HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Καλό είναι για να τσιμπήσουν όσοι έχουν αγοράσει δικούς τους δέκτες με 100 & 200 ευρώ.

Αν έχεις π.χ. δέκτη τον DM8000 και τον έχεις μόλις ένα-δύο χρόνια δε λέει με τίποτα να τον παροπλίσεις ή να αρχίσεις να κατεβάζεις καλώδια από ταράτσα ή να γεμίσεις με HDMI καλώδια και τηλεκοντρόλ και αλλαγές στα interface της TV για να κάνεις zapping!

Και εγώ σκευτόμουν να τον αγοράσω τον 8000, αλλά ευτυχώς δεν το έκανα. Τελικά ακόμα αναρωτιέμαι αν αξίζει τα χρήματά του αυτός ο δέκτης.

Κοίτα εγώ δεν έχω DM8000 αλλά θα ήθελα να τον είχα.
Μπορεί να μη πρέπει να κοστίζει 1000 ευρώ, αλλά τουλάχιστον μια 600 τα αξίζει.

Γεια σας παιδια.... ειμαι νεος στην παρεα σας αν και παρακολουθω αρκετο καιρο το site περισσότερο εδω που γραφετε για την nova.... αυτο που ηθελα να πω ειναι βασικα οτι στο site της nova στον τομεα my nova (που είναι για του συνδρομητές της) στην αναβάθμιση του εξοπλισμού λεει τιμή 49,82 και οχι 129 που λεει εκει γινε συνδρομητής εχει την τιμή 129...(βαζω kαι screenshots για να δειτε)
μηπως είναι λαθος της νοβα ή μηπως για τουσ ηδη συνδρομητες θα τον δίνουν 50 euro??

Μόλις επικοινώνησα με nova και η κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο απόρησε για αυτήν την τιμή, Μου είπε ότι αυτή ισχύει για τον παλιό δέκτη και μου ζήτησε να στείλω αυτό το link στα κεντρικά για να το ελέγξουν!!!

Επίσης έστειλα νέο mail στα κεντρικά και αναμένω απάντηση...

Last edited:

Εχουν μαυρα μεσανυχτα...
Λενε οτι αυτη η προσφορα δεν ισχυει.
Τους ειπα οτι ειμαι παλαιος πελατης και ως γνωστο καθε 13 μηνα δεν πληρωνω συνδρομη διοτι πληρωνω με παγια εντολη και οτι αν θα κανω νεο συμβολαιο χανω τον 13 μηνα και δεν ηξεραν τι να μου πουν.
Χαος...

Εγω νομίζω πως ή στο τηλεφωνικό κεντρο δεν ξερουν τι τους γινεται ή μασ δουλευουν.....
Και αυτο γιατι ο παλιος δεκτης κοστιζε 50,64... (μπορει να ειναι μικρη η διαφορα ομως ειναι διαφορα) και υπαρχει και στο σιτε της νοβα παλι γτ δεν το εχουν βγαλει ακομα.... τι να πω θα δείξει σε λιγες μερες θα ξερουμε.....

Ακυρο... το διόρθωσαν τα λαγωνικά... και λεει πια 129 ευρω.....

Attachments

• nova3.jpg
    nova3.jpg
    60.2 KB · Views: 67
Last edited:

Μόλις μίλησα κι εγώ με την εξυπηρέτηση πελατών. Το σημαντικό από αυτά που μου είπε είναι ότι ο νέος δέκτης ΔΕΝ θα διατίθεται σκέτος για κανέναν, παλιό ή νέο συνδρομητή. Όποιος τον πάρει είναι υποχρεωμένος να κάνει νέο 12μηνο συμβόλαιο και να πάρει καινούρια κάρτα. Η τιμή όντως 129 ευρώ και τα κανάλια δωρεάν για τον πρώτο χρόνο.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει την προσφορά που είχε βγει τον Ιούνιο όπως εγώ, τότε με το νέο συμβόλαιο παραμένει η μειωμένη χρέωση μέχρι τη λήξη του αρχικού συμβολαίου, και συνεχίζει με πλήρη χρέωση για τους υπόλοιπους μήνες του νέου συμβολαίου. Τραγικά πράγματα.

Μόλις μίλησα κι εγώ με την εξυπηρέτηση πελατών. Το σημαντικό από αυτά που μου είπε είναι ότι ο νέος δέκτης ΔΕΝ θα διατίθεται σκέτος για κανέναν, παλιό ή νέο συνδρομητή. Όποιος τον πάρει είναι υποχρεωμένος να κάνει νέο 12μηνο συμβόλαιο και να πάρει καινούρια κάρτα. Η τιμή όντως 129 ευρώ και τα κανάλια δωρεάν για τον πρώτο χρόνο.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει την προσφορά που είχε βγει τον Ιούνιο όπως εγώ, τότε με το νέο συμβόλαιο παραμένει η μειωμένη χρέωση μέχρι τη λήξη του αρχικού συμβολαίου, και συνεχίζει με πλήρη χρέωση για τους υπόλοιπους μήνες του νέου συμβολαίου. Τραγικά πράγματα.

