HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Επειδή δεν βλέπω σχετικές απαντήσεις,επαναφέρω το ερώτημα για την ανεξάρτητη θέαση Nova HD σε περισσότερες απο μια τηλοαράσεις:
Κάποιος ανέφερε πιο πριν κάτι για multiview,δεν έχω ιδέα...

Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον απλό HD δέκτη της nova να έχουμε ανεξάρτητη θέαση σε περισσότερες από μια τηλεοράσεις?

Με τον PVR θα γίνεται?

Είναι μια λύση να πάρω τώρα τον απλό HD δέκτη και τον Οκτώβρη με το καλό να πάρω και τον nova HD PVR και να έχω ενεξάρτητη θέαση (+ τα πλεονεκτήματα του PVR προφανώς)

Επίσης επειδή κάνω καινούργια εγκατάσταση και τυχαίνει να είμαι άρρωστος της ποιότητας στην εικόνα γνωρίζει κάποιος τα εξής δύο:

1.Κάποια πολύ καλής ποιότητας καλώδια με πολύ χαμηλό θόρυβο (για το καλώδιο από το LNB του πιάτου στο LNB in(Sat in) του nova HD δέκτη.)
2. Να προτιμήσω 1 μέτρο πιάτο ή να πάω λίγο πιο πάνω στο 1.20?

Στείνω την εγλατάσταση τώρα και δεν με πειράζει αν πληρώσω περισσότερο μια φορά ώστε να έχω όσο το δυνατόν πιο καλή ποιότητα εικόνας!

Κάθε γνώμη,γνώση και άποψη ευπρόσδεκτη!

Φιλικά,
Μάνος.

Επειδή δεν βλέπω σχετικές απαντήσεις,επαναφέρω το ερώτημα για την ανεξάρτητη θέαση Nova HD σε περισσότερες απο μια τηλοαράσεις:

Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον απλό HD δέκτη της nova να έχουμε ανεξάρτητη θέαση σε περισσότερες από μια τηλεοράσεις?

Με τον PVR θα γίνεται?

Είναι μια λύση να πάρω τώρα τον απλό HD δέκτη και τον Οκτώβρη με το καλό να πάρω και τον nova HD PVR και να έχω ενεξάρτητη θέαση (+ τα πλεονεκτήματα του PVR προφανώς)

Επίσης επειδή κάνω καινούργια εγκατάσταση και τυχαίνει να είμαι άρρωστος της ποιότητας στην εικόνα γνωρίζει κάποιος τα εξής δύο:

1.Κάποια πολύ καλής ποιότητας καλώδια με πολύ χαμηλό θόρυβο (για το καλώδιο από το LNB του πιάτου στο LNB in(Sat in) του nova HD δέκτη.)

Στείνω την εγλατάσταση τώρα και δεν με πειράζει αν πληρώσω περισσότερο μια φορά ώστε να έχω όσο το δυνατόν πιο καλή ποιότητα εικόνας!

Φιλικά,
Μάνος.

προς το παρον οχι.υπαρχει επιλογη multiview στο μενου του δεκτη,αλλα...μελλοντικα.

1.δεν νομιζω οτι θα χρειαστεις κατι εξειδικευμενο.
απλα ενα καλο καλωδιο.συγκεκριμενα ας απαντησει καποιο παιδι που το ξερει καλυτερα.
2.πηγαινε κατευθειαν στο 1.20.απο την στιγμη που θα το κανεις μια φορα,καντο σωστα.οι τιμη του 1.20 ετσι κι`αλλιως,ειναι λογικη.

Πάντως για να μη λέμε μόνο τα στραβά, η εικόνα και του παλιού novasports 1 σε 16:9 μεταδόσεις πλέον και με τον νέο δέκτη είναι εκπληκτική. Βλέποντας το ματς της μπάρτσα απόψε, η ποιότητα εικόνας ήταν συγκρίσιμη αν όχι ανώτερη του upscaled eurosport hd. Άντε να δούμε και τη native hd σουπερλίγκα τι θα λέει.

