HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Παιδιά ηρεμήστε επιτέλους και αφήστε τις αντιπαραθέσεις. Ωραίες φωτιές άναψε ο τεχνικός (???) . Πάντως από τότε που άνοιξε το θέμα της Nova ΗD το φόρουμ ταλανίζεται από τέτοια θέματα.... α ρε Nova τι μας κάνεις.

Τι λες τώρα.

Δηλαδή ο άλλος βρίζει , συμπεριφέρεται σκαιότατα και εσύ τον δικαιολογείς γιατί είναι δικαίωμά του όσον αφορά την "άμυνά" του ;

Δηλαδή αν εγώ , με αφορμή την μη αντίδρασή σου που όφειλες ώς διαχειριστής να δείξεις σε ένα προκλητικά υβριστικό μέλος , σε χαρακτηρίσω υποτακτικό , γλυψειματία και προφανώς οσφυοκάμπτη λόγω μιας πιθανής χορηγίας από τη NOVA δωρεάν συνδρομής ή εισιτηρίων Superligue , φαντάζομαι δε θα έχεις δικαίωμα να κάνεις διαφορετικό moderating από αυτό που δείχνεις μέχρι τώρα.

Αν δεν το κάτάλαβες ήδη πολλά μέλη έχουν αντιληφθεί ιδιαίτερα μεροληπτική συμπεριφορά από μέρους σου.

Εχεις το δικαίωμα να χαρακτηρίσεις εμένα προσωπικά ό,τι τραβάει η ψυχή σου ! Κι όχι μόνο όλα αυτά, αλλά και πολυ περισσότερα. Το ωραίο δε είναι οτι ευτυχώς το βάρος της απόδειξης βαρύνει εσένα κι όχι εμένα, αρα έχεις μπόλικη δουλειά να κάνεις...
Περιττό δε να σου πώ οτι αν τα καταφέρεις, εγώ πρώτος θα σου πώ μπράβο και θα σε χειροκροτήσω κιόλας !

Εγώ προσωπικά θα με χαρακτήριζα βλάκα. Και τό ωραίο είναι οτι εγώ έχω τρανή την απόδειξη. Είμαι βλάκας διότι θέλησα να δώσω την ευκαιρία μετά απο 3200 πόστς να ακουστεί και η άλλη πλευρά και να τεκμηριώσει αυτα για τα οποία μας κατηγορεί ΟΛΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ !
Επίσης είμαι βλάκας γιατί ακόμα και τώρα απαντώ σε οποιοδήποτε μου απευθύνει το λόγο, όσο κακόβουλος κι αν είναι, γιατί πιστεύω οτι αυτό είναι εκείνο που του αξίζει και όχι η περιφρόνησή μου.
Επίσης είμαι βλάκας γιατί θα μπορούσα να "κουρέψω" (και μάλιστα με άκομψο τρόπο) όλα εκείνα τα μηνύματα που ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί αναφορικά με το σύννομο των κανονισμών αλλά δεν το έκανα και ούτε και πρόκειται.
Γιατί ακόμα και σε τέτοια φάση, πάλι βλάκας είμαι που προτιμώ το δημοκρατικό διάλογο απο τον - δικαιολογημένο - πέλεκυ.
Βλέπεις λοιπόν οτι δεν χρειάζεται να με χαρακτηρίσεις εσύ, μπορώ να το κάνω και μόνος μου....

Τουλάχιστον εγώ είμαι βλάκας με αρχές, βλακώδεις ίσως, αλλά πάντως αρχές. Εσύ;

Φίλιππος

Με ολο το σεβασμο στο προσωπο και στο αξιωμα σου, θεωρω το σκεπτικο σου τελειως λαθος. Και ο διευθυντης της Νοβα ο ιδιος, αυτοπροσωπως, να μπει εδω μεσα, πρεπει να τηρησει τους κανονες ευπρεπειας.

Ασφαλώς... όσο τους τηρούμε και όλοι οι υπόλοιποι, ε; Που έχουμε φτάσει σε σημείο να λέμε ο ένας τον άλλον "υπαλλήλους της Nova" ε;

Και αν καποιοι εχουν εκφραστει απρεπώς για την Multichoice ΑΕ, σιγουρα δεν ειχαν προσωποποιησει τα "καντηλια" προς τον κομητη-τεχνικο. Ισως ειναι δικαιωμα αμυνας, ειδικα απο την στιγμη που ειναι και ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ των 60+ ευρω το μηνα.

