HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Αν βγαλεις την καρτα δεν θα εχεις ουτε τα ελληνικα (mega,ant1 κλπ) αυτο δεν σημαινει οτι στα χρεωνουν επειδη ειναι κωδικοποιημενα,απλα στα παρεχουν...Διαβασε το συμβολαιο προσεκτικα,οι παροχες (οι χρεωσιμες) ειναι μονο στα καναλια που αναφερει στην τελευταια σελιδα.

Εάν δεν ήμουν συνδρομητής,θα τα έβλεπα;Όχι...αυτό μετράει,αφού πληρώνω δεν είναι σε καμιά περίπτωση ''δωρεάν''.

Αν ηταν με χρεωση, οι χρηστες με δεκτες εμποριου (μιλαω για καρτες ξεκλειδωμενες) θα απαιτουσαν να αφαιρεθει τμημα απο την συνδρομη τους,ασχετα αν λεει το συμβολαιο οτι αυτες οι παροχες υποστηριζονται μονο απο panasat και τωρα pace..Κατ'αυτον τον τροπο η υπηρεσιες αυτες θα επρεπε να ειναι προαιρετικες.

Δεν σου λεω οτι εχεις αδικο σε οτι υποτιθεται οτι θα επρεπε να παρεχουν,απλα αναφερω πως δεν υπαρχει περιπτωση να αφαιρεθει κατι απο την συνδρομη,για τους λογους που σου προανεφερα, μεχρι να μπει σε λειτουργια η συγκεκριμενη υπηρεσια.

Δεν σου λεω οτι εχεις αδικο σε οτι υποτιθεται οτι θα επρεπε να παρεχουν,απλα αναφερω πως δεν υπαρχει περιπτωση να αφαιρεθει κατι απο την συνδρομη,για τους λογους που σου προανεφερα, μεχρι να μπει σε λειτουργια η συγκεκριμενη υπηρεσια.

Όχι,δεν βγαίνει κάτι από την συνδρομή,είναι μέσα στο πακέτο,μπορεί να μην στα χρεώνουν ξεχωριστά,αλλά έστω και έμμεσα τα πληρώνουμε.

Απάντηση: NOVA-HD

Βέβαια τώρα που υπάρχουν και ψηφιακά (όσοι τα βλέπουν τέλος πάντων) τα ελληνικά κανάλια,θα πρέπει και να γίνει προαιρετική η συνδρομή τους μέσω Nova έστω και με μείωση ενός συμβολικού ποσού!

Στο HD για την EBU ανεβαίνουμε σe 24MHz
Κοντά στα 19Mbit

Αυτά είναι :SFGSFGSF: εμάς το πετσοκόβουν στα 6-7 mbps...αλλά τουλάχιστον είναι 16/9!

Edit:Να φανταστώ,δεν είναι στο χέρι σας το να φένεται το score συνέχεια,σωστά;

EBU= european broadcasting union.

Last edited:

Αυτά είναι :SFGSFGSF: εμάς το πετσοκόβουν στα 6-7 mbps...αλλά τουλάχιστον είναι 16/9!

Edit:Να φανταστώ,δεν είναι στο χέρι σας το να φένεται το score συνέχεια,σωστά;

Όχι δυστυχώς, το σκορ και το ρολόι από εμάς μόνο κάθε δέκα λεπτά με τον χορηγό της UEFA.

Ναι, η μετάδοση είναι 16:9, σας το λέω εγγυημένα :operator:

Και καλη εικονα για SD, μεσω νοβα που το βλεπω.

Θελω να ρωτησω, ποια εικονα ειναι καλητερη στα Ελληνικα καναλια, αφτη που βλεπουμε απο τη νοβα, η αυτη που βλεπουμε απο τα digital της ΕΡΤ και της Digea? Ειμαι Ναυπλιο και δεν πιανουμε τα digital για να κανω συγκριση. Χανω τιποτα που βλεπω ολα τα καναλια απο τη νοβα απο τα να εβλεπα direct με το digital ΕΡΤ η Digea ?

Και καλη εικονα για SD, μεσω νοβα που το βλεπω.

Θελω να ρωτησω, ποια εικονα ειναι καλητερη στα Ελληνικα καναλια, αφτη που βλεπουμε απο τη νοβα, η αυτη που βλεπουμε απο τα digital της ΕΡΤ και της Digea? Ειμαι Ναυπλιο και δεν πιανουμε τα digital για να κανω συγκριση. Χανω τιποτα που βλεπω ολα τα καναλια απο τη νοβα απο τα να εβλεπα direct με το digital ΕΡΤ η Digea ?

Τουλάχιστον με το μάτι μου,από Αθήνα,δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά nova-dvb-t...αλλά ας μας πεί ο Νίκος καλύτερα.

Αντε με το ζορι να πω οτι εχει λιγο καλυτερη ευκρινεια η μεταδοση απο την Nova.
Ποιο πολυ ισοδυναμη ειναι η ποιοτητα.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Τουλάχιστον με το μάτι μου,από Αθήνα,δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά nova-dvb-t...αλλά ας μας πεί ο Νίκος καλύτερα.

Για μένα που βλέπω και τα 2,η ψηφιακή μετάδοση είναι καλύτερη από της νοβα.

Θα γελάσετε, αλλά δεν έχω Νόβα στο σπίτι και για λόγους που γίνονται εύκολα αντιληπτοί, δεν βλέπω τηλεόραση, παρά μόνο σειρές από internet

Λογικά όμως, από το ψηφιακό πρέπει να είναι λιγάκι καλύτερα