HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

εαν εισαι παλιος απαντρευτος συνδρομητης,παιρνεις την ιδια τιμη(130)τον pace,
ή εχουμε καποια "ειδικη" τιμη-για να βρουν και την ευκαιρια να μας παντρεψουν...?

Αν "πας HD" έχει νέο συμβόλαιο και κάρτα υποχρεωτικά.

...Στο κάτω κάτω δεν είχε καμιά υποχρέωση να το βγάλει, χωρίς ανταγωνισμό παίζει.

Μάλιστα, για εμένα δε νοείται σοβαρός πάροχος δορυφορικής τηλεόρασης που να μην έχει 4-5 δικά του κανάλια HD το έτος 2010 !!

Ειδικά όταν πληρώνεις full συνδρομή για την τιμή που την δίνει η NOVA. :rifle:

Εύχομαι όταν θα βάλουν (και αν βάλουν) και άλλα HD κανάλια, να μη χρειαστεί να κόψουν πολλά από τα SD ή έστω να μη τα αντικαταστήσουν με HD.

Όπως επίσης να μην αυξηθεί η τιμή των HD γιατί θα είναι κοροϊδία.

OK, κάποιοι έχουν άχτι για δικαίους και αδίκους λόγους τη nova, αλλά είναι κρίμα να μουτζώνουμε το HD πριν το δούμε. Στο κάτω κάτω δεν είχε καμιά υποχρέωση να το βγάλει, χωρίς ανταγωνισμό παίζει.

χωρις ανταγωνισμο παιζει για λιγο καιρο ακομα..και κοβω το κεφαλι μου οτι ο κυριως λογος που εβαλε το hd ειναι για να παντρεψει τους υπολοιπους συνδρομητες... βρειτε μου εναν αλλον τροπο να το κανει...

χωρις ανταγωνισμο παιζει για λιγο καιρο ακομα..και κοβω το κεφαλι μου οτι ο κυριως λογος που εβαλε το hd ειναι για να παντρεψει τους υπολοιπους συνδρομητες... βρειτε μου εναν αλλον τροπο να το κανει...

Αν καιγόταν για να παντρέψει δεν θα το έδινε δωρεάν;

Γεια σας παιδια.... ειμαι νεος στην παρεα σας αν και παρακολουθω αρκετο καιρο το site περισσότερο εδω που γραφετε για την nova.... αυτο που ηθελα να πω ειναι βασικα οτι στο site της nova στον τομεα my nova (που είναι για του συνδρομητές της) στην αναβάθμιση του εξοπλισμού λεει τιμή 49,82 και οχι 129 που λεει εκει γινε συνδρομητής εχει την τιμή 129...(βαζω kαι screenshots για να δειτε)
μηπως είναι λαθος της νοβα ή μηπως για τουσ ηδη συνδρομητες θα τον δίνουν 50 euro??

Attachments

• nova1.jpg
    nova1.jpg
    52.4 KB · Views: 114
  • nova2.jpg
    nova2.jpg
    48.7 KB · Views: 79

Αν καιγόταν για να παντρέψει δεν θα το έδινε δωρεάν;

οριστε.. οι παλιοι κατοχοι γλιτωνουν τα εξης:
α. απο την δωρεαν συνδρομη για ενα χρονο 12*5=60Ε
β. απο την τιμη του δεκτη 129-49.82=79.18Ε
καλο δεν ειναι το δελεαρ για να παντρευτουν?

Τρίτον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δούμε HD με γαμάτη κίνηση στα 50i και όχι πια αυτή τη φλύκταινα των 23,976 που έχουμε μάθει από τις "αγορές μας" μέσω internet.

Θα δείτε "σχεδόν" HD.. Γιατί οι 1080 interlaced γραμμές γίνονται 540 progressive όταν υπάρχει γρήγορη κίνηση.. Γιαυτό και το 50i δίνει την εντύπωση καλύτερης κίνησης.. και γιαυτό στην Αμερική τα περισσότερα αθλητικά τα δείχνουν σε 720p.. -bye-

Ναι, θα κυκλοφορήσει και PVR δέκτης τέλη Σεπτεμβρίου, αρχάς Οκτωβρίου μου είπαν!!! Περιμένετε να πέσουν οι πρώτοι στα πεδιά των μαχών και μετά έρχεται και η σειρά μας με ασφαλή συμπεράσματα!!!

οριστε.. οι παλιοι κατοχοι γλιτωνουν τα εξης:
α. απο την δωρεαν συνδρομη για ενα χρονο 12*5=60Ε
β. απο την τιμη του δεκτη 129-49.82=79.18Ε
καλο δεν ειναι το δελεαρ για να παντρευτουν?

Καλό είναι για να τσιμπήσουν όσοι έχουν αγοράσει δικούς τους δέκτες με 100 & 200 ευρώ.

Αν έχεις π.χ. δέκτη τον DM8000 και τον έχεις μόλις ένα-δύο χρόνια δε λέει με τίποτα να τον παροπλίσεις ή να αρχίσεις να κατεβάζεις καλώδια από ταράτσα ή να γεμίσεις με HDMI καλώδια και τηλεκοντρόλ και αλλαγές στα interface της TV για να κάνεις zapping!

:hahaha:

άντε 2 βδομάδες μειναν

Άκου εκεί Dolby Digital ήχο :laugh: μήπως θα 'ναι και 5.1 ?

Φυσικά μιλάμε για 5.1. Μόνιμα (τουλάχιστον στα novacinema)

Θα δείτε "σχεδόν" HD.. Γιατί οι 1080 interlaced γραμμές γίνονται 540 progressive όταν υπάρχει γρήγορη κίνηση.. Γιαυτό και το 50i δίνει την εντύπωση καλύτερης κίνησης.. και γιαυτό στην Αμερική τα περισσότερα αθλητικά τα δείχνουν σε 720p.. -bye-

Στο τέννις που είδα επιτέλους μπορείς να δεις την μπάλλα σε κάθε σημείο του γηπέδου.
Στην ποδηλασία (αν και αδιάφορο σαν άθλημα) κόλλησα. Μόνιμο πανάρισμα που "ξεκουράζει" το μάτι, πλάνα από το ελικόπτερο (eagle eye) με τις λεπτομέρειες να παραμένουν ευκρινείς και ζωντανές.

Καλημέρα σε όλους!

Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Οι πελάτες απο Forthnet που έχουν 20% έκπτωση, ξέρετε μήπως τί τιμή θα έχουν για το HD ?

Επίσης, ο νέος HD αποκωδικοποιητής, επειδή είναι MPEG4 μήπως έχει και βύσμα για κεραία και με κάποιο τρόπο να πιάνεις και Digea μαζί ?

Last edited:

Δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη, αλλά μπορεί να πάρει USB stick (εννοείται μόνο το δικό του) κι απο κεί να πάρει και Digea. Το αν και πότε θα εφαρμοστεί δεν γνωρίζω, πάντως σε άλλες χώρες το δουλεύουν (π.χ. sky italia)