HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Είμαι παλίος συνδρομητής Νοβα Sports και αγόρασα τον δέκτη το Σάββατο απο Forthnet Καλλιθέας Ελ.Βενιζέλου χωρίς προβλήματα. Ενεργοποίηση και Update που έγιναν απο το τηλ. έγιναν και αυτά χωρίς πρόβλημα και χωρίς μεγάλη αναμονή(Σάββατο πρωί). Η ποιότητα στα SD είναι σίγουρα καλύτερη με ΗΔΜΙ από το SCART σε 42inch fullhd σε 1080i (just scan). Το κακό είναι ότι άμα δείς τα HD μετά δεν σου πάει η καρδία να ξαναδείς SD...Θεωρώ την εικόνα στα HD πέρα των προσδοκιών μου...ελπίζω να βάλουν περισσότερα κανάλια σύντομα...
και μία ερώτηση...με τον παλιό δέκτη είχε κάποια κανάλια (300 περίπου) ελεύθερα...σε αυτόν έχουν περιοριστεί στα 70 περιπου...ξέρει κάποιος κατι σχετικό...δυστυχώς είμαι άσχετος με δορυφορικά

και μία ερώτηση...με τον παλιό δέκτη είχε κάποια κανάλια (300 περίπου) ελεύθερα...σε αυτόν έχουν περιοριστεί στα 70 περιπου...ξέρει κάποιος κατι σχετικό...δυστυχώς είμαι άσχετος με δορυφορικά

Ο καινούριος δέκτης για την ώρα είναι κλειδωμένος στη συχνότητα του hotbird που βρίσκεται το πακέτο της νόβα και δεν μπορεί ούτε να κατεβάσει επιπλέον συχνότητες από τον hotbird ούτε να δεχτεί 2ο lnb για άλλο δορυφόρο. Απ' ότι ακούγεται αυτό θα διορθωθεί με μελλοντική αναβάθμιση.

Ευχαριστώ φίλε!

φιλε αποτι καταλαβαινω θες να δεις διαφορετικα καναλια εφοσον λες πως θελεις να βλεπεις hd ενω οι γονεις σου ταυτοχρονα sd.Με τα συγκεκριμενα μηχανηματα μπορεις κ στελνεις οτι δειχνει καθε φορα ο δεκτης, αρα το ιδιο κ μονο καναλι.Για να βαλεις το "ματακι" θα βρεις στον pace τον δεκτη υπερυθρων κ θα το κολλησεις εκει.απο τη μικρη μου εμπειρια αν κοιταξεις το πανελ κατω απο φως θα δεις εκεινο το σημειο να ξεχωριζει.Ειχα κ γω εναν τετοιο πομποδεκτη αλλα δεν ηταν πολυ βολικος γιατι ειχε πολλα παρασιτα,ενω για να τον κλεινω κ να μην τρωω κ αλλη τσαμπα ακτινοβολια ειχα βαλει ασυρματη πριζα.Τωρα αν θες να βλεπεις διαφορετικα καναλια σε καθε τηλεοραση υπαρχουν η λυσεις pvr της nova η καποια home sh**ing για τα οποια θα σε κατατοπισουν καλυτερα οι παλιοι του φορουμ.

ωχ συγγνωμη το συγκεκριμενο ποστ αφορυσε τις ερωτησεις του φιλου dahlbackhans

(μια φορα πηγα κ γω να δωσω μια μικρη βοηθεια, σκ@@α τα εκανα) :(

Last edited:

χαχαχα!!! παντως μιας και απαντησες σε μενα!! αρχικα δεν με πολυαπασχολει να βλεπουν διαφορετικο καναλι(στην τελικη αν θελουν να δουν κατι σε hd ασ το δουν στη δικια μου-εκεινοι πληρωνουν τη συνδρομη εκεινοι αποφασιζουν!!). αλλα μιας κ το ανεφερες.. για το pvr, περα απο τα 250 η οσα κανει ο δεκτης, πληρωνεις κατι αλλο σε συνδρομή η οσο κανει κ τωρα το full πακετο που εχουμε???

