HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Το novasports HD δεν βαζει διαφημίσεις οταν κάνουν διάλειμμα εκεί και σε προηγούμενο break κληρωσαν δεκτη και δωρεαν συνδρομη σε καποιον μεσα σο γήπεδο....

Παιδια να ρωτησω κάτι εγω έχω ηχεια τυπου 5.1 για υπολογιστή μπορω με καποίο τρόπο να τα αξιοποιήσω για να ακουω ήχο 5.1 απο το δεκτη της νοβα (τον νεο τον pace)?

Ξερει κανεις να μου πει???
Παντως αυτο που παρατήρησα με το ηχο είναι ότι ο ηχος είναι πιο χαμηλός στο HD απο το απλό....

ρε σεις σοβαρευτειτε και πεστε μας εντυπωσεις.....:gossip:

Να σου πω εγώ πως μου φαίνεται γενικά ....

Οταν το γυρίζω απο το HD σε απλό καναλι μου κάνει κακη εντύπωση.....
για παραδειγμα το γύρισα απο το hd στο novasports 2 που παίζει ποδοσφαιρο και μου φανηκε τελειως διαφορετικο....
Βεβαια ας περιμενουμε να δουμε και ποδοσφαιρο σε hd και βλεπουμε....

Oι εντυπωσεις απο τις μαζορετες αλλα και την HD μεταδοση ειναι ΑΡΙΣΤΕΣ ..

Σιγουρα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης , γιατι ειδικα στα μακρινα πλανα χανεται νομιζω η ευκρινεια σε σχεση με αλλα HD καναλια , αλλα στα κοντινα ΣΠΕΡΝΕΙ!!
Μπορεις να δεις τα στιγματα στα προσωπα των παικτων !!

Η εικόνα πραγματικά διαφέρει από το SD (βάζοντας κάποιο συμβατικό π.χ. MEGA)
Στον ήχο θέλει κάποιες διορθώσεις (έχει διορθωθεί αισθητά πάντως από την αρχή της μετάδοσης)

Όσο για την εθνική άστα να πάνε (έχω δικαιολογία και γι´αυτούς->με τις ΗΠΑ παίζουν !!!!)

Η εικόνα πραγματικά διαφέρει από το SD (βάζοντας κάποιο συμβατικό π.χ. MEGA)

Η εικονα διαφερει αισθητα και απο το Novasports 1 που δειχνει τον ιδιο αγωνα ..πολυ αισθητα θα ελεγα !

Το novasports HD δεν βαζει διαφημίσεις οταν κάνουν διάλειμμα εκεί και σε προηγούμενο break κληρωσαν δεκτη και δωρεαν συνδρομη σε καποιον μεσα σο γήπεδο....

Ξερει κανεις να μου πει???
Παντως αυτο που παρατήρησα με το ηχο είναι ότι ο ηχος είναι πιο χαμηλός στο HD απο το απλό....

Εκτός από τα ηχεία χρειάζεται και αποκωδικοποιητής dolby digital για να ακούσεις ήχο 5.1. Μερικά ηχεία υπολογιστή έχουν ενσωματωμένο αλλά τα περισσότερα όχι. Αποκωδικοποιητές σκέτοι χωρίς ενισχυτή πλέον σπανίζουν πάντως αν τα ηχεία σου δεν έχουν.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Ξεκίνησα να κάνω εγκατάσταση στις 18:30 και μαζί με την αναβάθμιση, την επανεκκίνηση και την ενεργοποίηση, συνολικά πήρε περίπου 28'. Ο ήχος είναι όντως dolby digital 5.1. Στάθμη σήματος κολλημένη στο 81% και ακρίβεια στο 100%.
Επίσης με την έναρξη των παραγωγών σε HD από τη Nova, "κερδίζουν" και όσοι θα βλέπουν τον ίδιο αγώνα στα "απλά", αφού η παραγωγή θα είμαι μία. Αλήθεια ο αγώνας του CL απόψε θα είναι native ή upscaled; Και μπορεί από κάπου να φανεί αυτό; εννοώ όχι απλά από την όποια οπτική εμπειρία του καθενός μας.

Παιδια η εικονα στο NovaSports1 σε σχεση με την HD , απλα δεν βλεπεται!!

Μακαρι να γινει γρηγορα η μεταβαση στην HD εποχη και σε αλλα καναλια , πιστευ οτι ετσι θα κερδισει πολλους νεους συνδρομητες .

