HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Σκεφτομαι να αγορασω τον pace που απο οτι βλεπω δεν εχει δυνατοτητα για συνδεση με dvd recorder.Oμως τις επομενες ημερες η νοβα θα μεταδωσει παλιους αγωνες ελλαδα-ηπα που θα τους ηθελα στο αρχειο μου.Γινεται να αγορασω τωρα το μηχανημα τωρα και η ενεργοποιηση της νεας καρτας να γινει απο βδομαδα ωστε να κανω τις εγγραφες?
τον αγορασα χθες και τον εχω συνδεσει με dvd recorder οπως και τον παλιο. Καλωδιακια στις εξοδους audio και video το οποιο καταληγει σε scart στο recorder

Παραξενα πραγματα με αυτη την νοβα...Οταν τους τηλεφωνησα μου ειπαν οτι δεν θα υπαρχει δυνατοτητα εγγραφης! Εχεις δοκιμασει να κανεις εγγραφη ?

Πλάκα έχει που οι μισοί έχουν καταφέρει και πάρει τον pace και οι άλλοι μισοί (μέσα σε αυτούς και εγώ) δεν μας αφήνουν!!!! Μετά το υποκατάστημα του Πειραιά, και αυτό του Ρέντη δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για ανανέωση συμβολαίου ενεργών συνδρομητών, οπότε δεν μπορεί να δώσει τον Pace σε όσους έχουν συνδρομή. Μόνο σε νέους. Από Δευτέρα, είπαν, κάντε ένα τηλέφωνο, να δούμε αν έχουν έρθει τα έντυπα, να προχωρήσουμε.

Ρε να θέλεις να τους δώσεις τα λεφτά σου και να μην τα παίρνουν λέμε!!!!

Θα μου πεις, γιατί ρε φίλε θέλεις να τον πάρεις από την πρώτη ημέρα; Πείτε το περιέργεια για ένα νέο μηχάνημα, σε σχέση με τον Πατάτασατ.......
Και μενα το ιδιο φιλε.... βεβαια επειδη οταν πηρα στην νοβα ειπαν πως μπορουμε να το παρουμε εγω ρωτησα και σε μαγαζι εκτος φορθνετ και μου ειπαν και εκει οτι δεν τους εχουν στειλει τα συμβολαια.... βεβαια εμενα στην φορθνετ δεν μου ειπα απο δευτερα αλλα απο τις 25 του μηνα....

εκανα κανονικα με την συνδεση που γραφω. Η νοβα εννοει οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα μονο με το δικο τους μηχανημα και φυσικα δεν αναφερουν την πιο πανω λυση γιατι τοτε δεν θα πουλουσε το pvr. Τοσα χρονια αλλωστε ετσι ειχα βολευτει.

Πλέον με την HDMI η ποιότητα εικόνας και ήχου του δέκτη είναι υπεράνω κριτικής. Ρόλο παίζει μόνο το τι μεταδίδεται.

Και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλη και αυτο φαινεται απο τα γνωστα ευρωπαικα καναλια που προσφερουν πολυ καλη SD εικονα ..

Κατα τα αλλα τα καναλια της nova θα παθουν τιποτα απο την πολη συμπιεση ...ελεος πια!!!

Γιατι οταν επιλεγω VOX ,RTL και μερικα αλλα καναλια μου λεει οτι δεν εχω σημα ?

Πλάκα έχει που οι μισοί έχουν καταφέρει και πάρει τον pace και οι άλλοι μισοί (μέσα σε αυτούς και εγώ) δεν μας αφήνουν!!!! Μετά το υποκατάστημα του Πειραιά, και αυτό του Ρέντη δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για ανανέωση συμβολαίου ενεργών συνδρομητών, οπότε δεν μπορεί να δώσει τον Pace σε όσους έχουν συνδρομή. Μόνο σε νέους. Από Δευτέρα, είπαν, κάντε ένα τηλέφωνο, να δούμε αν έχουν έρθει τα έντυπα, να προχωρήσουμε.
.....

TO ιδιο ειπαν και σε καποιον υφισταμενο συνδρομητη στη Forthnet Περιστεριου ,oταν πηγα να παρω τον δικο μου ..

Μαλλον θελουν να μην χασουν τους νεους πελατες ..Τους παλιους τους εχουν ηδη ..κλασικη νεοελληνικη κουτοπονηρια .

