HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση!
Ως συνδρομητής Nova & Forthnet έχω έκπτωση 20% και στις 2 υπηρεσίες.
Κάνοντας νέο συμβόλαιο ώστε να αποκτήσω και τις HD υπηρεσίες η έκπτωση παραμένει ????
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κάνουν καμιά εξυπνάδα. Έχω στείλει και E-mail περιμένοντας μια απάντησή τους αλλά ρωτάω μήπως κάποιος έχει πληροφορίες και για την περίπτωση αυτή.

δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση το hd με το -20%....

Έχει πέσει πολύ πώρωση βλέπω!:coool:

Σχετικά με τα παιχνίδια ποδοσφαίρου με ήχο "dolby digital" να σημειώσω ότι το πράγμα αξίζει μόνο σε κλειστά στάδια – NBA, NHL,… στο ποδόσφαιρο ΤΙ να ακούσεις από DD 5.1 ??! Τον μονοφωνικό εκφωνητή;
Όπως και σιγά να μην έχουν 5.1 κανάλια ήχου, στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση θα μιλάμε για DD2.1

Τέλος, να σας υπενθυμίσω για την " full high definition " εικόνα που είπανε, πως όταν κάνανε δοκιμές το ένα κανάλι είχε ανάλυση 1440x1080 και το δεύτερο ακόμα καλύτερη: 1280x1080 !

Υπολογίζοντας όλα αυτά +
όσοι έχουν την κάρτα σε δέκτη αρεσκείας τους,
και αυτοί με pvr και θέαση σε 2η tv :​

Με αυτά τα δεδομένα δεν με βλέπω να πηγαίνω σε HD :tdown:

Έχει πέσει πολύ πώρωση βλέπω!:coool: ]

Σχετικά με τα παιχνίδια ποδοσφαίρου με ήχο "dolby digital" να σημειώσω ότι το πράγμα αξίζει μόνο σε κλειστά στάδια – NBA, NHL,… στο ποδόσφαιρο ΤΙ να ακούσεις από DD 5.1 ??! Τον μονοφωνικό εκφωνητή;
Όπως και σιγά να μην έχουν 5.1 κανάλια ήχου, στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση θα μιλάμε για DD2.1

Τέλος, να σας υπενθυμίσω για την " full high definition " εικόνα που είπανε, πως όταν κάνανε δοκιμές το ένα κανάλι είχε ανάλυση 1440x1080 και το δεύτερο ακόμα καλύτερη: 1280x1080 !

Υπολογίζοντας όλα αυτά +
όσοι έχουν την κάρτα σε δέκτη αρεσκείας τους,
και αυτοί με pvr και θέαση σε 2η tv :​

Αυτοί που στήνουν τις παραγωγές σε 5.1 στην Premier League δε σε διαβάζουν μάλλον...

Και πιθανολογώ ότι ο φίλος δεν έχει ακούσει μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα σε 5.1 για να καταλάβει τι ακούει !!!!!

Κύριοι καλό υπόλοιπο σε όσους απομείνουν στη βάση τους..... Αύριο πάω για τα εβδομαδιαία μπάνια μου......:D
-bye-

Θα θελά να δω την αντίδρασή σας όταν στην παραγωγάρα σε 5.1 της (αγγλικής)* Premier League συνδεθεί ο εκφωνιτής της νοβας :flipout:

*μιλούσαμε για την souperleague εν τω μεταξύ

Εχει υποχρεώση κανένα η NOVA να γινει συνδρομητης της;
Γιατι τετοια χολη;
Ουτε τον φιλικο Ατρομητου-ΠΑΟ δεν ειναι ικανο να βγαλει το Connex-tv και συζηταμε ακομη.
Αληθεια ο Ο.Τ.Ε απο δορυφορο αληθευει οτι πηρε το πρωταθλημα Γ´Εθνικης για τρια χρονια;

Και πιθανολογώ ότι ο φίλος δεν έχει ακούσει μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα σε 5.1 για να καταλάβει τι ακούει !!!!!

Κύριοι καλό υπόλοιπο σε όσους απομείνουν στη βάση τους..... Αύριο πάω για τα εβδομαδιαία μπάνια μου......:D
-bye-
Καλά μπάνια και καλή ξεκούραση!!!!!

