shipsoccer
New member
- 14 September 2012
- 26
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλησπέρα σε ολη την παρεα που μας χαριζει γνωσεις, συμβουλές και ειδησεις...Ηδη με ανανεωσεις και νεες συνδεσεις πρεπει το 70-80% των συνδρομητων να ειναι σε πακετο με HD δωρεάν η οχι..Ακουγεται τιποτα για μεταδοση HISTORY HD και TRAVEL HD? οι SD εκδοσεις τους απο αποψη ποιοτητας εικονας απλα δεν βλεπονται...
70 με 80% ??? τη στιγμη που η πλειοψηφια ειναι στο start pack me 29.90?? δε νομιζω
ναι αλλα θελω να πω οτι δωρεαν το hd το δινουν σε οσους ανανεωνουν και εχουν sports pack cinema pack h full δεν εχω ακουσει να το παιρνει δωρεαν καποιοσ που ανανεωνει στο βασικο 3play που ειναι η πλειοψηφία
Μου τα χρεώνουν εδώ και 2 μήνες τα hd απροειδοποίητα και ενώ στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πέρυσι τον Οκτώβριο για διαφοροποίηση της σύμβασης με βάση προσφορά, μου είχανε πει ότι ξεκινά νέα σύμβαση από τότε (Οκτώβριο 2013)...Στο e-bill εμφανίζεται έναρξη σύμβασης η 1-4-2014, αλλά η χρέωση χρέωση....συν το ότι ένα (μικρό) πιστωτικό δεν αφαιρέθηκε ΠΟΤΕ από λογαριασμό μου...
Το ότι πληρώνουμε (στα τυφλά; ) με πιστωτική κάρτα, καταλήγει τελικά να λειτουργεί εις βάρος μας; Είναι δυνατό να επικρατεί -και εν μέσω κλίματος ανταγωνισμού- το σκεπτικό "σιγά μην κάτσουν ποτέ να τα βάλουν κάτω και να τα υπολογίσουν τα κορόιδα";;;;
Πολύ κρίμα....ειλικρινά!!!
That's the point...Εκτός αν ήθελες να πεις απλά το παράπονο και το σχόλιό σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.