Κι εγώ έχω την προσφορά του Ιουνίου. Με αυτά τα δεδομένα δεν με βλέπω να πηγαίνω σε HD :tdown:

Αν ειναι να πληρώνω 50 - 60 Ευρώ το μήνα, παίρνω και SKY Αγγλίας HD

Σε σημερινη ολοσελιδη διαφημιση της Nova στο οπισθοφυλλο της Sportday αναφερει οτι καθε αγωνιστικη θα μεταδιδονται 2 παιχνιδια της Super League σε high definition και ηχο dolby digital! Με εναρξη στις 27 Αυγουστου.

Γεια σας κι από εμένα!

Πιο πάνω αναφέρθηκε ανάμεσα στα άλλα το εξής:

"Η τιμή όντως 129 ευρώ και τα κανάλια δωρεάν για τον πρώτο χρόνο."

Προσωπικά δεν έχω βάλει ακόμα nova και έχω Forthnet 2play

Γνωρίζω ότι αν συνδιάσω και τις δυο υπηρεσίες Forthnet + Nova θα έχω έκπτωση 20% και στις δυο.

Ερώτημα: Αν κάνω σύμβαση για 12 μήνες και πάρω τον HD δέκτη της με 129 euro,θα έχω δωρεάν τα HD κανάλια για ένα χρόνο ή θα πρέπει να πληρώνω +5 euro το μήνα για να τα έχω;

Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει σας παρακαλώ!

Ευχαριστώ,
Φιλικά,
Μάνος.

Γεια σας κι από εμένα!

Πιο πάνω αναφέρθηκε ανάμεσα στα άλλα το εξής:

"Η τιμή όντως 129 ευρώ και τα κανάλια δωρεάν για τον πρώτο χρόνο."

Προσωπικά δεν έχω βάλει ακόμα nova και έχω Forthnet 2play

Γνωρίζω ότι αν συνδιάσω και τις δυο υπηρεσίες Forthnet + Nova θα έχω έκπτωση 20% και στις δυο.

Ερώτημα: Αν κάνω σύμβαση για 12 μήνες και πάρω τον HD δέκτη της με 129 euro,θα έχω δωρεάν τα HD κανάλια για ένα χρόνο ή θα πρέπει να πληρώνω +5 euro το μήνα για να τα έχω;

Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει σας παρακαλώ!

Ευχαριστώ,
Φιλικά,
Μάνος.

Φίλε Μάνο θα έχεις ΔΩΡΕΑΝ για τον πρώτο χρόνο τα κανάλια και μετά τον πρώτο χρόνο + 4,99/μήνα.

Φίλε jim1papa,

Τονίζω ότι για πρώτη φορά θα βάλω nova,δεν έχω ξαναβάλει ποτέ!
Σίγουρα θα τα έχω δωρεάν για τον πρώτο χρόνο?

Το ξαναρωτάω γιατί λίγα post πιο πίσω, σε αυτό το thread νομίζω,κάπου είχα δει νομίζω και έλεγε ότι τα HD κανάλια θα είναι δωρεάν μόνο για τους ΗΔΗ συνδρομητές,ενώ οι καινούργιοι συνδρομητές θα χρεώνονται κανονικά 5 euro το μήνα τα HD κανάλια?!

Επιβεβαιώνεις πως είναι δωρεάν για την περίπτωση μου?!

Ευχαριστώ και πάλι,
Φιλικά,
Μάνος.

Παλιοί και νέοι συνδρομητές, θα παίρνουν το νέο μηχάνημα, θα υπογράφουν νέο συμβόλαιο 12μηνης διάρκειας και θα παίρνουν δωρεάν τα κανάλια για ένα χρόνο. Φαντάζομαι πως θα σε δεσμεύουν και για την επόμενη χρονιά (για να έχει νόημα και η συνδρομή των 5 ευρώ έξτρα) για κάποιο χρονικό διάστημα. Η προσφορά πάντως απ' όσο πληροφορήθηκα ισχύει για όλους.

Φίλε jim1papa,

Τονίζω ότι για πρώτη φορά θα βάλω nova,δεν έχω ξαναβάλει ποτέ!
Σίγουρα θα τα έχω δωρεάν για τον πρώτο χρόνο?

Το ξαναρωτάω γιατί λίγα post πιο πίσω, σε αυτό το thread νομίζω,κάπου είχα δει νομίζω και έλεγε ότι τα HD κανάλια θα είναι δωρεάν μόνο για τους ΗΔΗ συνδρομητές,ενώ οι καινούργιοι συνδρομητές θα χρεώνονται κανονικά 5 euro το μήνα τα HD κανάλια?!

