dahlbackhans
New member
- 22 August 2010
- 4
και μία ερώτηση...με τον παλιό δέκτη είχε κάποια κανάλια (300 περίπου) ελεύθερα...σε αυτόν έχουν περιοριστεί στα 70 περιπου...ξέρει κάποιος κατι σχετικό...δυστυχώς είμαι άσχετος με δορυφορικά
Ευχαριστώ φίλε!
Εγώ ακόμη έχω την απορία και περιμένω απάντηση - πρόταση. Πώς θα υλοποιηθεί η pvr υπηρεσία σε 2 τηλεοράσεις?
Προφανώς μέσω RF-Link δεν γίνεται γιατί τότε δεν μιλάμε για HD στην δεύτερη τηλεόραση. Οι άλλες λύσεις κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά.
Το sky πως το έλυσε το πρόβλημα με το multiroom-service?
Αν καταλαβα καλα απο το site της νοβα επειδη ειναι λιγο μπερδεμενο οι μεταδωσεις θα ειναι την τεταρτη μετα το ελλαδα-ηπα τοτεναμ-γιουνγκ μποις, την πεμπτη αεκ-νταντι , το σαββατο μπλακμπερν-αρσεναλ και τσελσι-στοουκ και την κυριακη μπολτον-μπερμιχαμ και αστον βιλα-εβερτον.
αυτα ομως ξερουμε αν θα ειναι native hd ? η απλα upscale?
Για να ξεφύγουμε και από τα τεχνικά και να βγω λίγο εκτός, να σας πω τη σημερινή μου εμπειρία με υπάλληλο της Nova...
Μετά από αναμονή 20 λεπτών στο τηλέφωνο και έχοντας γίνει μπαλάκι από τον ένα στον άλλο, φτάνω εκεί που πρέπει και ρωτάω γιατί έπρεπε να περιμένω τόση ώρα. Η απάντηση σε αφήνει κάγκελο...
"Ε, μα, τώρα βρήκατε να το πάρετε όλοι μαζί το HD Box"...
Καλησπέρα σας![]()
Και μετα μας φταιει το Ελληνικο δημοσιο![]()
εγγραφή σε hd ποιότητα γίνεται με τον δέκτη της γόβας?
Για να ξεφύγουμε και από τα τεχνικά και να βγω λίγο εκτός, να σας πω τη σημερινή μου εμπειρία με υπάλληλο της Nova...
Μετά από αναμονή 20 λεπτών στο τηλέφωνο και έχοντας γίνει μπαλάκι από τον ένα στον άλλο, φτάνω εκεί που πρέπει και ρωτάω γιατί έπρεπε να περιμένω τόση ώρα. Η απάντηση σε αφήνει κάγκελο...
"Ε, μα, τώρα βρήκατε να το πάρετε όλοι μαζί το HD Box"...
Καλησπέρα σας![]()
Mα και η Nova στην Ελλαδα , Δημοσιο ειναι ..:fahne90:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.