HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: NOVA-HD

Δεν νομίζω ότι πρόκειται να λάβουμε καμία απάντηση.
Εξάλλου οι ερωτήσεις που έχουν γίνει έχουν να κάνουν καθαρά με την εμπορική πολιτική της nova.
Ο τεχνικός τι να σου κάνει;
Για να λυθούν (λέμε τώρα) τα προβλήματα μόνο με κάποιο υψηλά υφιστάμενο πρόσωπο μπορεί να γίνει.
Θα πει τώρα ο τεχνικός γιατί δεν μπαίνει 2ο lnb ή γιατί το bitrate είναι 10mbit;
Εσείς ξέρετε πολύ περισσότερα από τον κάθε τεχνικό της nova γιατί ενδιαφέρεστε και ασχολείστε.
Εκτός και αν ο τεχνικός διευθυντής είναι τόσο άσχετος πια, που ενώ του έχουν δώσει το ελεύθερο απο θέμα κόστους, δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Re: NOVA-HD

Το ξαναλέω γιατί μάλλον δεν έγινε κατανοητό.

Ο Νίκος δεν ανήκει στη Νόβα, θα μας λύσει απορίες σχετικά με την μετάδοση μέσα από το van της ABC.........

Δεν αναφερομαι στον Νικο.
Αναφερομαι στον αλλον που αναφερει οτι ειναι απο την nova

Ο κύριος αυτός μπήκε σε ένα νήμα οπου σέρνουμε τα εξ αμάξης στον εργοδότη που του δίνει ψωμί να φάει. Επιπλέον απο όσο λέει ο ίδιος έχουμε περάσει γενεές δεκατέσσερις την προσπάθεια που κάνουν οι συνάδελφοί του και εκείνος.

Αν αυτό δεν του δίνει έστω και κάποιο δικάιωμα άμυνας, τότε τί θα του το δώσει; Δεχομαι οτι αμύνθηκε άκομψα. Μέχρι στιγμής όμως όλοι μας είμαστε μαθημένοι να κατεβάζουμε τα καντήλια χωρίς αντίλογο. Να λοιπόν που εμφανίστηκε κι ο αντίλογος ! Αλλά εμάς δεν μας αρέσει να μας κάνουν αυτό που οι ίδιοι κάνουμε, έτσι δεν είναι;

Με ολο το σεβασμο στο προσωπο και στο αξιωμα σου, θεωρω το σκεπτικο σου τελειως λαθος. Και ο διευθυντης της Νοβα ο ιδιος, αυτοπροσωπως, να μπει εδω μεσα, πρεπει να τηρησει τους κανονες ευπρεπειας.

Και αν καποιοι εχουν εκφραστει απρεπώς για την Multichoice ΑΕ, σιγουρα δεν ειχαν προσωποποιησει τα "καντηλια" προς τον κομητη-τεχνικο. Ισως ειναι δικαιωμα αμυνας, ειδικα απο την στιγμη που ειναι και ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ των 60+ ευρω το μηνα.

Και συγνωμη για το off topic.

Ο κύριος αυτός μπήκε σε ένα νήμα οπου σέρνουμε τα εξ αμάξης στον εργοδότη που του δίνει ψωμί να φάει. Επιπλέον απο όσο λέει ο ίδιος έχουμε περάσει γενεές δεκατέσσερις την προσπάθεια που κάνουν οι συνάδελφοί του και εκείνος.

Αν αυτό δεν του δίνει έστω και κάποιο δικάιωμα άμυνας, τότε τί θα του το δώσει; Δεχομαι οτι αμύνθηκε άκομψα. Μέχρι στιγμής όμως όλοι μας είμαστε μαθημένοι να κατεβάζουμε τα καντήλια χωρίς αντίλογο. Να λοιπόν που εμφανίστηκε κι ο αντίλογος ! Αλλά εμάς δεν μας αρέσει να μας κάνουν αυτό που οι ίδιοι κάνουμε, έτσι δεν είναι;
Τι λες τώρα.

