HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

εκτος των τεχνικων θεματων,υπαρχει και ενα θεμα με τους συνδρομητες που εχουμε ελευθερη καρτα και δεν βλεπω καμια κινηση για να μας δελεασει.

-μου ζηταει 129 ευρω για τον δεκτη
-ξεχναω την ελευθερη καρτα
-με δεσμευει ενα χρονο

αυτοματα:
ξεχναω εγγραφες,δεν μπορω να βαλω την καρτα μου σε αλλο δεκτη,εχω την δεσμευση 1 χρονου που με κρατα αιχμαλωτο και-προς το παρον τουλαχιστον-βλεπω μονο το πακετο τους χωρις επιλογη ,oχι μονο επιπλεον δορυφορου,αλλα ουτε καν τα υπολοιπα καναλια που εκπεμπουν στις 13..

γιατι λοιπον να μπω σε τετοια διαδικασια "αναβαθμισης"...?

Παίδες ο Νίκος είναι στην ABC, δεν είναι στη Νόβα για να του ζητάμε εξηγήσεις.

Απορίες ως προς τις μεταδόσεις θα κουβεντιάσουμε....

@nvianitakis... επειδη ο συναδελφος σου με το ψευδωνυμο ertakis εχει δεχθει συγκεκριμενα και δεν εχει απαντησει, μπορεις να απαντησεις εσυ και να μας πεις τις αποψεις σου?
Επισης αυτος ο συναδελφος σου, γνωριζεις ποιος ειναι? Ειναι οντως συναδελφος σου? (απλα ρωταω γιατι τεθηκε απο την αρχη θεμα δυσπιστιας).

Τα έχω διαβάσει όλα τα ερωτήματα σας προς τον ertakis, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σας τα απαντήσω, μιας και δεν είμαι μέσα στην Nova.
Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να αναγνωρίσω κάποιον από ένα ψευδώνυμο. Θα μπορούσε να είναι μέσα στη Nova, αλλά θα μπορούσε και να μην είναι.

ααα....:bang:τσαμπα καθομαι και διαλογιζομαι για να τον "στριμωξω".....:beatnik2:

Παιδια, λιγη βοηθεια θελω! εχω εναν PVR 3001 συνδεδεμενο με led tv Samsung 46' (UE46B7000)...αυτο που παρατηρω ειναι οτι στην οθονη κανει καποιες λευκες καθετες σταθερες γραμμες μεσα στο φοντο, ειδικα σε ταινιες και επισης, π.χ. οταν το βαζω στο NS7 που ειναι σταθερο και λεει π.χ. "παλι μαζι σας στις 27/9....", δειχνει τις γραμμες πολυ! τα εχω συνδεδεμενα με καλωδιο AV, εχω βαλει και scart to scart, εχω βαλει και scart to AV, παλι το ιδιο αποτελεσμα! ενω οταν γυρναω στα digital καναλια εξαφανιζονται οι γραμμες! μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο και πως ισως διορθωνεται?

Παιδια, λιγη βοηθεια θελω! εχω εναν PVR 3001 συνδεδεμενο με led tv Samsung 46' (UE46B7000)...αυτο που παρατηρω ειναι οτι στην οθονη κανει καποιες λευκες καθετες σταθερες γραμμες μεσα στο φοντο, ειδικα σε ταινιες και επισης, π.χ. οταν το βαζω στο NS7 που ειναι σταθερο και λεει π.χ. "παλι μαζι σας στις 27/9....", δειχνει τις γραμμες πολυ! τα εχω συνδεδεμενα με καλωδιο AV, εχω βαλει και scart to scart, εχω βαλει και scart to AV, παλι το ιδιο αποτελεσμα! ενω οταν γυρναω στα digital καναλια εξαφανιζονται οι γραμμες! μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο και πως ισως διορθωνεται?

σημειωση στα παραπανω.....οταν πηγα τον PVR3001 σε τεχνικο, δεν εκανε αυτες τις γραμμες στην δικη του τηλεοραση.

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες; Κρέμασαν οι γλώσσες μέχρι το πάτωμα, και χωρίς προφανή λόγο από κόσμο και κοσμάκη. Νοοτροπία υποτακτικού; Σύνδρομο Στοκχόλμης; Όλα μέσα.

Καλά ... Αφού το ακούσαμε και αυτό, τί άλλο να πώ !

Πάντως αν δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις τα εκ των έσω σε όλα αυτά που έχουμε σούρει στη Nova, δικαίωμά σου. Δεν είσαι υποχρεωμένος να παρακολουθήσεις την εξέλιξη της συζήτησης αν σε ενοχλεί. Τα πάντα είναι ζήτημα επιλογών. Κάνε λοιπόν κι εσύ τη δική σου ....

Απάντηση: Re: NOVA-HD

σημειωση στα παραπανω.....οταν πηγα τον PVR3001 σε τεχνικο, δεν εκανε αυτες τις γραμμες στην δικη του τηλεοραση.

Βγάλε το καλώδιο του πιάτου και βάλε το δέκτη να δεις εάν το κάνει πάλι. Εάν ναι έχει παρεμβολές το καλώδιο σου. εάν όχι τότε κάποιο από τα μηχανήματα σου κάνει παρεμβολή στον δέκτη ή έχει θέμα το ρεύμα σου.

Πρεπει αραγε να σβηστουν και οι χαρακτηρισμοι που εκανε και ο εν λογω κυριος (ανωριμα παιδάκια, αργοσχολοι κλπ κλπ) ή μηπως εφαρμοζονται δυο μέτρα και δυο σταθμά?

