HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: NOVA-HD

το λιγοτερο που πρεπει να κανουν ειναι να αφησουν τα hd ελευθερα για τισ πρωτες 2 βδομαδες π.χ.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Σκεφτομαι να αγορασω τον pace που απο οτι βλεπω δεν εχει δυνατοτητα για συνδεση με dvd recorder.Oμως τις επομενες ημερες η νοβα θα μεταδωσει παλιους αγωνες ελλαδα-ηπα που θα τους ηθελα στο αρχειο μου.Γινεται να αγορασω τωρα το μηχανημα τωρα και η ενεργοποιηση της νεας καρτας να γινει απο βδομαδα ωστε να κανω τις εγγραφες?

το λιγοτερο που πρεπει να κανουν ειναι να αφησουν τα hd ελευθερα για τισ πρωτες 2 βδομαδες π.χ.

γιατι κατι μου λεει οτι θα ειναι κλειδωμενα απο την πρωτη μερα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

γιατι κατι μου λεει οτι θα ειναι κλειδωμενα απο την πρωτη μερα?

γτ απλα εχουμε μπλεξει με φραγκοφονιαδες...:mad:

Re: Απάντηση: NOVA-HD

σιγά μη σου δώσουν και δέκτη να παίζει ένα μήνα δοκιμαστικά!:fahne90:

Δεκτη να μη σωσουν και δωσουν αλλα αν τα αφησουν ελευθερα για λιγο θα δελεασουν πολλους. Υπαρχουν παρα πολλα μηχανηματα HD που θα μπορουσαν να επωφεληθουν.
Νικος

Re: NOVA-HD

.. οι lcd τετραετίας έχουν...άθλια εικόνα!) :AFADF0: :furious3: :damnyou: :argue: :smash: :bigcry: :hanged: :bang: :frusty: :afraid:
SONY KLV - S32a10 Σεπτεμβριος 2005. Μια χαρά εικόνα εχει και απο ψομπονεντ και απο ηδμι

Last edited:

Λοιπόν, μόλις τον πήρα τον δέκτη. 129 ευρώ και καινούριο συμβόλαιο κανονικά, αλλά η πλάκα είναι ότι μου δώσανε και ένα καινούριο πιάτο με το ζόρι ενώ είμαι ήδη συνδρομητής. Σε λίγο θα πάρω τηλέφωνο για ενεργοποίηση και θα ενημερώσω για λεπτομέρειες.

αφου τρεξατε και αγορασατε τον δεκτη απο την πρωτη μερα κιολας μπραβο σας.λογικο ειναι να τριβουν τα χερια τους εκει στη Νοβα.. και το γραφω αυτο ενω ειμαι ενεργος συνδρομητης χρονια. αλλα δεν θα κατσω να τους τα σταξω κιολας απο τη πρωτη μερα

Πριν κανεις ενεργοποιηση δοκιμασε αν παιζει με την παλια σου καρτα

Παιδια ακουστε τι εγινε..... Πηγα στην forthnet να δω για τον pace και μου ειπαν οτι δεν μπορω να τον αγορασω λεει σημερα επειδη ειμαι ηδη συνδρομητης και οτι μπορουν να τον παρουν μονο οι νεοι συνδρομητες απο σημερα .... Ομως πηρα την nova και μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν ισχυει και οτι μπορω να τον αγορασω κανονικα απο σημερα και οτι απλα θα εκμπεμπει απο 25.8 τα hd...

Και σε εμένα το ίδιο έκαναν...πήγα να πάρω τον pace, μου λένε οκ...Με το που τους είπα πως είμαι ήδη συνδρομητής, μου λένε πως δεν γίνεται να τον δώσουν σε υπάρχοντες συνδρομητές, καθώς δεν τους έχουν έρθει από την Νόβα, φόρμες ανανέωσης, αλλά μόνο για νέες συνδρομές. Από τις 25 και έπειτα, μου είπε...ΔΛδ, λέω στην υπάλληλο, για να δω το παιχνίδι με τις ΗΠΑ, θα πρέπει να έρθω 25 πρωί, να αγοράσω τον εξοπλισμό, να παρατήσω την δουλειά μου, να πάω να τον συνδέσω στην τηλεόραση, και ααααμα προλάβω να τα κάνω όλα αυτά, να δω το ματσάκι που ξεκινά στις 7....κούναγε το κεφάλι της...αλλά τι φταίει και αυτή...αφού οι άλλοι από τα κεντρικά τα έχουν κάνει μούτι και δεν έχουν εξηγήσει τα απολύτως απαραίτητα.......

