HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: Re: NOVA-HD

ε και τι να κάνουμε που είναι μούφα το παιχνίδι? Το θέμα έιναι να υπάρχει η διαθεσιμότητα σε hd. από εκεί και πέρα όποιος εδιαφέρεται το παρακολουθεί.

ναι το παρακολουθει φιλε μου.Αλλα μιλαω για την κοροιδια της νοβας που την πληρωνουμε και καλουμε και φιλους σπιτι να δουμε εναν αγωνα και νομιζουμε οτι χαλασε η τηλεοραση μας . . .

Re: NOVA-HD

Μου φανηκε μετριο το χθεσινο HD του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος.

Εφταιγε η συμπιεση της Nova; Δεν υπηρχε καλος φωτισμος στο γηπεδο (ειδικα στην αριστερη πλευρα); Συνηθισα το HD;
Παντως για μενα, χθες δεν υπηρχε ο "εντυπωσιασμος", το "wow factor" των μεταδοσεων της ΕΡΤ HD.

χτες πραγματικά το ΑΕΚ - Αρης ήταν για κλάματα (εννοώ εικόνα). Πάλευα συνέχεια κι άλλαζα 300 - 301 προσπαθούσα να βρω διαφορές. Στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός έφτιαξε. Στο καπάκι είδαμε ταινία σε HD και κάπου εκεί λέμε ΟΟΟΚ ούτε αυτό ήταν HD.

Σε 32άρα τηλεόραση βέβαια οπότε φαντάζομαι σε μεγαλύτερες οι διαφορές θα ήταν πιο εμφανής

Ναι δυστυχώς μόνο HD δεν ήταν αυτό ειδικά στο ματς της Τούμπας. Νομίζω της ΕΡΤ το ΗD είναι καλλίτερο και ας είναι πιο χαμηλή η ανάλυση
Μετά την πάροδο των 2 μηνών δωρεάν χρέωσης για τα HD νομίζω ότι θα τα διακόψω όχι ως προς τα 5 Ευρώ έξτρα χρέωση όσο προς την κοροϊδία αυτής

Εμένα μια χαρά μου φάνηκε η εικόνα στο ματς του παναθηναϊκού. Εκτός από την διακοπή που χάθηκε για λίγο ήχος και εικόνα.

και εμένα πολύ ικανοποιητική μου φάνηκε η εικόνα του ντέρπυ.
η διακοπή εμένα με πέτυχε στη τουαλέτα :p

Ναι δυστυχώς μόνο HD δεν ήταν αυτό ειδικά στο ματς της Τούμπας. Νομίζω της ΕΡΤ το ΗD είναι καλλίτερο και ας είναι πιο χαμηλή η ανάλυση
Ίδιες δεν ειναι οι αναλύσεις? (1080i)

παιδια μεταξυ novasports1 και novasports hd στο παιχνιδι δεν υπηρχαν διαφορες αφου δεν βγηκε σε hd...

Code:
Μετά την πάροδο των 2 μηνών δωρεάν χρέωσης για τα HD νομίζω ότι θα τα διακόψω όχι ως προς τα 5 Ευρώ έξτρα χρέωση όσο προς την κοροϊδία αυτής

Ίσως ήταν η μοναδική φορά που πέτυχα το novasportHD σε live αγώνα και αναφέρομαι στο ΠΑΟΚ ΠΑΟ
Στο δικό μου μάτι ήταν παρά πολύ καλό για τα "δεδομένα" της Τούμπας. Είχε αρκετά καλή ευκρίνεια και σωστό φωτισμό, αλλα και χρηματικά ήταν πολυ καλο. Ο φωτισμός ειδικά στα κόρνερ είναι ένα θέμα που έχουμε θίξει πολλές φορές στην ΠΑΕ, αλλα δεν βλέπω καμία αλλαγή να γίνεται.
Ο αγώνας της ΑΕΚ δεν ήταν HD, απλά μεταδόθηκε και απο το novasportHD, αλλα σε SD, αν παρατηρήσατε δεν υπήρχε το λογότυπο novasportHD, αλλα novasport1 στο πάνω δεξιά μέρος της εικόνας.
Αναφορικά με τις μεταδόσεις της ΕΡΤ, ειδικά τα εγχώρια HD , επειδή γίνονται απο εμάς και αυτά, δεν μπορώ να πω ότι υπερτερούν σε ποιότητα.

Πάντα στην διάθεση σας

Απάντηση: NOVA-HD

Καλά τα λες.
Ο δορυφόρος στέλνει 1080p?
Ή παίρνει 1080i απο το σταθμό και το κάνει 1080p?
Ή απλά στέλνει 1080i?
(δεν εχω πιατο, αναρωτιέμαι)

Τα HD δορυφορικά κανάλια μεταδίδονται σε 1080i ή 720p.....

Σωστα αλλα 1080i δεν σημαινει 1920x1080 κατ'αναγκη οπως γραφω και παραπανω.

Οτι στελνει ο επίγειος σταθμος το ιδιο αναμεταδιδει και ο δορυφορος.

Και ξαναγυρνάμε στο #4107
ERT HD και Nova στέλνουν το ίδιο σήμα με τις ίδιες αναλύσεις.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Η ανάλυση στο ΕΡΤ HD είναι 1440x1080i (anamorphic 16:9) ενω η ανάλυση του NS HD είναι 1920x1080i (16:9), όπως είπε και ο Yperion.

Ωραία, τότε εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εκπέμπουν σε 1080p εφόσον οι LCD/Plasma τηλεοράσεις δεν έχουν περιορισμούς συμβατότητας?