Με τον PVR θα γίνεται?

Φιλικά,
Μάνος.

Πες μας την περιοχή διαμονή σου...έχει μεγάλη σημασία στη δίασταση του πιάτου
Εγώ πάντως θα πρότεινα:
1μέτρο Gibertini όπου τουλάχιστον για μια 5ετία έχεις το κεφάλι σου ήσυχο διότι είναι αλουμινίου δεν σκουριάζει και με κορυφαία απολαβή...ίσως τα καλύτερα πίατα της αγοράς!....και με ένα μέτρο είσαι υπερκαλημένος ακόμα και άν είσαι "Νότιος".
1.20 πιάτο για Hotbird και Nova το θεωρώ τουλάχιστον υπερβολή μιας και ο εργοστασιακό δέκτης δεν ξέρω τι περιθώρια σου αφήνει για θέαση άλλων δορυφόρων.
Μιας και φαίνεται να είσαι μερακλής για καλώδιο θα σου πρότεινα αυτό:

http://antoniou24.gr/p.Kalodio-Edision-120dB-100m.19021.html

120db Class A σε απίστευτη τιμή!!!

Το έχω τοποθετήση σε 3όροφη πολυκατοικία με τεράστιες αποστάσεις και ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!...ελάχιστες απώλεις

Αυτά ελπίζω να βοήθησα

Πάντως για να μη λέμε μόνο τα στραβά, η εικόνα και του παλιού novasports 1 σε 16:9 μεταδόσεις πλέον και με τον νέο δέκτη είναι εκπληκτική. Βλέποντας το ματς της μπάρτσα απόψε, η ποιότητα εικόνας ήταν συγκρίσιμη αν όχι ανώτερη του upscaled eurosport hd. Άντε να δούμε και τη native hd σουπερλίγκα τι θα λέει.
Φίλε θα διαφωνήσω η εικόνα στο match τhς Barca ήταν πολύ μέτρια. Γύρο από τους παίκτες έβλεπες πολύ έντονη σκιά λες και τους ακολούθαγε ένα πνεύμα. Η συμπίεση ήταν πολύ χάλια μονο τα κοντινά πλανα άξιζαν. Το match τις inter με την roma φαινόταν πιο ωραίο.

Φίλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ είχα συνδέσει το hdmi στον Yamaha ενισχυτή που έχω και από τον ενισχυτή στην τηλεόραση. Το Eurosport HD έπαιζε κανονικά το Novasports HD 1-2 δευτερα και μετά μαυρίλα. Τους περνώ τηλέφωνο δοκιμάσαμε τα πάντα αλλά τίποτα. Η λύση τελικά είναι μια θα πρέπει αναγκαστικά να βάλεις το hdmi απευθείας στην τηλεόραση, το έβαλα και ήταν όλα ok άσε που ανοίγει και πιο γρήγορα τώρα λόγο ότι κλειδώνει άμεσος τώρα στην 1080i ανάλυση. Αν θες ήχο 5.1 πάρε ένα καλώδιο coaxial και σύνδεσέ το με τον ενισχυτή εγώ έτσι έκανα. Το μόνο κακό είναι ότι θα χρειαστεί να αλλάζεις καλώδια πίσω από την TV.... Ας κάνουμε κουράγιο μήπως με κάποια μελλοντική αναβάθμιση φτιάξουνε αυτό το πρόβλημα με το HDMI.
Πάντως η εικόνα στο Novasports HD είναι αρκετά καλή από τα κλιπάκια που δείχνει μακάρι να είναι έτσι και στη superleague. Να σημειώσω ότι σε όλα τα κανάλια η ανάλυση στην TV μένει 1080i και δείχνουν αξιοπρεπώς εκτος από κάποια προγράμματα και match που η συμπίεση τις nova είναι απαράδεκτη
Η λύση για μένα ήρθε κάπως διαφορετικά. Πρώτα απ´όλα τραβάω έναν καβγά το πρωί με το τεχνικό τμήμα (απάντησή τους ότι φταίει το γεγονός ότι έχω βάλει πολλά καλώδια και μια δεύτερη καλύτερη ότι οι εκπομπές είναι δοκιμαστικές και για αυτό έχω το πρόβλημα !!! δηλαδή το HDMI καταλαβαίνει τις δοκιμαστικές εκπομπές ενώ το Scart και η ΤV όχι) τελικά τους τον πηγαίνω πίσω και παίρνω νέο δέκτη λόγω προβλήματος του software. Πηγαίνω σπίτι κάνω ενεργοποίηση και τσουπ να και πάλι το ίδιο πρόβλημα και η απάντησή τους πρέπει να έρθει τεχνικός από το σπίτι (να τους πληρώσω δηλαδή και από πάνω γιατί το λογισμικό τους είναι @#@#%&#).
Τελικά η λύση ήρθε συνδέοντας στην είσοδο για DVD στον ενισχυτή και όχι στο SAT/CABLE που τον είχα. Η θύρα λειτουργεί κανονικά καθώς άλλα μηχανήματα λειτουργούν κανονικά από τη είσοδο SAT/CABLE ενώ και όλα τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά. Άποψή μου είναι ότι μάλλον κάτι κλειδώνουν για εξωτερικές εγγραφές μέσω HDMI και κλειδώνουν το σήμα όταν πάει στη συγκεκριμένη θύρα (μπορεί να λέω και λαλακίες τεχνικός δεν είμαι) ή η θύρα δεν γουστάρει τη Νόβα και θέλει ConnexTV!!!!!
Για να δω τώρα πώς θα πάει το Σ/Κ ελπίζω να μην μαλώνω πάλι με το ντεμέκ τεχνικό τους τμήμα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Ναι, είμαι νότιος...βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης.Επομένως τι λέτε?Και ναι...είμαι μερακλής,καλά μ'έκοψες!
Όσον αφορά τα καλώδια όσο λιγότερα dB είναι το επίπεδο θορύβου τόσο καλύτερα έτσι??
Το λέω γιατί στο site που μου έστειλες,υπάρχουν και με ακόμα λιγότερο επίπεδο θορύβου καλώδια,όπως αυτό εδώ:

http://antoniou24.gr/p.Omoaxoniko-kalodio-Lokmann-L-1336.18302.html

Όσον αφορά το LNB έχει σημασία?Έχουμε κάτι καλό να προτίνουμε?

Ευχαριστώ και πάλι και κάθε άλλη γνώμη ευπρόσδεκτη και αναμενόμενη με αγωνία!

Φιλικά,
Μάνος.

Η λύση για μένα ήρθε κάπως διαφορετικά. Πρώτα απ´όλα τραβάω έναν καβγά το πρωί με το τεχνικό τμήμα (απάντησή τους ότι φταίει το γεγονός ότι έχω βάλει πολλά καλώδια και μια δεύτερη καλύτερη ότι οι εκπομπές είναι δοκιμαστικές και για αυτό έχω το πρόβλημα !!! δηλαδή το HDMI καταλαβαίνει τις δοκιμαστικές εκπομπές ενώ το Scart και η ΤV όχι) τελικά τους τον πηγαίνω πίσω και παίρνω νέο δέκτη λόγω προβλήματος του software. Πηγαίνω σπίτι κάνω ενεργοποίηση και τσουπ να και πάλι το ίδιο πρόβλημα και η απάντησή τους πρέπει να έρθει τεχνικός από το σπίτι (να τους πληρώσω δηλαδή και από πάνω γιατί το λογισμικό τους είναι @#@#%&#).
Τελικά η λύση ήρθε συνδέοντας στην είσοδο για DVD στον ενισχυτή και όχι στο SAT/CABLE που τον είχα. Η θύρα λειτουργεί κανονικά καθώς άλλα μηχανήματα λειτουργούν κανονικά από τη είσοδο SAT/CABLE ενώ και όλα τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά. Άποψή μου είναι ότι μάλλον κάτι κλειδώνουν για εξωτερικές εγγραφές μέσω HDMI και κλειδώνουν το σήμα όταν πάει στη συγκεκριμένη θύρα (μπορεί να λέω και λαλακίες τεχνικός δεν είμαι) ή η θύρα δεν γουστάρει τη Νόβα και θέλει ConnexTV!!!!!
Για να δω τώρα πώς θα πάει το Σ/Κ ελπίζω να μην μαλώνω πάλι με το ντεμέκ τεχνικό τους τμήμα.
Δηλαδή από τις δυο εισόδους για hdmi που έχει ο ενισχυτής την έβαλες στην άλλη είσοδο και δούλεψε ? Θα το δοκιμάσω και εγώ μπας και γίνει τίποτα αν και χλομό το βλέπω....