Δηλαδή ο άλλος βρίζει , συμπεριφέρεται σκαιότατα και εσύ τον δικαιολογείς γιατί είναι δικαίωμά του όσον αφορά την "άμυνά" του ;

Δηλαδή αν εγώ , με αφορμή την μη αντίδρασή σου που όφειλες ώς διαχειριστής να δείξεις σε ένα προκλητικά υβριστικό μέλος , σε χαρακτηρίσω υποτακτικό , γλυψειματία και προφανώς οσφυοκάμπτη λόγω μιας πιθανής χορηγίας από τη NOVA δωρεάν συνδρομής ή εισιτηρίων Superligue , φαντάζομαι δε θα έχεις δικαίωμα να κάνεις διαφορετικό moderating από αυτό που δείχνεις μέχρι τώρα.

Αν δεν το κάτάλαβες ήδη πολλά μέλη έχουν αντιληφθεί ιδιαίτερα μεροληπτική συμπεριφορά από μέρους σου.

Βρε τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει...
Οι πιό παλιοί ίσως θυμάστε αυτό το θέμα. Έχουν περάσει από τότε πάνω από 4 χρόνια.
Τότε, μετά από συνεχόμενα e-mails και ενοχλήσεις, κάποιος "τεχνικός" που με πήρε τηλέφωνο με ρώτησε τί είναι η "τηλεόραση 3/4" που γράφαμε στη διαμαρτυρία.
-Κύριε μου, του λέω, ο τεχνικός είστε ή ο υδραυλικός της εταιρίας;
- Σας παρακαλώ, γιατί το λέτε αυτό;
- Γιατί 3/4 είναι οι σωλήνες κύριε μου. Οι τηλεοράσεις είναι 4/3.
...................................................................................
- Θα το κοιτάξω και θα σας πάρω.
Ακόμα περιμένω, τεσσεράμιση χρόνια. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον οτι η νέα διεύθυνση κι o συγκεκριμένος κύριος που μπήκε φουριόζος εδώ μέσα, έστω και με αγένεια, να είναι όντως τεχνικός και να μας δώσει κάποιες απαντήσεις κι όχι σαν τον προ τετραετίας "τεχνικό" που κάποια στιγμή καταδέχτηκε να μας τηλεφωνήσει και να βγάλει την υποχρέωση για λογαριασμό της Netmed.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Τι λες τώρα.

Δηλαδή ο άλλος βρίζει , συμπεριφέρεται σκαιότατα και εσύ τον δικαιολογείς γιατί είναι δικαίωμά του όσον αφορά την "άμυνά" του ;

Δηλαδή αν εγώ , με αφορμή την μη αντίδρασή σου που όφειλες ώς διαχειριστής να δείξεις σε ένα προκλητικά υβριστικό μέλος , σε χαρακτηρίσω υποτακτικό , γλυψειματία και προφανώς οσφυοκάμπτη λόγω μιας πιθανής χορηγίας από τη NOVA δωρεάν συνδρομής ή εισιτηρίων Superligue , φαντάζομαι δε θα έχεις δικαίωμα να κάνεις διαφορετικό moderating από αυτό που δείχνεις μέχρι τώρα.

Αν δεν το κάτάλαβες ήδη πολλά μέλη έχουν αντιληφθεί ιδιαίτερα μεροληπτική συμπεριφορά από μέρους σου.
Όλα αυτα που λες, τα έχεις σκεφτεί? ειναι τροπος τωρα να την λες..ετσι με αυτό τον τρόπο στο πρόσωπο του συντονιστή μας? εξαρχής απο την ώρα που έγινε συντονιστής είμαστε διπλά του όλοι όσοι μπαίνουμε καθημερινά εδώ μέσα. Εσύ τώρα θυμήθηκες το φόρουμ...

