HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

5.1 είναι άλλα άθλια μιξαρισμένο για την ώρα. Ας δείξουμε κατανόηση, πρώτη απόπειρα είναι.

Πόσοι το βλέπουν σε hd αυτή τη στιγμή 100 η 200 όποιος μαντέψει δώρο ένας μήνας hd!!!!!

Πάντως από το κατάστημα forthnet στον Πειραιά που αγόρασα το δέκτη στις 20/8 (ήταν ο τελευταίος) μου είπαν ότι το ενδιαφέρον και οι πωλήσεις τους ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες τους.

Υποσχέθηκε και νέα HD κανάλια μέσα στο φθινόπωρο ένας διευθυντής της Forthnet που μίλησε live πριν λίγο στο Pre Game Show...Για κανάλια με ντοκυμαντέρ είπε...

Ο ήχος έχει αρκετά προβλήματα, δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω το συγχρονισμού ήχου με εικόνα. Θυμίζει ταινία R5 με άθλιο συγχρονισμό.
Συμφωνώ ότι είναι πρώτη απόπειρα, απλά ελπίζω να διορθωθεί γιατί ταινία με αυτή την κατάσταση δεν βλέπεται.

Όσο περνάει η ώρα πάντως ο πεντακάναλος ήχος διαρκώς βελτιώνεται. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Πλέον είναι αξιοπρεπέστατος.

Παιδια να ρωτησω κάτι εγω έχω ηχεια τυπου 5.1 για υπολογιστή μπορω με καποίο τρόπο να τα αξιοποιήσω για να ακουω ήχο 5.1 απο το δεκτη της νοβα (τον νεο τον pace)?

Ο ήχος έχει αρκετά προβλήματα, δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω το συγχρονισμού ήχου με εικόνα. Θυμίζει ταινία R5 με άθλιο συγχρονισμό.
Συμφωνώ ότι είναι πρώτη απόπειρα, απλά ελπίζω να διορθωθεί γιατί ταινία με αυτή την κατάσταση δεν βλέπεται.

Είχε μεγάλο πρόβλημα στις συνδέσεις με το γήπεδο. Από το κύριο booth καλά ήτανε. Τώρα μου φαίνεται ότι έφτιαξε πλήρως.

το μονο θετικο ειναι οτι και η εικονα στο novasports1 ειναι πολυ καλυτερη αφου η ληψη γινεται σε hd και επιτελους 16:9. και bitrate 5900! αμα εβαζαν και 5.1 καλα θα ηταν..

Οντως φαινεται καλη...
Για να μη διαβαζω παιδια 212 pages ... δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε hd χωρις το δεκτη τους σωστα?
Τσαμπα πηραμε τον 800αρι ...τεσπα οχι οτι περιμενα την νοβα για να δω hd

Μα καλα γιατι τοσο λιγος κοσμος στο γηπεδο ?
Ολοι ......Nova έχουν?? :-) :-)

To Νοvasports HD ερχεται με μια μικρη καθυστερηση σε εικονα κ ηχο σε σχεση με το ΝovaSports 1

Last edited:
Απάντηση: Re: NOVA-HD

To Νοvasports HD ερχεται με μια μικρη καθυστερηση σε εικονα κ ηχο σε σχεση με το ΝovaSports 1

Οχι.... κινητα πιατα :flipout:

εκατσαν στο σπιτι να το δουν σε HD:flipout:

Απάντηση: NOVA-HD

Έτσι λέγεται αυτό το μελαχρινό μωρό που τραγουδά στο ημίχρονο;
Εντυπωσιακή και σε sd (ντεν έχω pace καρντιά μου)