Δηλαδή από τις δυο εισόδους για hdmi που έχει ο ενισχυτής την έβαλες στην άλλη είσοδο και δούλεψε ? Θα το δοκιμάσω και εγώ μπας και γίνει τίποτα αν και χλομό το βλέπω....
Ακριβώς αυτό ο DENON έχει είσοδο για DVD, HDP, SAT, DVR και ΑUX. Την είχα συνδέσει στο SAT και είχα το πρόβλημα (εάν έβαζα εκεί κάποια άλλα συσκευή όπως το PS3 έπαιζε κανονικά), δοκίμασα την είσοδο για DVD και όλα καλά (το έχω εκεί από τις 6 το απόγευμα και μέχρι τώρα δουλεύει ρολόι)

Ακριβώς αυτό ο DENON έχει είσοδο για DVD, HDP, SAT, DVR και ΑUX. Την είχα συνδέσει στο SAT και είχα το πρόβλημα (εάν έβαζα εκεί κάποια άλλα συσκευή όπως το PS3 έπαιζε κανονικά), δοκίμασα την είσοδο για DVD και όλα καλά (το έχω εκεί από τις 6 το απόγευμα και μέχρι τώρα δουλεύει ρολόι)
Μπα τον έβαλα και στην άλλη είσοδο hdmi αλλα πάλι τα ίδια. Άγνωστε οι βουλέ της NOVA, μακάρι στο μέλλον να κάνουν κάτι. Ευτυχώς έχει hdmi αρκετές η tv μου και για 5.1 θα τον συνδέσω με coaxial ελπίζω μονο να μην έχω στον ήχο μετά πρόβλημα.

Λοιπόν, να και οι δικές μου παρατηρήσεις σχετικά με τον Pace: τον προμηθεύτηκα την Πέμπτη κανονικά, παρόλο που είμαι παλιός συνδρομητής, γτ κάτι αναφέρθηκε ότι είχαν προτεραιότητα νέοι συνδρομητές. Το μηχάνημα κ σε μένα κάνει 40-60 δεύτερα να ανοίξει, όταν είναι κλειστό. Όντως ζεσταίνεται αρκετά όταν είναι ανοιχτό, αλλα σε θέση standby είναι μια χαρά. Τα 2 HD κανάλια μου τα ανοίξανε σήμερα, χωρίς καν να τους πάρω τηλέφωνο κ η εικόνα τους φαίνεται φανταστική (αν κ δεν έχω κάποια άλλη εμπειρία σε HD κανάλια). Απλά θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα που συμβαίνουν σε μένα, μήπως έχουν τύχει κλ σε κάποια άλλα παιδιά: 1ον, κάποιες φορές, όταν το μηχάνημα ελιναι standby, ανοίγει από μόνο του κ ανάβουν τα 2 κόκκινα κουμπάκια για καμιά 10 δεύτερα κ μετα κλείνει πάλι. Μήπως ψάχνει ή κάνει κάποιου είδους αναβάθμιση; 2ον, se κάποια συγκεκριμμένα κανάλια (Novacinema 1,3, summer, Novasports 2, ET1, MTV, CNN, TV5), εμφανίζονται πάνω αριστερά κ ως τη μέση της οθόνης περίπου, κάτι διακεκομμένες άσπρες παύλες. Έχει εμφανιστεί κ σε κάποιον άλλο το ίδιο φαινόμενο; Φαντάζομαι πως έχει να κάνει καθαρά κ μόνο με το πως κατεβαίνουν τα κανάλια απο τον δορυφόρο, γτ προχτές που έδειχνε τον αγώνα της ΑΕΚ, οι παύλες αυτές υπήρχαν ΜΟΝΟ κατά τη μετάδοση του αγώνα. Στο ημίχρονο δλδ που έδειχνε διαφημίσεις, φαινότανε κανονικά. Με το που άρχισε το 2ο ημίχρονο άρχισαν κ οι παύλες. Ομοίως κ στα cinema, παύλες όταν δείχνει κάποιο έργο, κανονικά στις διαφημίσεις. Πλάκα είχε όταν πήρα στα κεντρικά να τους ρωτήσω κ μου είπαν πως μάλλον φταίει η TV μου (LOL)...