Ελαφρώς άσχετο, αλλά ο τηλεσκηνοθέτης έχει εξάψεις ή ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά του; Δε νομίζω να έχει μείνει θηλυκή γάτα στην εξέδρα που να μην της έχει κάνει κοντινό τουλάχιστον 3 φορές.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Ελαφρώς άσχετο, αλλά ο τηλεσκηνοθέτης έχει εξάψεις ή ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά του; Δε νομίζω να έχει μείνει θηλυκή γάτα στην εξέδρα που να μην της έχει κάνει κοντινό τουλάχιστον 3 φορές.

Έχει καλό γούστο, πάντως, και ας τον κράζει ο Φίλιππας...:D:D

Παιδια καλησπερα εβαλα τον δεκτη 10 λεπτα πριν αρχισει το παιχνιδι κ τρελαθηκα!Απιστευτη εικονα.Στα sd εννοω.Δεν κανω πλακα.Δεν ξερω αν o pace συμπαθει την lg μου αλλα τετοια εικονα δεν εχω δει ποτε ουτε απο τον edision.Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που ειναι τοσο καλα τα απλα καναλια η τοσο χαλια το hd.Γιατι η διαφορα ειναι ελαχιστη σε σημειο να κλαιω τα 130 ευρω μου.Δεν ξερω αλλα εχω την αισθηση πως δεν εχει καμμια σχεση με τις μεταδοσεις των ελευθερων γερμανικων υψηλης ευκρινειας.Λιγο θαμπη εικονα,λιγο σκοτεινη, τι να πω.Για να δουμε κ τη μπαλα το βραδυ....Aλλος με την ιδια αποψη με μενα?

Παιδια καλησπερα εβαλα τον δεκτη 10 λεπτα πριν αρχισει το παιχνιδι κ τρελαθηκα!Απιστευτη εικονα.Στα sd εννοω.Δεν κανω πλακα.Δεν ξερω αν o pace συμπαθει την lg μου αλλα τετοια εικονα δεν εχω δει ποτε ουτε απο τον edision.Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που ειναι τοσο καλα τα απλα καναλια η τοσο χαλια το hd.Γιατι η διαφορα ειναι ελαχιστη σε σημειο να κλαιω τα 130 ευρω μου.Δεν ξερω αλλα εχω την αισθηση πως δεν εχει καμμια σχεση με τις μεταδοσεις των ελευθερων γερμανικων υψηλης ευκρινειας.Λιγο θαμπη εικονα,λιγο σκοτεινη, τι να πω.Για να δουμε κ τη μπαλα το βραδυ....Aλλος με την ιδια αποψη με μενα?

για δες τις ρυθμισεις της εικονας επελεξε διαφορους συνδυασμους να δεις ποιο σε βολευει καλυτερα.ποιο μοντελο lg εχεις?

Η δικιά μου σταθμη σήματος είναι στο 54% και η ακρίβεια 80%. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει αυτό, και τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθούν τα νούμερα;

για δες τις ρυθμισεις της εικονας επελεξε διαφορους συνδυασμους να δεις ποιο σε βολευει καλυτερα.ποιο μοντελο lg εχεις?

Εχω την τρυπια 42αρα (scarlet) που γενικα ειναι πολυ ιδιοτροπη τηλεοραση αλλα αποτι βλεπω κ αλλοι παρατηρησαν αυτο που λεω.Πιθανον λογω του οτι η ληψη του αγωνα γινεται απο hd μεσα κ με καδρο 16:9, να βελτιωνεται τοσο αισθητα το απλο novasports1.Αληθεια μαγκες στα μακρινα πλανα δε βλεπω ουτε μιση διαφορα.Κ εχω ενα μικρο μετρο συγκρισης απο τους PANASAT EDISION κ PACE.Λετε αυτο το μαυρο φτωχο κουτακι στο οποιο η καρτα βγαινει εξω απο τη θυρα τησ, να εχει κρυφες χαρες?Αποψεις?Θα μου φυγει το καφασι ειλικρινα

Last edited:

Ούτε θαμπή, ούτε σκοτεινή. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη εικόνα της ευρώπης αλλά είναι αντικειμενικά πάρα πολύ καλή. Τα σωστά να λέγονται. Έλεγξε τις ρυθμίσεις σου.