Και εγώ σκευτόμουν να τον αγοράσω τον 8000, αλλά ευτυχώς δεν το έκανα. Τελικά ακόμα αναρωτιέμαι αν αξίζει τα χρήματά του αυτός ο δέκτης.

Εγώ τον πήρα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα αξίζει. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να το κάνει. Ούτε media player χρειάζομαι ότι τίποτα άλλο παίζει τα πάντα. Ειδικά εάν του βάλεις το Newngima 3. Είναι Δορυφορικός δεκτής με Διπλό tuner, Media Player (με DTS) και Blu ray player(Δεν δουλεύει τελεία προς το παρόν). Ψηφιακός δεκτής μια και μπορεί να του βάλεις ψηφιακό tuner για Digea. Επίσης έχεις άλλη μια θέση για ότι άλλο θες. Η τρίτο tuner η tuner για C band. Εγώ πιστεύω είναι δεκτής για καθαρά πωρωμένους που τα θέλουν όλα σε ένα.

Εγώ τον πήρα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα αξίζει. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να το κάνει. Ούτε media player χρειάζομαι ότι τίποτα άλλο παίζει τα πάντα. Ειδικά εάν του βάλεις το Newngima 3. Είναι Δορυφορικός δεκτής με Διπλό tuner, Media Player (με DTS) και Blu ray player(Δεν δουλεύει τελεία προς το παρόν). Ψηφιακός δεκτής μια και μπορεί να του βάλεις ψηφιακό tuner για Digea. Επίσης έχεις άλλη μια θέση για ότι άλλο θες. Η τρίτο tuner η tuner για C band. Εγώ πιστεύω είναι δεκτής για καθαρά πωρωμένους που τα θέλουν όλα σε ένα.

Αρκεί να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις το χιλιαρικο που ζητάει...

κι εγώ τον 8000 έχω. είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον δέκτη. του έχω το Newnigma2 3.01 και πετάει. ήδη του έχω και tuner για Digea και δουλεύει ρολόι.
μακάρι η Νόβα να δίνει και σκέτες κάρτες για συνδρομή και τότε θα κάνω κι εγώ στο full πακέτο για να χαίρομαι τα HD της Νόβα στον Dreambox DM8000 HD.
αν επιμείνει στον δικό της δέκτη σορρυ Νόβα μου αλλά δεν θα πάρω. τ'ακούς????

Έχει πέσει πολύ πώρωση βλέπω!:coool:

Ο ήχος θα είναι Dolby Surround οχι Dolby Digital. Το Dolby Surround δουλεύει με 2.1 κι οχι 5.1

Το Dolby Surround είναι αναλογικό. Στην ουσία είναι 2 κανονικά κανάλια stereo +πληροφορίες για το ποιες συχνότητες να πάνε στα περιφερειακά ηχεία, που ένας αποκωδικοποιητής μπορεί να διαβάσει και να δώσει ψευτο-5.1 ήχο (left/right/center και ένα κανάλι πίσω που παίζει το ίδιο και απ' τα δύο ηχεία).

Το Dolby Digital είναι ψηφιακό και έχει 5.1 διακριτά κανάλια που πηγαίνουν στα αντίστοιχα ηχεία για πραγματικό positional surround. Δεν είναι απαραίτητο όμως να υπάρχουν 5.1 κανάλια σε ένα DD stream, μπορεί κάλλιστα να έχει και μόνο 2 κανάλια (DD 2.0) οπότε παίζει κανονικά stereo άλλα ψηφιακά.

Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει φυσικά DD 5.1 αλλά αυτό θα είναι λογικά μόνο για τις ξένες παραγωγές του Novacinema. Για το Novasports μάλλον θα έχουμε κανονικό stereo ήχο από DD 2.0, τουλάχιστον για τις εγχώριες παραγωγές.

Oι καρτες θα ειναι παντρεμενες με τον νεο δεκτη ή θα μπορουμε να βαλουμε και δικο μας δεκτη και να παιξει?....

πρεπει να καταλαβουν εκει στην nova οτι το target group αυτων που τους κανει κουκου για HD δεν ειναι οι τυποι που βολευονται με δεκτες τυπου φολαbox