ΥΓ. μετά από ψάξιμο, βρήκα πως οι παύλες δεν υπάρχουν μόνο αν βάλω την ανάλυση οθόνης σε 576p. Σε όλες τις άλλες αναλύσεις (720p, 1080i, Native, Original), οι παύλες υπάρχουν, μέχρι να τελειώσει η εκάστοτε μετάδοση.

Γενικά τα έχουν κάνει σκ@τ@!!!!
Βγάλαν ένα δέκτη χωρίς να τον έχουν τεστάρει (οκ τώρα βγήκε θα βγάλει μερικά προβλήματα αλλά αυτός ΜΟΝΟ προβλήματα βγάζει)
Το τεχνικό τους τμήμα δεν ξέρει πραγματικά τι τους γίνεται.
Άλλα καταστήματα δίνουν σε παλιούς συνδρομητές άλλα όχι (άμα κάνεις μια μικρή φασαρία τον έχεις σπίτι σου)
Ότι και να τους ρωτήσεις η απάντηση είναι θα λυθεί σε νεότερη αναβάθμιση.
Πού να παίζανε και το mundial σε HD όπως ήθελαν σε συνδυασμό με την κρατική!!! Θα καιγόντουσαν και οι τηλεοράσεις μας !!!!

Λοιπόν, να και οι δικές μου παρατηρήσεις σχετικά με τον Pace: τον προμηθεύτηκα την Πέμπτη κανονικά, παρόλο που είμαι παλιός συνδρομητής, γτ κάτι αναφέρθηκε ότι είχαν προτεραιότητα νέοι συνδρομητές. Το μηχάνημα κ σε μένα κάνει 40-60 δεύτερα να ανοίξει, όταν είναι κλειστό. Όντως ζεσταίνεται αρκετά όταν είναι ανοιχτό, αλλα σε θέση standby είναι μια χαρά. Τα 2 HD κανάλια μου τα ανοίξανε σήμερα, χωρίς καν να τους πάρω τηλέφωνο κ η εικόνα τους φαίνεται φανταστική (αν κ δεν έχω κάποια άλλη εμπειρία σε HD κανάλια). Απλά θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα που συμβαίνουν σε μένα, μήπως έχουν τύχει κλ σε κάποια άλλα παιδιά: 1ον, κάποιες φορές, όταν το μηχάνημα ελιναι standby, ανοίγει από μόνο του κ ανάβουν τα 2 κόκκινα κουμπάκια για καμιά 10 δεύτερα κ μετα κλείνει πάλι. Μήπως ψάχνει ή κάνει κάποιου είδους αναβάθμιση; 2ον, se κάποια συγκεκριμμένα κανάλια (Novacinema 1,3, summer, Novasports 2, ET1, MTV, CNN, TV5), εμφανίζονται πάνω αριστερά κ ως τη μέση της οθόνης περίπου, κάτι διακεκομμένες άσπρες παύλες. Έχει εμφανιστεί κ σε κάποιον άλλο το ίδιο φαινόμενο; Φαντάζομαι πως έχει να κάνει καθαρά κ μόνο με το πως κατεβαίνουν τα κανάλια απο τον δορυφόρο, γτ προχτές που έδειχνε τον αγώνα της ΑΕΚ, οι παύλες αυτές υπήρχαν ΜΟΝΟ κατά τη μετάδοση του αγώνα. Στο ημίχρονο δλδ που έδειχνε διαφημίσεις, φαινότανε κανονικά. Με το που άρχισε το 2ο ημίχρονο άρχισαν κ οι παύλες. Ομοίως κ στα cinema, παύλες όταν δείχνει κάποιο έργο, κανονικά στις διαφημίσεις. Πλάκα είχε όταν πήρα στα κεντρικά να τους ρωτήσω κ μου είπαν πως μάλλον φταίει η TV μου (LOL)...