Ο κύριος αυτός μπήκε σε ένα νήμα οπου σέρνουμε τα εξ αμάξης στον εργοδότη που του δίνει ψωμί να φάει. Επιπλέον απο όσο λέει ο ίδιος έχουμε περάσει γενεές δεκατέσσερις την προσπάθεια που κάνουν οι συνάδελφοί του και εκείνος.

Αν αυτό δεν του δίνει έστω και κάποιο δικάιωμα άμυνας, τότε τί θα του το δώσει; Δεχομαι οτι αμύνθηκε άκομψα. Μέχρι στιγμής όμως όλοι μας είμαστε μαθημένοι να κατεβάζουμε τα καντήλια χωρίς αντίλογο. Να λοιπόν που εμφανίστηκε κι ο αντίλογος ! Αλλά εμάς δεν μας αρέσει να μας κάνουν αυτό που οι ίδιοι κάνουμε, έτσι δεν είναι;

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Δεν βλέπω όμως τους χαρακτηρισμούς του αχαρακτήριστου ...ertaki να τους αφαιρείτε , όπως ισχυρίζεστε !

Το γιατί ΔΕΝ φύγανε, σας το εξήγησα ήδη ...
Και μην νομίσετε οτι δεν παίρνει και μένα η μπάλα ! Και γω της έχω σούρει της άτιμης όσα μπορούν να συρθούν. Αλλά στην απάντηση του ertakis δεν βγήκα απο τα ρούχα μου ! Τουναντίον, χάρηκα που επιτέλους θα τα πώ σε κάποιον που ίσως και να με καταλάβει ! Και για να είμαι ειλικρινής εκτίμησα και το γεγονός οτι βάζει το κεφάλι του στο στόμα του λύκου, αφού κακά τα ψέμματα, εδώ δύσκολα θα βρεί συμμάχους με όλα αυτα που κατα καιρούς έχουμε τραβήξει απο τον εργοδότη του !

+1

Τουλαχιστον ας γραφει Ελληνικα για να μην τυφλωθουμε.

Αν ελπισουμε να μην εχουν ολοι οι εργαζομενοι στην NOVA την νοοτροπια αυτη. Οποιος πληρωνει (και μαλιστα αρκετα καθε μηνα) εχει απαιτησεις και δεν δεχεται ουτε απειλες ουτε υποδειξεις.

Οπως αναγνωριζουμε τα θετικα πρεπει να καυτηριαζουμε και τα αρνητικα.

Αυτό ήδη ετέθη Γιάννη ...

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Ο κύριος αυτός μπήκε σε ένα νήμα οπου σέρνουμε τα εξ αμάξης στον εργοδότη που του δίνει ψωμί να φάει. Επιπλέον απο όσο λέει ο ίδιος έχουμε περάσει γενεές δεκατέσσερις την προσπάθεια που κάνουν οι συνάδελφοί του και εκείνος.

Αν αυτό δεν του δίνει έστω και κάποιο δικάιωμα άμυνας, τότε τί θα του το δώσει; Δεχομαι οτι αμύνθηκε άκομψα. Μέχρι στιγμής όμως όλοι μας είμαστε μαθημένοι να κατεβάζουμε τα καντήλια χωρίς αντίλογο. Να λοιπόν που εμφανίστηκε κι ο αντίλογος ! Αλλά εμάς δεν μας αρέσει να μας κάνουν αυτό που οι ίδιοι κάνουμε, έτσι δεν είναι;

Συμφωνώ αλλά με μια διευκρίνηση. Εμάς δεν μας πληρώνει ο εργοδότης του. Εμείς τον πληρώνουμε. Με 2 λόγια ο εν λόγω κύριος μπήκε και χαρακτήρισε ανώριμους, ηλίθιους, αγνώστες, αυτούς που βάζουν ψωμί στο τραπέζι του.
Άλλο το να υπερασπιστώ με άκομψο τρόπο και άλλο το να μηδενίσω την κριτική και τους ανθρώπους που την κάνουνε.

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Συμφωνώ αλλά με μια διευκρίνηση. Εμάς δεν μας πληρώνει ο εργοδότης του. Εμείς τον πληρώνουμε. Με 2 λόγια ο εν λόγω κύριος μπήκε και χαρακτήρισε ανώριμους, ηλίθιους, αγνώστες, αυτούς που βάζουν ψωμί στο τραπέζι του.
Άλλο το να υπερασπιστώ με άκομψο τρόπο και άλλο το να μηδενίσω την κριτική και τους ανθρώπους που την κάνουνε.

Μεγάλη κουβέντα αυτό Μάριε και το ξέρεις....

Εγώ εξήγησα γιατί ΔΕΝ μπήκε κατ' ευθείαν στον πάγο, όπως και ορισμένοι άλλοι στο παρελθόν που ξεκίνησαν στο ίδιο μοτίβο ...

Υπάρχει δε, πάντοτε το ενδεχόμενο να είμαστε όπως μας περιγράφει :smile:
Υπερβολικά απίθανο, δε λέω, αλλά όχι αδύνατο :flipout:

Αναμένω τις απορίες σας ως προς τη μετάδοση των αγώνων......

Είναι ευκαιρία να λυθούν οι όποιες απορίες αύριο, ο Νίκος έχει όλη την καλή διάθεση να το κάνει...

Γράψτε απορίες για να τις έχω μαζί μου....