Εγω εχω ερωτηση τεχνικη για τα χρωματα.

Οταν βλεπουμε τους αγωνες στην Ελλαδα της σουπερλιγκ που μεταδιδονται σε SD, (οχι αυτα που ειναι downscaled apo HD στο ναβασπορ 1), και οχι μονο απο τη νοβα, αλλα και απο τα αλλα Ελληνικα καναλια, τα χρωματα ειναι σκοτωμενα και το γκαζον μιαζει καμενο, βαθη πρασινο, γκρι, καφε καπος. Γιατι γινεται αυτο? Και γιατι οταν βλεπουμε downscale HD τα χρωματα ειναι φυσιολογικα οπως και στο HD ? Στα Αγγλικα παιχνιδια, τα χρωματα δεν αλαξαν ποτε απο αυτα που βλεπαμε σε SD, ουτε απο original SD, ουτε απο downscale HD. Ηταν και ειναι παντα φυσιολογικα. Εδω στην Ελλαδα τι εφταιγε? Η καμερες? Η δεν ρυθμιζαν τα χρωματα σωστα?

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Τότε, μετά από συνεχόμενα e-mails και ενοχλήσεις, κάποιος "τεχνικός" που με πήρε τηλέφωνο με ρώτησε τί είναι η "τηλεόραση 3/4" που γράφαμε στη διαμαρτυρία.
...................................................................................
:flipout::flipout::flipout::flipout::worshippy:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Όλα αυτα που λες, τα έχεις σκεφτεί? ειναι τροπος τωρα να την λες..ετσι με αυτό τον τρόπο στο πρόσωπο του συντονιστή μας? εξαρχής απο την ώρα που έγινε συντονιστής είμαστε διπλά του όλοι όσοι μπαίνουμε καθημερινά εδώ μέσα. Εσύ τώρα θυμήθηκες το φόρουμ...

Έγραψα "ΑΝ" , διάβαζε σωστά.

Όσον αφορά το forum είμαι μέλος από την εποχή ακόμη του AVforum.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Έγραψα "ΑΝ" , διάβαζε σωστά.

Όσον αφορά το forum είμαι μέλος από την εποχή ακόμη του AVforum.
ΑΝ......καλα ντε μην βαρας..κα εγω ειμαι απο την εποχη του AVforum αλλα με αλλο ονομα.-bye-

Με ολο το σεβασμο στο προσωπο και στο αξιωμα σου, θεωρω το σκεπτικο σου τελειως λαθος. Και ο διευθυντης της Νοβα ο ιδιος, αυτοπροσωπως, να μπει εδω μεσα, πρεπει να τηρησει τους κανονες ευπρεπειας.

Και αν καποιοι εχουν εκφραστει απρεπώς για την Multichoice ΑΕ, σιγουρα δεν ειχαν προσωποποιησει τα "καντηλια" προς τον κομητη-τεχνικο. Ισως ειναι δικαιωμα αμυνας, ειδικα απο την στιγμη που ειναι και ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ των 60+ ευρω το μηνα.

Και συγνωμη για το off topic.

Όπως λές,ανεξάρτητα το αξίωμα κάποιου σε μια εταιρία πχ multichoice στην προκειμένη περίπτωση,πρέπει να τηρεί τους κανόνες που αποδέχθηκε όταν έγινε μέλος,εάν δεν τους ακολουθήσει,θα επιληφθεί η συντονιστική ομάδα του forum.

Τι λες τώρα.

Αχ...σας παρακαλώ πολύ,κατεβάστε τους τόνους ώστε μείνει μια πολιτισμένη συζήτηση,το πως θα μεταχειριστεί τα παραπάνω ποστ,είναι στην διακριτική ευχέρεια της συντονιστικής ομάδας,απλά ας τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους.Απλά φίλε macron,δεν συμφωνώ με αυτά που λες...εάν κάποιος θέλει απλά να μην επέμβει και έχει υπομονή,σε καμιά περίπτωση δεν θεωρείται γλύφτης κτλπ...