ΥΓ. μετά από ψάξιμο, βρήκα πως οι παύλες δεν υπάρχουν μόνο αν βάλω την ανάλυση οθόνης σε 576p. Σε όλες τις άλλες αναλύσεις (720p, 1080i, Native, Original), οι παύλες υπάρχουν, μέχρι να τελειώσει η εκάστοτε μετάδοση.

Τα προβλήματα που αναφέρεις τα κάνει και σε μένα και απ' ότι διαβάζω σε όλους. Αργεί να ανοίξει, ανοίγει στο άσχετο από μόνος του, μερικές φορές όταν ανοίγει δείχνει μόνο χιόνια κλπ. Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει με τις αναβαθμίσεις.

Οι παύλες είναι πρόβλημα των καναλιών και όχι του δέκτη ή της τηλεόρασής σου. Στο 576p δε στις δείχνει γιατί οι περισσότερες τηλεοράσεις κάνουν overscan στις χαμηλές αναλύσεις ακριβώς για να κρύψουν τέτοια προβλήματα. Στα hd δεν κάνουν overscan από default συνήθως, οπότε και βλέπεις τις παύλες. Ψάξε στις επιλογές τις τηλεόρασής σου.

Φίλε αυτές οι παύλες φαίνονται λόγο ότι η τηλεόραση σου είναι full HD και ο pace δείχνει 1080i. Με αποτέλεσμα σε κάποια προγράμματα να δείχνει παραπάνω από ότι χρειάζεται λόγο τις ανάλυσης. Στην δικια μου TV μια sony που έχω υπάρχει μια ρύθμιση που λέγεται περιοχή προβολής, όταν η TV παίρνει 1080p σήμα τότε η επιλογή μπαίνει στο fullpixel δηλαδή πιάνει όλη την ανάλυση 1080p αλλα όταν έχει σήμα από HDMI κάτω από 1080p δηλαδή 1080i, 720p κτλ. , τότε έχει την επιλογή να βάλεις περιοχή προβολής ΚΑΝΟΝΙΚΗ και όχι fullpixel αν το αφήσεις στο fullpixel τότε η TV θα δείχνει εικόνα 1080i σε πλαίσιο 1080p με αποτέλεσμα σε κάποια προγράμματα να έχουν αυτό το πρόβλημα. Δες στην TV σου για κάποια τέτοια ρύθμιση σίγουρα κάπου θα έχει.

Last edited:

Σχετικά με τις παύλες. Σε τηλεόραση Panasonic - Μενού - Ρυθμίσεις-Άλλες Ρυθμίσεις - Μέγεθος Σάρωσης - Ναι

Κάτι άλλο.... Σε εμένα είναι ανοικτό το Eurosport HD (κανονικό πρόγραμμα) και Novasports HD (trailers). Το Novacinema HD λέει "για πρόσβαση στο κανάλι τηλεφωνήστε κλπ κλπ". Το βγάζει σε όλους αυτό, ή σε μερικούς είναι ανοικτό και δείχνει trailers όπως το αντίστοιχο αθλητικό;

Σχετικά με τις παύλες. Σε τηλεόραση Panasonic - Μενού - Ρυθμίσεις-Άλλες Ρυθμίσεις - Μέγεθος Σάρωσης - Ναι

Κάτι άλλο.... Σε εμένα είναι ανοικτό το Eurosport HD (κανονικό πρόγραμμα) και Novasports HD (trailers). Το Novacinema HD λέει "για πρόσβαση στο κανάλι τηλεφωνήστε κλπ κλπ". Το βγάζει σε όλους αυτό, ή σε μερικούς είναι ανοικτό και δείχνει trailers όπως το αντίστοιχο αθλητικό;

Πρέπει να έχεις πακέτο cinema ή full για να δεις το novacinema hd. Δεν μας έχει πει κανένας φίλος ως τώρα αν παίζει κι αυτό δοκιμαστικά.

ευχαριστώ πολύ κ τους 2 σας. το πρόβλημα λύθηκε με τη βοήθεια του elessar, η επιλογή ήταν full pixel κ to έβαλα στην κανονική. κ γω sony εχω, 40W4000. Τώρα που άνοιξα τον Pace, άνοιξε αμέσως, χωρίς καθυστέρηση... τι να πει κανείς... το novacinema κ σε μένα βγάζει το ίδιο μνμ, έχω το full πακέτο... ενώ τα άλλα 2 παίζουν κανονικά...

Εμένα που με ενδιαφέρει η αρχειοποίηση αγώνων του πρωταθλήματος και δεν μπορώ να υποστηρίξω οικονομικά το νέο HD πακέτο (δεν είμαι συνδρομητής του απλού), από προσωπική σας άποψη: Θα δω σύντομα HD releases σε ελληνικά sites όπως π.χ. GT.net ή είναι πολύ πίσω (Xvid) για να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο;

Re: Απάντηση: NOVA-HD

ο καβουρια οπως τον λες εκανε ουσιαστικες κινησεις...
και νταμπλ και πορεια τουλαχιστον στους 8
1. Όσο ο αχρηστοανίκανος και η οικογένεια του των 7/30 πρωταθλημάτων έκανε ουσιαστικές κινήσεις ( :flipout: ), τόσο η NOVA θα πρωτοπορήσει ευρωπαϊκά.
2. Από τον Απρίλιο του 2008 μέχρι τον Ιούνιο-Ιούλιο 2010 (που παραιτήθηκε ο Πατέρας) ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ. (Ο Γκαλάς είχε κλειστεί από τον Πατέρα από τον Δεκέμβριο του '09)
3. Πορεία με ομάδα η οποία διαλύθηκε το καλοκαίρι του 2003 και πήγε αβοήθητη στη Ριζούπολη όταν όλη η φίλαθλη-οπαδική Ελλάδα και μη είχε πέσει πάνω της.
4. Νταμπλ το οποίο το πήρε ο Ολισαντέμπε ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ούτως ή άλλως ανύπαρκτη-ανίκανη-αναίσθητη ήταν, είναι και θα είναι.

Συγγνώμη για το γενικό offtopic αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια, μου σηκώνεται η τρίχα όταν διαβάζω τέτοια. Αν γίνεται σας παρακαλώ να μην επεξεργαστεί-διαγραφεί το μήνυμα μου.

Last edited:

Φίλε θα διαφωνήσω η εικόνα στο match τhς Barca ήταν πολύ μέτρια. Γύρο από τους παίκτες έβλεπες πολύ έντονη σκιά λες και τους ακολούθαγε ένα πνεύμα. Η συμπίεση ήταν πολύ χάλια μονο τα κοντινά πλανα άξιζαν. Το match τις inter με την roma φαινόταν πιο ωραίο.

Και εγω ειχα καταπληκτικη εικονα. TV Samsung UE46B7000
Αυτο το φαινομενο που γραφεις μου το εκανε σε ορισμενες Ματροσκες και εβγαλα τα 100hz και εφυγε.