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Λοιπόν, μόλις τον πήρα τον δέκτη. 129 ευρώ και καινούριο συμβόλαιο κανονικά, αλλά η πλάκα είναι ότι μου δώσανε και ένα καινούριο πιάτο με το ζόρι ενώ είμαι ήδη συνδρομητής. Σε λίγο θα πάρω τηλέφωνο για ενεργοποίηση και θα ενημερώσω για λεπτομέρειες.

μα ποσο π@π@ρες ειναι με το στανιο σωνει και καλα πιατο! δε θελουμε ρε μεγαλε τι θα τα κανουμε γαστρες???

αν οντως ειχαν σοβαρο μαρκετινγκ θα το προωθουσαν τσαμπα για λιγο διαστημα εστω και μονο για τους υπαρχοντες συνδρομητες.. αλλα ειπαμε υπαρχει ελλειψη αφενος φαντασιας και αφετερου ξεκαθαρης πολιτικης μαρκετινγκ...

Κι εγώ είμαι ενεργός συνδρομητής (τρομάρα μου), αλλά κάνω κράτει για να δω τις εντυπώσεις από τους φίλους που θα τον δοκιμάσουν πρώτοι...
Εννοείται πως δεν θέλω νέο συμβόλαιο...
Και εννοείται πως αν σε δύο μήνες βγάλουν όπως ακούγεται δέκτη PVR στα 250 ευρώ, θα είναι τεράστια κλ*πή για αυτούς που θα τρέξουν να τον αγοράσουν τώρα...

Κι εγώ είμαι ενεργός συνδρομητής (τρομάρα μου), αλλά κάνω κράτει για να δω τις εντυπώσεις από τους φίλους που θα τον δοκιμάσουν πρώτοι...
Εννοείται πως δεν θέλω νέο συμβόλαιο...
Και εννοείται πως αν σε δύο μήνες βγάλουν όπως ακούγεται δέκτη PVR στα 250 ευρώ, θα είναι τεράστια κλ*πή για αυτούς που θα τρέξουν να τον αγοράσουν τώρα...

και εγω μια απο τα ιδια...θα ακολουθησω ιδια τακτικη

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

και εγω μια απο τα ιδια...θα ακολουθησω ιδια τακτικη

Όσο και να ψήνομαι να δω την ομαδάρα μου (ΠΑΝΑΘΑ) σε HD, μπορώ να περιμένω δύο μήνες, αφού το πολύ να χάσω δύο με τρία παιχνίδια, τα λοιπά ευρωπαϊκά (CL) φαντάζομαι θα μπορώ να τα δω με τον DM 800 HD που πρόσφατα παρήγγειλα και αναμένω την επόμενη εβδομάδα...

Tελικά πηρα τον δεκτη σημερα το πρωι ,αλλα ειμαι γκαντεμης .

Μου λεει οτι δεν εχει σημα , ενω ο panasat 910 που εχω μου δεινει 67 / 92 σημα !!!

Τωρα τον εχω βαλει και κανει αναβαθμιση ..Πως κανει αναβαθμιση αν δεν εχει σημα ..?

Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση , τον γυρναω στο μαγαζι(forthnet shop) ή τηλεφωνώ στην NOVA πρωτα ?

Μου λεει οτι δεν εχει σημα , ενω ο panasat 910 που εχω μου δεινει 67 / 92 σημα !!!

Τωρα τον εχω βαλει και κανει αναβαθμιση ..Πως κανει αναβαθμιση αν δεν εχει σημα ..?

Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση , τον γυρναω στο μαγαζι(forthnet shop) ή τηλεφωνώ στην NOVA πρωτα ?

Τρελές δουλειές οι τεχνικοί πάλι θα κάνουν , έτσι να κινείται το χρήμα ! :flipout:

προσωπικα θα τους τον πηγαινα κατευθειαν πισω!

Δες μηπως χαλασε η επαφη του καλωδιου με το φις οταν το εβγαλες απο τον παλιο decoder