Και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλη και αυτο φαινεται απο τα γνωστα ευρωπαικα καναλια που προσφερουν πολυ καλη SD εικονα ..

Κατα τα αλλα τα καναλια της nova θα παθουν τιποτα απο την πολη συμπιεση ...ελεος πια!!!

Γιατι οταν επιλεγω VOX ,RTL και μερικα αλλα καναλια μου λεει οτι δεν εχω σημα ?

Ειναι καλυτερη παιδια?..Εγω παντως πηρα στο μαγαζι της forthnet της γειτονειας μου , ειχανε το δεκτη και μου ειπαν πως δεν υπαρχει καμια απολυτως εντολη να παιρνουν πρωτα οι νεοι συνδρομητες...Ετσι και εγω εκλεισα ενα να παω να τον παρω αυριο!..

Και σε εμένα το ίδιο έκαναν...πήγα να πάρω τον pace, μου λένε οκ...Με το που τους είπα πως είμαι ήδη συνδρομητής, μου λένε πως δεν γίνεται να τον δώσουν σε υπάρχοντες συνδρομητές, καθώς δεν τους έχουν έρθει από την Νόβα, φόρμες ανανέωσης, αλλά μόνο για νέες συνδρομές. Από τις 25 και έπειτα, μου είπε...ΔΛδ, λέω στην υπάλληλο, για να δω το παιχνίδι με τις ΗΠΑ, θα πρέπει να έρθω 25 πρωί, να αγοράσω τον εξοπλισμό, να παρατήσω την δουλειά μου, να πάω να τον συνδέσω στην τηλεόραση, και ααααμα προλάβω να τα κάνω όλα αυτά, να δω το ματσάκι που ξεκινά στις 7....κούναγε το κεφάλι της...αλλά τι φταίει και αυτή...αφού οι άλλοι από τα κεντρικά τα έχουν κάνει μούτι και δεν έχουν εξηγήσει τα απολύτως απαραίτητα.......
Το ίδιο είπανε και σε μένα σε κατάστημα της Forthnet.
Ένα τηλέφωνο στη Νόβα στο καπάκι και παράπονα ότι δεν είναι κατάσταση αυτή (και λίγο ευγενικό !!! μπινελίκι) είχε ως αποτέλεσμα την απάντηση "Μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα να προμηθευτείτε τον αποκωδικοποιητή σας"
Λίγο κράξιμο ποτέ δεν βλάπτει!!!!!

Τι καταναλωση να εχει αυτος ο δεκτης κ ποση ωρα μπορει να μεινει συνεχεια ανοιχτος ..

Παντως παρα το οτι εχει εξωτερικο τροφοδοτικο , ζεσταίνεται αρκετα νομιζω.

και εγω που τον εχω εδω στο μαγαζι που δουλευω...ναι...ζεσταινεται λιγακι..

Πήρα τηλέφωνο και στην εξυπηρέτηση πελατών της Νοβα, και μου είπαν πως πράγματι δεν έχουν σταλεί τα συμβόλαια για τους ενεργούς συνδρομητές, και πως μέχρι την Δευτέρα θα είναι όλα οκ...Για να δούμε.....

Ρε λεφτά θέλουμε να σας δώσουμε ρεεεεεεεεεε :p :p

Aυτο ηταν , εχουμε φτασει στο τελευταιο οριο της ....καταντιας!!
ΝΑ θελουμε να δωσουμε λεφτα στην ακατανομαστη κ να μην μπορουμε ..

:silly::silly::silly:

Aυτο ηταν , εχουμε φτασει στο τελευταιο οριο της ....καταντιας!!
ΝΑ θελουμε να δωσουμε λεφτα στην ακατανομαστη κ να μην μπορουμε ..

:silly::silly::silly:

υπαρχει και το ταμειο στηριξης αν δεν εχεις προβλημα :flipout::flipout::flipout:

Άσχετο αλλά....μήπως μπορεί κάποιος που ΗΔΗ έχει τον αποκωδικοποιητή, να γράψει τις διαστάσεις του; Θέλω να δω αν χωράει στο έπιπλο, δίπλα στον ενισχυτή (ο πατάτασατ χωρούσε μια χαρά).