Επιβεβαιώνεις πως είναι δωρεάν για την περίπτωση μου?!

Ευχαριστώ και πάλι,
Φιλικά,
Μάνος.

Φίλε Μάνο, εγώ είμαι συνδρομητής και σε προηγούμενό μου post ανέβασα την επίσημη απάντηση που πήρα από την εταιρία. Εκεί δεν αναφέρεται κάτι για τους νέους συνδρομητές. Αν θες πάρε ένα τηλέφωνο ή στείλε τους ένα mail καλύτερα για να κρατήσεις την επίσημη απάντηση (εμένα πάντως μου απάντησαν πολύ γρήγορα)...

Πάντως παιδιά εγώ τους έστειλα mail χτες (είμαι ήδη συνδρομητής) και τους ρωτάω αρκετά πράγματα. Συνδεσμολογίες, ανεξάρτητη θέαση σε 3 σημεία, pvr, κ.α. Περιμένω την επίσημη απάντηση και θα σας ενημερώσω σχετικά.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!Θα ρωτήσω και σε κατάστημα Forthnet και μπορεί να πάρω και τηλ. ή να στείλω e-mail.

Να ρωτήσω ακόμα 2-3 πράγματα αν έχετε την καλοσύνη!

1.Αν θέλω να έχω nova HD σε περισσότερες από μια τηλεοράσεις στο σπίτι,τι λύσεις υπάρχουν?Πρέπει να περιμένω τον Novabox HD pvr ή ο pvr πλέον δεν θα κάνει αυτή τη δουλειά όπως διάβασα λίγο πιο πριν?Αν ας πούμε τώρα παρω τον απλό HD και αργότερα ίσως πάρω και τον HD PVR της nova θα είμαι καλυμμένος για θέαση σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις?

2.Επίσης επειδή σκέφτομαι να προβώ και στην αγορά κάποιου άλλου δέκτη HD για να βλέπω διάφορα HD κανάλια πέρα από nova,και το πιάτο που σκέφτομαι να πάρω θα είναι μάλλον μεγάλο (πιθανόν 1.85m) και πολύ πιθανόν κινητό,θα ήθελα να ρωτήσω: ο HD δέκτης της nova μπορεί να συναργαστεί με κινητό πιάτο (ώστε να γυρίζει το πιάτο μέσω του δέκτη της nova)? ή μήπως θα πρέπει μέσω loop να συνδέσω τον HD δέκτη της nova με τον άλλο HD δέκτη που θα έχω και όταν αποφασίζω να δω nova,να γυρίζω πρώτα το πιάτο στον Hotbird μέσω του άλλου HD δέκτη,στη συνέχεια να τον βάζω σε stand by και μετά να βλέπω nova HD με τον HD δέκτη της nova!?

Μήπως είναι προτιμότερο να έχω δυο πιάτα? Ένα αποκλειστικά για τη nova και άλλο ένα για όλα τα υπόλοιπα?

3.Τέλος για να εξασφαλίσω καλή λήψη για τη nova ακόμα και σε βροχερό καιρό κλπ. τι μέγεθος πιάτο θα ήταν καλό να βάλω?Βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης.Γύρω στο 1.20 είναι πολύ καλό;Το ρωτάω αυτό γιατί έχω ακούσει ότι το πολύ μικρό πιατάκι που δίνει η nova δεν έχει και την καλύτερη απόδοση ειδικά σε βροχερό καιρό.

Θα ήμουν ευγνώμων αν είχα κάποιες απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα γιατί σχεδιάζω τις εγκαταστάσεις που θα πρέπει να γίνουν!

Ευχαριστώ και πάλι για τις άμεσες και κατατοπιστικές σας απαντήσεις!
Αναμένω απαντήσεις - γνώμες!

Φιλικά,
Μάνος.

Απάντηση: NOVA-HD

Κάπου το πήρε το μάτι μου τώρα που διάβαζα το thread novaboxHD ο πατατασατ...?:flipout::flipout:

Απάντηση: NOVA-HD

...ανεπανάληπτη προσφορά, που να πρωτοξοδέψει κάποιος τα 10 ευρώ που θα κερδίσει...

Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση!
Ως συνδρομητής Nova & Forthnet έχω έκπτωση 20% και στις 2 υπηρεσίες.
Κάνοντας νέο συμβόλαιο ώστε να αποκτήσω και τις HD υπηρεσίες η έκπτωση παραμένει ????
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κάνουν καμιά εξυπνάδα. Έχω στείλει και E-mail περιμένοντας μια απάντησή τους αλλά ρωτάω μήπως κάποιος έχει πληροφορίες και για την περίπτωση αυτή.