Last edited:

Βρε τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει...
Οι πιό παλιοί ίσως θυμάστε αυτό το θέμα. Έχουν περάσει από τότε πάνω από 4 χρόνια.
Ακόμα περιμένω, τεσσεράμιση χρόνια. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον οτι η νέα διεύθυνση κι o συγκεκριμένος κύριος που μπήκε φουριόζος εδώ μέσα, έστω και με αγένεια, να είναι όντως τεχνικός και να μας δώσει κάποιες απαντήσεις κι όχι σαν τον προ τετραετίας "τεχνικό" που κάποια στιγμή καταδέχτηκε να μας τηλεφωνήσει και να βγάλει την υποχρέωση για λογαριασμό της Netmed.

Στο Θανάση θα έπεσες που έπαιζε ''τύμπανο 3/4 αλλά η ειδικότητά του ήταν τα πιατίνια''

:D

http://www.youtube.com/watch?v=BDF8Wa0Tyh8

Αχ...σας παρακαλώ πολύ,κατεβάστε τους τόνους ώστε μείνει μια πολιτισμένη συζήτηση,το πως θα μεταχειριστεί τα παραπάνω ποστ,είναι στην διακριτική ευχέρεια της συντονιστικής ομάδας,απλά ας τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους.Απλά φίλε macron,δεν συμφωνώ με αυτά που λες...εάν κάποιος θέλει απλά να μην επέμβει και έχει υπομονή,σε καμιά περίπτωση δεν θεωρείται γλύφτης κτλπ...
Ναι αλλά μιλάμε για το moderating , την υποχρέωση του διαχειριστή να προστατεύσει τους υβριζόμενους και το ρητορικό μου ερώτημα απλώς έδειχνε πώς αντιστρέφεται η κατάσταση.

Ναι αλλά μιλάμε για το moderating , την υποχρέωση του διαχειριστή να προστατεύσει τους υβριζόμενους και το ρητορικό μου ερώτημα απλώς έδειχνε πώς αντιστρέφεται η κατάσταση.

Δηλαδή θεωρείς πως δεν προστατεύει ο διαχειριστής τους ''υβριζόμενους'';μπορείς να δείς και το ανάλογο Post του Σπύρου(ΑΓΔ),πάντως,εάν χρειαζόταν να επέμβει κάποιος,θα είχε γίνει...απλά θεωρούν ότι μπορούμε και από μόνοι μας να κατεβάσουμε τους τόνους τόσο,όσο να μην χρειαστεί να επέμβει κάποιος.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΝΟΒΑ(ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ) ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ...ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ HD ΜΕΤΑΔΟΣΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ HD. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ..ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η HD ΜΕΤΑΔΟΣΗ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ BROADCAST.ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΓΕΘΩΝ.

..ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ
ειπες την λεξη κλειδι (ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ).
καλα να παθουμε!!!

Καποιοι αρεσκονται στο να βριζουν και αλλοι οταν τους βριζουν θυμουνται τους διαχειριστες και τους κανονες. Πολυ τιμιο....
Οποιος ξεκινησει απο την αρχη το νημα θα διαβασει χαρακτηρισμους για την εταιρεια, τους εργαζομενους μεχρι και για τους πελατες. Μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.. Τοτε δεν υπηρχαν κανονες ? Δεν υπηρχε υποχρεωση του διαχειριστη?
Οταν μας αποκαλει ο τεχνικος ασχετους και ανωριμους ειναι βρισια. Να τον κρεμασουμε στο Συνταγμα τον @@@@ που δεν ακολουθει τους κανονες..
Οταν αποκαλουσαν και αποκαλουν καποιοι ασχετους τους εργαζομενους και βλακες τους πελατες της Νοβα που πληρωνουν ειναι μαγκια..