide screen.

Τεστ δεν ειναι ακομη?

Παντως απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο , σε μια αναζητηση που εκανα βρηκα οτι και αλλα καναλια χρησιμοποιουν την αναλυση αυτη για να μειωσουν το bandwidth...

όταν έρθει η ώρα να εκπέμψει θα συγκρίνουμε εικόνα με τα ξένα πακέτα και θα τα πούμε:BDGBGDB55:
προσωπικά είμαι βέβαιος για το μαύρο χάλι από τώρα:grandpa:

Μην είσαι τόσο πολύ απόλυτος Κώστα, η εικόνα σε σύγκριση με Canal+ HD είναι η ίδια.....

Νομίζω σε 1440*1080 μεταδίδονται οι HD εκπομπές που δεν είναι wide screen.

Μπα, στο γαλλικό πακέτο όλες ειναι σ αυτήν την ανάλυση, ειδικά οι wide screen

Μην είσαι τόσο πολύ απόλυτος Κώστα, η εικόνα σε σύγκριση με Canal+ HD είναι η ίδια.....

Aντώνη όταν πάνε να με πείσουν ότι τα 3 cinema αλλά και το novasports 3 εκπέμπουν σε 16/9 χωρίς εγώ να μπορώ να δω ούτε καν το σκορ και τον χρόνο του αγώνα που μεταδίδεται επειδή είναι πετσοκομένα και ζουπηγμένα ταυτόχρονα, τι να περιμένω από αυτούς?
Και να εξηγώ στα τηλέφωνα ότι έτσι, έτσι κι έτσι.. και να μην παίρνουν χαμπάρι..
τη τύφλα τους δεν ξέρουν.. να περιμένω hd της προκοπής από τον γύφτο?

Aντώνη όταν πάνε να με πείσουν ότι τα 3 cinema αλλά και το novasports 3 εκπέμπουν σε 16/9

Τα τρια Nova Cinema εκπεμπουν οντως 16:9

To περιεργο ειναι οτι τα Discovery, NatGeo, History, Fox Life ειναι 4:3 letterbox, ενω θα μπορουσαν ανετα να ειναι και αυτα 16:9