Αυτό μόνο σαν ανέκδοτο θα το εκλάβω.... ΙΔΙΩΣ τους τεχνικούς, σε κάθε παρατράγουδο τους περνάμε γενεές δεκατέσσερις ! Και δεν προσωποποιούμε : ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους καντηλιάζουμε ! Οσο για το οτι είναι νόμιμοι συνδρομητές, δεκτόν. Αλλά πάντοτε έχουν το δικαίωμα να πάψουν να είναι συνδρομητές, δεν τους έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό. Δεν κάνουν όμως αυτό, μπάινουν εδώ και ρίχνουν καντήλια ...

Και συγνωμη για το off topic.

Δεν είναι πλέον off topic, οπότε δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη για τίποτε ...

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας, οι ερωτήσεις προς τον τεχνικό μείνανε σελίδες πίσω. Μήπως να γίνει καινούριο ποστ μόνο με αυτές;
Κι εγώ νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία να μάθουμε κάποια πράγματα. Και πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που με τις γνώσεις τους θα μπορούν να διασταυρώσουν αν όντως οι απαντήσεις που θα δοθούν - αν δοθούν - στέκουν...

Εχεις το δικαίωμα να χαρακτηρίσεις εμένα προσωπικά ό,τι τραβάει η ψυχή σου ! Κι όχι μόνο όλα αυτά, αλλά και πολυ περισσότερα. Το ωραίο δε είναι οτι ευτυχώς το βάρος της απόδειξης βαρύνει εσένα κι όχι εμένα, αρα έχεις μπόλικη δουλειά να κάνεις...
Περιττό δε να σου πώ οτι αν τα καταφέρεις, εγώ πρώτος θα σου πώ μπράβο και θα σε χειροκροτήσω κιόλας !

Εγώ προσωπικά θα με χαρακτήριζα βλάκα. Και τό ωραίο είναι οτι εγώ έχω τρανή την απόδειξη. Είμαι βλάκας διότι θέλησα να δώσω την ευκαιρία μετά απο 3200 πόστς να ακουστεί και η άλλη πλευρά και να τεκμηριώσει αυτα για τα οποία μας κατηγορεί ΟΛΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ !
Επίσης είμαι βλάκας γιατί ακόμα και τώρα απαντώ σε οποιοδήποτε μου απευθύνει το λόγο, όσο κακόβουλος κι αν είναι, γιατί πιστεύω οτι αυτό είναι εκείνο που του αξίζει και όχι η περιφρόνησή μου.
Επίσης είμαι βλάκας γιατί θα μπορούσα να "κουρέψω" (και μάλιστα με άκομψο τρόπο) όλα εκείνα τα μηνύματα που ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί αναφορικά με το σύννομο των κανονισμών αλλά δεν το έκανα και ούτε και πρόκειται.
Γιατί ακόμα και σε τέτοια φάση, πάλι βλάκας είμαι που προτιμώ το δημοκρατικό διάλογο απο τον - δικαιολογημένο - πέλεκυ.
Βλέπεις λοιπόν οτι δεν χρειάζεται να με χαρακτηρίσεις εσύ, μπορώ να το κάνω και μόνος μου....

Τουλάχιστον εγώ είμαι βλάκας με αρχές, βλακώδεις ίσως, αλλά πάντως αρχές. Εσύ;

Φίλιππος

Διαφωνώ,και θα σου πω γιατί δεν θα πρέπει να κατηγορείς τον εαυτό σου...Είμαι από τα άτομα που αναγνωρίζω την δουλειά που κάνεις,όπως και το ότι κρατάς τις ισορροπίες ακριβώς εκεί που πρέπει,τώρα,εάν κάποιος θελήσει να τα ισοπεδώσει όλα,και με αυτό ενοώ ότι μέχρι σήμερα έχεις την καλύτερη των διαθέσεων,άκουσες αυτά που είχαμε πεί,σωστά ή όχι....Το ότι δεν ''κουρεύεις'' συνεχώς όποιο πόστ δεν είναι σύμφωνο με τους κανόνες χωρίς απολύτως καμιά ελαστικότητα αποτελεί σαφές προτέρημα.Όπως και επίσης το ότι δεν αντέδρασες και δεν ζήτησες κάποια ποινή σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί αδυναμία...Ελπίζω να μείνεις μαζί μας....και να μην πτοείσαι από τέτοιες συζητήσεις.