Αν καταλαβα καλα απο το site της νοβα επειδη ειναι λιγο μπερδεμενο οι μεταδωσεις θα ειναι την τεταρτη μετα το ελλαδα-ηπα τοτεναμ-γιουνγκ μποις, την πεμπτη αεκ-νταντι , το σαββατο μπλακμπερν-αρσεναλ και τσελσι-στοουκ και την κυριακη μπολτον-μπερμιχαμ και αστον βιλα-εβερτον.

Εγώ ακόμη έχω την απορία και περιμένω απάντηση - πρόταση. Πώς θα υλοποιηθεί η pvr υπηρεσία σε 2 τηλεοράσεις?
Προφανώς μέσω RF-Link δεν γίνεται γιατί τότε δεν μιλάμε για HD στην δεύτερη τηλεόραση. Οι άλλες λύσεις κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά.

Το sky πως το έλυσε το πρόβλημα με το multiroom-service?

Εγώ ακόμη έχω την απορία και περιμένω απάντηση - πρόταση. Πώς θα υλοποιηθεί η pvr υπηρεσία σε 2 τηλεοράσεις?
Προφανώς μέσω RF-Link δεν γίνεται γιατί τότε δεν μιλάμε για HD στην δεύτερη τηλεόραση. Οι άλλες λύσεις κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά.

Το sky πως το έλυσε το πρόβλημα με το multiroom-service?

Card sharing μέσω της ethernet λέει η λογική.

Αν καταλαβα καλα απο το site της νοβα επειδη ειναι λιγο μπερδεμενο οι μεταδωσεις θα ειναι την τεταρτη μετα το ελλαδα-ηπα τοτεναμ-γιουνγκ μποις, την πεμπτη αεκ-νταντι , το σαββατο μπλακμπερν-αρσεναλ και τσελσι-στοουκ και την κυριακη μπολτον-μπερμιχαμ και αστον βιλα-εβερτον.

αυτα ομως ξερουμε αν θα ειναι native hd ? η απλα upscale?

Για να ξεφύγουμε και από τα τεχνικά και να βγω λίγο εκτός, να σας πω τη σημερινή μου εμπειρία με υπάλληλο της Nova...

Μετά από αναμονή 20 λεπτών στο τηλέφωνο και έχοντας γίνει μπαλάκι από τον ένα στον άλλο, φτάνω εκεί που πρέπει και ρωτάω γιατί έπρεπε να περιμένω τόση ώρα. Η απάντηση σε αφήνει κάγκελο...
"Ε, μα, τώρα βρήκατε να το πάρετε όλοι μαζί το HD Box"...

Καλησπέρα σας :)

αυτα ομως ξερουμε αν θα ειναι native hd ? η απλα upscale?

Δεν το γνωριζω λογικα ομως θα ειναι native αφου σε hd γινεται η παραγωγη στα αγγλικα παιχνιδια.Οσο για το ματς της αεκ λογικα θα ειναι native αλλιως τι νοημα εχει τοση διαφημηση για το hd ?

Για να ξεφύγουμε και από τα τεχνικά και να βγω λίγο εκτός, να σας πω τη σημερινή μου εμπειρία με υπάλληλο της Nova...

Μετά από αναμονή 20 λεπτών στο τηλέφωνο και έχοντας γίνει μπαλάκι από τον ένα στον άλλο, φτάνω εκεί που πρέπει και ρωτάω γιατί έπρεπε να περιμένω τόση ώρα. Η απάντηση σε αφήνει κάγκελο...

Και μετα μας φταιει το Ελληνικο δημοσιο :flipout:

:AFADF0::AFADF0::AFADF0::furious3::AFADF0::AFADF0::AFADF0:

Mα και η Nova στην Ελλαδα , Δημοσιο ειναι ..:fahne90:

Φιλικά να σου πω οτι προφανως δεν γνωριζεις τι παει να πει τηλεφωνικο κεντρο-τμημα εξυπηρετησης πελατων και θα πρεπει να μιλας με περισσοτερο σεβασμο για τα παιδια που εργαζονται σε αυτα,ειτε ειναι της νοβα ειτε ειναι της hol ειτε οτε ειτε δε ξερω και γω που αλλου (πρωην εργαζομενος σε ενα τετοιο κεντρο,ευτυχως!)