HD κανάλια στη NOVA

Re: Απάντηση: NOVA-HD

1. Όσο ο αχρηστοανίκανος και η οικογένεια του των 7/30 πρωταθλημάτων έκανε ουσιαστικές κινήσεις ( :flipout: ), τόσο η NOVA θα πρωτοπορήσει ευρωπαϊκά.
2. Από τον Απρίλιο του 2008 μέχρι τον Ιούνιο-Ιούλιο 2010 (που παραιτήθηκε ο Πατέρας) ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ. (Ο Γκαλάς είχε κλειστεί από τον Πατέρα από τον Δεκέμβριο του '09)
3. Πορεία με ομάδα η οποία διαλύθηκε το καλοκαίρι του 2003 και πήγε αβοήθητη στη Ριζούπολη όταν όλη η φίλαθλη-οπαδική Ελλάδα και μη είχε πέσει πάνω της.
4. Νταμπλ το οποίο το πήρε ο Ολισαντέμπε ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ούτως ή άλλως ανύπαρκτη-ανίκανη-αναίσθητη ήταν, είναι και θα είναι.

Συγγνώμη για το γενικό offtopic αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια, μου σηκώνεται η τρίχα όταν διαβάζω τέτοια. Αν γίνεται σας παρακαλώ να μην επεξεργαστεί-διαγραφεί το μήνυμα μου.

Τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτό το thread.....

Re: Απάντηση: NOVA-HD

1. Όσο ο αχρηστοανίκανος και η οικογένεια του των 7/30 πρωταθλημάτων έκανε ουσιαστικές κινήσεις ( :flipout: ), τόσο η NOVA θα πρωτοπορήσει ευρωπαϊκά.
2. Από τον Απρίλιο του 2008 μέχρι τον Ιούνιο-Ιούλιο 2010 (που παραιτήθηκε ο Πατέρας) ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ. (Ο Γκαλάς είχε κλειστεί από τον Πατέρα από τον Δεκέμβριο του '09)
3. Πορεία με ομάδα η οποία διαλύθηκε το καλοκαίρι του 2003 και πήγε αβοήθητη στη Ριζούπολη όταν όλη η φίλαθλη-οπαδική Ελλάδα και μη είχε πέσει πάνω της.
4. Νταμπλ το οποίο το πήρε ο Ολισαντέμπε ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ούτως ή άλλως ανύπαρκτη-ανίκανη-αναίσθητη ήταν, είναι και θα είναι.

Συγγνώμη για το γενικό offtopic αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια, μου σηκώνεται η τρίχα όταν διαβάζω τέτοια. Αν γίνεται σας παρακαλώ να μην επεξεργαστεί-διαγραφεί το μήνυμα μου.

Τα'πατε και ησυχάσατε!
Και δεν προσφέρατε τίποτα στο thread...

Re: NOVA-HD

Παρά το γεγονός οτι το HD της Nova ενδιαφέρει κυρίως για τις αθλητικές καλύψεις, μην ποδοσφαιροποιείτε το νήμα παρακαλώ πολύ.

Σεβάστηκα την παράκληση να μην σβηστεί το πόστ, αλλά άλλο δεν θα έχει.....

Ας μείνουμε στην Nova και το HD της και όχι στις μεταδόσεις της Superleague. Αλλωστε, αρκετά έχουμε να πούμε και χωρίς να βάζουμε τα ποδοσφαιρικά στην εξίσωση !

Φιλικά,

Φίλιππος

Τι κοινό έχει η nova με τους πολιτικούς;

Είμαστε δυσαρεστημένοι και με τους δύο, τους βρίζουμε, τους χλευάζουμε, μας την σπάει η "εξουσία" τους, αλλά τους ψηφίζουμε - υποστηρίζουμε με την πρώτη ευκαιρία:fahne90:!

Είμαστε δυσαρεστημένοι και με τους δύο, τους βρίζουμε, τους χλευάζουμε, μας την σπάει η "εξουσία" τους, αλλά τους ψηφίζουμε - υποστηρίζουμε με την πρώτη ευκαιρία:fahne90:!
Αναγκαιο κακο?

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Και οι δύο παρέχουν δορυφορικές υπηρεσίες. Η μεν του Hotbird, οι δε της Τρόικας...:rolleyes::rolleyes:

Μια ερωτηση να κανω σαν οχι ειδικος στο θεμα.
Στις επιλογες ρυθμισης oθονης στον νεο αποκωδικοποιητη της nova , υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης 720, 1080 και native.
Εχω επιλεξει την ρυθμιση native και νομιζω εχω καλυτερο αποτελεσμα στην ευκρινεια της εικονας.
Καλως εχω κανει αυτη τη ρυθμιση;
Επισης να προσθεσω αν εχει καποια σημασια οτι το καλωδιο HDMI που εχω συνδεσει τον αποκωδικοποιητη με την τηλεοραση ειναι με θωρακιση,( δεν ειναι το απλο καλωδιο εννοω).

Μια ερωτηση να κανω σαν οχι ειδικος στο θεμα.
Στις επιλογες ρυθμισης oθονης στον νεο αποκωδικοποιητη της nova , υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης 720, 1080 και native.
Εχω επιλεξει την ρυθμιση native και νομιζω εχω καλυτερο αποτελεσμα στην ευκρινεια της εικονας.
Καλως εχω κανει αυτη τη ρυθμιση;

Εφόσον έχεις καλύτερο αποτέλεσμα δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση. Προφανώς, ο scaler της τηλεόρασης είναι καλύτερος από του αποκωδικοποιητή.

καλημέρα σε όλους. Παρακολουθώ το thread εδώ και αρκετές ημέρες αλλά δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες... Εχω λοιπον δύο ερωτήσεις που άν έχει κάποιος την καλωσύνη μπορεί να απαντήσει:
- εγώ που έχω dreambox 800 και full συνδρομή πάνω από 10 χρόνια δεν μπορώ να δώ HD? πρέπει να αγοράσω τον δέκτη τους και να πετάξω τον υπάρχοντα?
- παρατήρησα ότι υπάρχουν δύο "νέα" κανάλια HD στον provider Netmed - προφανώς διαφημιστικά. Επιλέγοντάς τα έχω μαύρη εικόνα. Είναι "σωστό" αυτό? ούτε τα προωθητικά τους κανάλια ανοίγουν? "γουρούνι στο σακί" καλούμεθα να πάρουμε?
Ευχαριστώ για τις τυχόν απαντήσεις σας

την ίδια ερώτηση κύριοι έχω κι εγώ με τον φίλο stsalkit. Έχω τον Mvision HD 200 combo και Full pack. Θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω τον HD δέκτη τους?

Υποχρεωτικά με τον δέκτη της NOVA (Pace) και υποχρωτικό νέο συμβόλαιο και πάντρεμα κάρτας με δέκτη....

P.S. Περαστικά μας...

Την ίδια ερώτηση και εγώ παιδιά με τον Vantage 7100S full hd.
Δεν μας πουλάνε μόνο την καινούργια κάρτα να τελιώνουμε;
Γιατί πρέπει να πάρουμε την πατάτα που λανσάρουνε;
Τους 18 δορυφόρους που έχω τι θα τους κάνω;
Περίμενε update κατά τον Σεπτέμβρη λέει το τεχνικό τμήμα της Nova.
Εγώ μάλλον θα περιμένω τον Οκτώβρη να πάρω το PACE ΗD PVR που θα λανσάρουν. Ίσως αξίζει λιγο παραπάνω από τον σημερινό δέκτη που πουλάνε στα 129 . Ο PVR θα κοστίζει γύρω στα 250 .:a0210:

Και εγω ειχα καταπληκτικη εικονα. TV Samsung UE46B7000
Αυτο το φαινομενο που γραφεις μου το εκανε σε ορισμενες Ματροσκες και εβγαλα τα 100hz και εφυγε.
Aυτό το πρόβλημα το φτιάχνει το noise reduction (μείωση θορύβου) αλλα δεν μου αρέσει να το χρησιμοποιώ λόγο ότι οι πολλές επεξεργασίες δεν κάνουν καλό και η συγκεκριμένη επιλογή αφαιρεί τα artifacts αλλά κάνει πιο soft την εικόνα από ότι πρέπει. Τώρα για το match είχε ορέα χρώματα αλλα δεν ξέρω ρε παιδιά η εικόνα δεν μου άρεσε, είχε πολύ συμπίεση βεβαια δεν έχω και το παλιό μηχάνημα για να συγκρίνω ίσος σε σχέση με το παλιό να είναι πολύ καλύτερη η εικόνα. Πάντως τις ρύθμισις στην τηλεόραση τις έχω πολύ προσεγμένες και έχω την sony 40 Χ3500 η οποια πάντα μου είχε πολύ καλή εικόνα μέχρι και στα άθλια αναλογικά σήματα. Πάντως στα περισσότερα κανάλια τις nova η εικόνα είναι αξιοπρεπέστατη και στα HD είναι παρα πολύ καλή.

Ρε παιδιά να ρωτήσω ξυπνάω σήμερα και βλέπω το μηχάνημα να έχει ανοίξει μονο του και να είναι στο πράσινο και κόκκινο φωτάκι, προσπαθώ να το κλείσω από το χειριστήριο αλλα τίποτα δεν έπιανε κανένα κουμπί. Τους περνώ τηλέφωνο μου λένε κανε ένα reset κάνω και όλα ok. Σας έχει ανοίξει ποτε μονο του και μετά να θέλει reset για να στρώσει ?

Λίγες ακόμα εντυπώσεις για το δέκτη:
1. Στη δικιά μου τηλεόραση (26άρα philips, HD ready), φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα η ρύθμιση 720p. Πιθανόν για τηλεοράσεις hd ready ο scaler του Pace είναι καλύτερος. Για τηλεοράσεις full hd μάλλον το Native είναι η καλύτερη επιλογή.
2. Το tv guide είναι σαφώς αναβαθμισμένο. Φτάνω ως και 48 ώρες μετά.
3. Ο δέκτης μου έκανε reset μία φορά μόνος του
4. Το novacinema hd θα ανοίξει 1η σεπτεμβρίου. Όταν ενεργοποίησα το δέκτη με ενημέρωσαν ότι θα βλέπω άμεσα ανοικτά τα eurosport hd και Novasports hd, ενώ το novacinema hd θα ανοίξει 1/9
5. Ο δέκτης ζεσταίνεται υπερβολικά, γεγονός που ίσως επηρεάζει το χρόνο ζωής του...
Αυτά για την ώρα

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Ναι, είμαι νότιος...βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης.Επομένως τι λέτε?Και ναι...είμαι μερακλής,καλά μ'έκοψες!
Όσον αφορά τα καλώδια όσο λιγότερα dB είναι το επίπεδο θορύβου τόσο καλύτερα έτσι??
Το λέω γιατί στο site που μου έστειλες,υπάρχουν και με ακόμα λιγότερο επίπεδο θορύβου καλώδια,όπως αυτό εδώ:

http://antoniou24.gr/p.Omoaxoniko-kalodio-Lokmann-L-1336.18302.html

Όσον αφορά το LNB έχει σημασία?Έχουμε κάτι καλό να προτίνουμε?

Ευχαριστώ και πάλι και κάθε άλλη γνώμη ευπρόσδεκτη και αναμενόμενη με αγωνία!

Φιλικά,
Μάνος.

Καλώς τον...και εγώ Ηράκλειο κρήτης είμαι και με ένα Gibertini 1m που έχω δεν είχα ποτέ πρόβλημα ακόμα και με καταιγίδες και ανέμους...lnb αφού στοχεύεις σε Hotbird (εύκολο δορυφόρο) δεν χρειάζεσε κάτι φοβερό...όσα περισότερα db έχει ένα καλώδιο τόσο το καλύτερο...τώρα αν δεν καλύβει τις απαιτήσεις κάποιο απο τα καλώδια του κο.Αντωνίου...(αν και αυτό που σου πρώτεινα είναι best value for money)μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη στον κο.Ζαχαριουδάκη όπου έχει τα "Commscope"...θα ξοδευτείς πολύ όμως άν έχεις πολλά μέτρα εγκατάστασης...Πάντως αν θες τι γνώμη μου δώσε σημασία στο καλώδιο που θα βάλεις...ειδικά άν περνάει εσωτερικά απο ηλ.εγκατάσταση, είναι κάτι που δύσκολα το αλλάζεις στο μέλλον!.

όσα περισότερα db έχει ένα καλώδιο τόσο το καλύτερο...

Τι εννοείς με αυτό; Συνήθως στα καλώδια τα dB εκφράζουν απώλειες σήματος σε συγκεκριμένη συχνότητα/μέτρα (πχ 2150MHz και 100m). Έτσι μεγαλύτερες τιμές σημαίνουν μεγαλύτερες απώλειες, οπότε εδώ τα λιγότερα dB σημαίνουν (τυπικά τουλάχιστον) καλύτερο καλώδιο...