Φιλικά,
Ανδρέας

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας, οι ερωτήσεις προς τον τεχνικό μείνανε σελίδες πίσω. Μήπως να γίνει καινούριο ποστ μόνο με αυτές;
Κι εγώ νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία να μάθουμε κάποια πράγματα. Και πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που με τις γνώσεις τους θα μπορούν να διασταυρώσουν αν όντως οι απαντήσεις που θα δοθούν - αν δοθούν - στέκουν...

.......

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Ωραίες φωτιές άναψε ο τεχνικός (???) . Πάντως από τότε που άνοιξε το θέμα της Nova ΗD το φόρουμ ταλανίζεται από τέτοια θέματα.... α ρε Nova τι μας κάνεις.
ερτακιας ειπαμε.....αλλη δουλεια δεν εχουμε να κανουμε απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι...ρε νοβα δεν μαμης που δεν μαμης αρκετα ασχωληθηκα με σενα, σε εστειλα μαζι με τα αξεσουαρ σου απο εκει που ειρθες. Και πιστεψε με ειμουν μαλακας που τοσα χρονια τα σκαγα. Αλλα τωρα ρε κυρα επρεπε ντε και καλα να μας στειλης τον ερτακια αυριο θα μας ερθει και ο ξαδρεφος νετακιας, μεθαυριο θα ερθει ο αλτερακιας και βαλε λεμε....... αμ τετοια που σε μονο φιγουρα εισαι και τιποτα αλλο. Ελα ομως που αυτην την φορα την εκατσες την βαρκα, διοτι τα χαντε σου απο οτι διαβαζω ειναι για τον π#$%^%^^-bye-:argue:

ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΝΟΒΑ.......

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον "ertakis" !!!! :a0210:
Μεγάλε όποιος και να είσαι , είσαι πανέξυπνος και άξιος !!! :SFGSFGSF:

Άραγε να είσαι από τους "μέσα" ή από τους "έξω" !? :chinscratch:

Μια συμβουλή μόνο... , κάθε 40-50 posts να δηλώνεις ένα παρών για να μην κρυώνει πολύ το φαγητό.... , ξέρεις εσύ !!! :chinese:

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον "ertakis" !!!! :a0210:
Μεγάλε όποιος και να είσαι , είσαι πανέξυπνος και άξιος !!! :SFGSFGSF:

Άραγε να είσαι από τους "μέσα" ή από τους "έξω" !? :chinscratch:

Μια συμβουλή μόνο... , κάθε 40-50 posts να δηλώνεις ένα παρών για να μην κρυώνει πολύ το φαγητό.... , ξέρεις εσύ !!! :chinese:

..οταν και αν πεσουν οι τονοι και οι ειρωνιες (βλεπε παραπανω)ισως κανουμε καποια κουβεντα γυρω απο το HD. Προς το παρων περιμενω.
..και να ξερετε πως ΠΟΤΕ δεν ειχα προθεση να θιξω κανεναν σας,σεβομαι τις αποψεις σας αλλα οχι με τον τροπο που τις εκφραζουν μερικοι.
ο φιλιππος ξερει πολυ καλα πως αν κατι με ενδιαφερει εδω ειναι μια απλη συζητηση γενικου περιεχομενου για την tv και οχι οι συγκρουσεις με τα μελη.
δεκτες και σεβαστες οι αποψεις σας γιατι μας κανουν καλυτερους.
με εκτιμηση

ενας φιλος τεχνικος

ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΡΩΓΕΣΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ...

Απο Satleo.gr

Οι κινήσεις αυτές είναι συνέπεια του προγραμματισμού της Nova στο μέτωπο των στούντιο και περιορίζουν κατά πολύ τις επιλογές του ΟΤΕ, που φιλοδοξεί να μπει στην αγορά. Η Nova προγραμματίζει επίσης την άνοδο και άλλων καναλιών σε μορφή High Definition, ενώ οι συνδρομητές για τη συγκεκριμένη υπηρεσία έφτασαν τους 11.500. Τέλος, η εκτίμηση για την οικονομική πορεία του Ομίλου Forthnet είναι πως ο ενοποιημένος τζίρος θα φτάσει τα 420 εκατ. ευρώ, το ερώτημα όμως είναι κάθε φορά η κερδοφορία.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

..οταν και αν πεσουν οι τονοι και οι ειρωνιες (βλεπε παραπανω)ισως κανουμε καποια κουβεντα γυρω απο το HD. Προς το παρων περιμενω.
..και να ξερετε πως ΠΟΤΕ δεν ειχα προθεση να θιξω κανεναν σας,σεβομαι τις αποψεις σας αλλα οχι με τον τροπο που τις εκφραζουν μερικοι.
ο φιλιππος ξερει πολυ καλα πως αν κατι με ενδιαφερει εδω ειναι μια απλη συζητηση γενικου περιεχομενου για την tv και οχι οι συγκρουσεις με τα μελη.
με εκτιμηση

ενας φιλος τεχνικος

Με μικρά γράμματα και στα Ελληνικά, χωρίς ειρωνείες και με απλό λόγο.
Φίλε μου τόσο δύσκολο ήταν να το είχες κάνει αυτό από την αρχή?
Καλοσώρισες λοιπόν στην παρέα μας. Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε τι ερωτήσεις υπάρχει περίπτωση να μας απαντήσεις ώστε να ξέρουμε και εμείς τι να ρωτάμε?
Όπως καταλαβαίνεις εάν αρχίσουμε να ρωτάμε όλα όσα θέλουμε, μπορεί να μάθουμε και τι βρακί φοράς. :BDGBGDB55:

με εκτιμηση

ενας φιλος τεχνικος

Απαντήστε σε αυτά http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1363142&postcount=3199 (αν έχετε σχέση με τα συγκεκριμένα θέματα) και αφήστε τις γενικόλογες θέσεις περί κουβέντας.

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Με μικρά γράμματα και στα Ελληνικά, χωρίς ειρωνείες και με απλό λόγο.
Φίλε μου τόσο δύσκολο ήταν να το είχες κάνει αυτό από την αρχή?
Καλοσώρισες λοιπόν στην παρέα μας. Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε τι ερωτήσεις υπάρχει περίπτωση να μας απαντήσεις ώστε να ξέρουμε και εμείς τι να ρωτάμε?
Όλα τα παραπάνω με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο :shakehands:

Απαντήστε σε αυτά http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1363142&postcount=3199 (αν έχετε σχέση με τα συγκεκριμένα θέματα) και αφήστε τις γενικόλογες θέσεις περί κουβέντας.

ΕΣΥ..τωρα γιατι προκαλεις με το υφος σου,μετα φταιω εγω που λεω οτι μερικοι σαν εσενα χαλανε το φορουμ και δεν αφηνουν την αλλη πλευρα να μιλησει και εξαιτιας σας κοβετε τον δρομο επικοινωνιας να ενημερωθουν συναδελφοι σου εδω μεσα για την tv. Μονοι σας χαλατε το φορουμ...δυστυχως ...και λυπαμαι

τπτ αλλο... απλα δεν αξιζει!!

ΕΣΥ..τωρα γιατι προκαλεις με το υφος σου,μετα φταιω εγω που λεω οτι μερικοι σαν εσενα χαλανε το φορουμ και δεν αφηνουν την αλλη πλευρα να μιλησει και εξαιτιας σας κοβετε τον δρομο επικοινωνιας να ενημερωθουν συναδελφοι σου εδω μεσα για την tv. Μονοι σας χαλατε το φορουμ...δυστυχως ...και λυπαμαι

τπτ αλλο... απλα δεν αξιζει!!

Δεν προκαλώ, ζητάω απαντήσεις ως πελάτης του εργοδότη σας. Τις έχετε; Μήπως θέλετε να σας μιλάμε με το σεις και με το σας; ΟΚ, πάμε πάλι.

Θα είχατε την ευγενική καλοσύνη να μας δώσετε μερικές διευκρινήσεις στις ερωτήσεις που έχουν τεθεί εδώ; http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1363142&postcount=3199 Αν έχετε το χρόνο και την καλή διάθεση ... Σας παρακαλούμε.

Τώρα οκ;

Δεν προκαλώ, ζητάω απαντήσεις ως πελάτης του εργοδότη σας. Τις έχετε; Μήπως θέλετε να σας μιλάμε με το σεις και με το σας; ΟΚ, πάμε πάλι.

Θα είχατε την ευγενική καλοσύνη να μας δώσετε μερικές διευκρινήσεις στις ερωτήσεις που έχουν τεθεί εδώ; http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1363142&postcount=3199 Αν έχετε το χρόνο και την καλή διάθεση ... Σας παρακαλούμε.

Τώρα οκ;

http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1364805&postcount=3269

Δυστυχως συνεχιζει να αερολογει ο κ. ertakis στα σαφεστατα ερωτηματα που εχουν τεθει. Κατι που σημαινει οτι προφανως δεν ξερει/θελει να μιλησει για τιποτα σοβαρο...