φυσικο δεν ειναι?...δεν νομιζω οτι θα ειναι και πολλοι που εχουν Nova που δεν θα τον παρουν...Βριζοντας ή οχι...θα τον παρουν...Ετσι πιστευω..Αρκει να μας ικανοποιησει σαν αποδοση και σαν εικονα..

Άσχετο αλλά....μήπως μπορεί κάποιος που ΗΔΗ έχει τον αποκωδικοποιητή, να γράψει τις διαστάσεις του; Θέλω να δω αν χωράει στο έπιπλο, δίπλα στον ενισχυτή (ο πατάτασατ χωρούσε μια χαρά).
Δεν μπορώ να σε πώ ακριβώς τις διαστάσεις αλλά είναι κατά πολύ μικρότερος του υπέροχου αποκωδικοποιητή που προμήθευε μέχρι σήμερα η Νόβα

Λοιπον οι διαστασεις του συμφωνα με το manual ειναι :

Πλατος 275,16mm
Βαθος 159,6mm
Υψος 40mm

Επισης η καταναλωση σε λειτουργεια ειναι 12 watt.

Mπορει να μου πει τωρα εμενα καποιος αν δουλευει το Nova Scope και τα Games γιατι εμενα δεν μου φορτωνει τιποτα απο αυτα...

να κανουμε μια συνοψη βαση αυτων που ξερουμε μεχρι τωρα,για να ενημερωθουν καλυτερα ολοι οι ενδιαφερομενοι

δεκτης

-δεν γραφει απο την usb θυρα,οπως επισης ουτε σε εξωτερικη πηγη(dvd-r)λογο προστασιας εγγραφων.
-ειναι "κλειδωμενος" μονο στον hotbird και πιθανοτατα μονο στο μπουκετο της nova.
-εχει hdmi,scart,composite out,rca left/right,coaxial.
δεν εχει component&optical out.

προυποθεσεις

-παλιοι συνδρομητες με ελευθερη καρτα,δεν μπορουν να δουν με τον δικο τους hd δεκτη τα hd καναλια,παρα μονο με τον Pace
-εαν αγοραστει ο pace,εισαι υποχρεωμενος να κανεις συμβολαιο για εναν χρονο,ανεξαιρετος εαν επιθυμεις ή οχι να χρεωνεσαι το 5ευρω το μηνα.
η παλια ελευθερη καρτα κλεινει και σου δινουν τον Pace,παντρεμενο με την καινουργια καρτα.
τα ιδια ισχυουν και για τους νεους συνδρομητες,με μοναδικη εξαιρεση τα 5 ευρω επιπλεον το μηνα,σε αντιθεση με τους παλιους που για ενα χρονο ειναι δωρεαν.

ολα αυτα με καποιες μικρες επιφυλαξεις,μεχρι να δοκιμαστει ο δεκτης και να επιβεβαιωθουν ή να διαψευτουν.

καποιες πληροφοριες απο τα παιδια που τον πηραν,μπορουμε να εχουμε για να τεκμηριωσουμε τα παραπανω...

Kαλημερα σ' ολους σας!!! Εχω αλλη μια απορια.. Το μονο υλικο που εχω δει σε hd ειναι κινηματογραφικο. Αθλητικο γεγονος δεν εχω δει ποτε και ρωταω οσους εχουν δει, ενας ποδοσφαιρικος αγωνας εχει τεραστια διαφορα αν μεταδωθει σε hd?? Δηλαδη να δωσω τα 129 ευρω αλλα επειδη δεν εχω το πακετο για τις ταινιες θα βλεπω μονο ποδοσφαιρο ή καποιο αλλο αθλητικο γεγονος.

Ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα..? Τοση ωστε να βλεπω το Μητρογλου και να νομιζω οτι βλεπω το Μπαπτιστα???:Banane0: Mε το hdbox θα βλεπω την ομαδα μου κοντρα στον Ατρομητο και θα νομιζω οτι παιζω και φετος champions league??:bigcry: και στο τελος της σεζον που θα σηκωσω την κουπα :award: το hd θα με κανει να πιστεψω οτι σηκωσα ευρωπαϊκό? Αν ειναι ετσι αξιζει... Νovaaaa HDDDDDD..... (περα απο την πλακα.. ας απαντησει και καποιος σοβαρα για τις hd αθλητικες μεταδωσεις)

Last edited: