HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Θα γελάσετε, αλλά δεν έχω Νόβα στο σπίτι και για λόγους που γίνονται εύκολα αντιληπτοί, δεν βλέπω τηλεόραση, παρά μόνο σειρές από internet

Λογικά όμως, από το ψηφιακό πρέπει να είναι λιγάκι καλύτερα

Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι ίδια,εάν από κάπου το βλέπαμε σε mpeg4,τότε θα υπήρχε διαφορά..(στο ίδιο bitrate πάντα).

Ξέρετε γιατί χάσαμε ? Λόγω του 16:9 το τέρμα ήταν ποιο μεγάλο και μπερδευόταν ο Τζορβας.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

μήπως αυτή τη στιγμή η ΝΕΤ εκπέμπει σε 16:9 ή είναι ιδέα μου;

Την περασμένη εβδομάδα η ΕΡΤ είχε ανακοινώσει ότι από 29/9 θα μετέδιδε αγώνες Champions League σε 16:9, καθώς και όλα τα κύρια αθλητικά γεγονότα.

Απάντηση: NOVA-HD

Κάποια στιγμή -και για να επανέλθουμε εντός θέματος- ο φίλτατος σουζάκιας είχε μεταδώσει μια φήμη ότι θα ανακρούσουν πρύμναν οι κύριοι της κυρίας και θα ανοίξουν τα HD και για υπάρχοντες συνδρομητές ΧΩΡΙΣ υποχρέωση για αγορά του πατατPACE, πιθανόν απλά με αλλαγή κάρτας και απαιτηση αποκωδικοποιητή ή module με secure silicon. Υπάρχει καμία πληροφορία που να την επαληθεύει;

Nα τη θα πάθει και η NOVA!!!!
Όπως πιθανώς πολλοί από εσάς να προσέξατε, η Rapidshare από σήμερα λανσάρει ένα νέο inderface με νέες δυνατότητες όπως υπόσχεται.Ωστόσο μια σημαντική αλλαγή που έκανε αφορά στις τιμές.
Πλέον δεν ισχύει η αλλαγή που είχε κάνει πριν 3 μήνες - 99 rapids για 10GB storage/30GB traffic -
αλλά 495 rapids (περίπου 6 ευρώ) για 50GB storage και 150GB traffic/ 30 ημέρες.

ΠΗΓΗ: undersec.info
Αναρτήθηκε από Tsounami στις 3:06 μ.μ.
Ετικέτες Rapidshare
2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους πονεσε πολυ ε? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Καλα σας εκανε ολος ο κοσμος που το κοροιδευατε!
Δε μπα να το βαλετε και δωρεαν!
ΠΟΛΥ αργα πλεον...Crapishare ΤΕΛΟΣ! και ΝΟVA να πω εγώ????

Παιδιά, να σας χαιρετησω κι εγω μιας και ειμαι σχετικα καινουριος στο forum.
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:
πριν λίγες μερες, μετα από τηλ. που δεχτηκα απο τη Nova, συμφωνησα να γινω συνδρομητης. Μου δωσαν λοιπον τα τηλεφωνα των τριων τεχνικων που κανουν εγκατασταση στη περιοχη μου (Καλαμαρια) για να κανονισω ραντεβου.
Εγω ήδη διαθετω δορυφορικη κεραια (3 lnb) και θα επιθυμουσα να την αξιοποιησω (με twin lnb για τον hotbird και ανεξαρτητο καλωδιο απευθείας στο δεκτη της nova) και να μην εγκαταστησω μια επιπλεον στη ταρατσα της οικοδομης (αυτη που δινουν).
Όταν λοιπόν επικοινωνησα με τον πρωτο τεχνικό και του το ζητησα αυτο, μου απαντησε ότι δεν γίνεται γιατι τους το απαγορεύει η nova και είναι υποχρεωμενοι να εγκαταστησουν όλον τον εξοπλισμο. Μαλιστα μου ειπε ότι εχει λαβει και σχετικο email απο τη nova. Επιμενοντας, του ειπα οτι εφοσον εγω υπογραψω οτι εχει γινει πληρως η εγκατασταση τοτε τι προβλημα υπαρχει. Η απαντηση που πηρα ηταν και παλι η ιδια.
Οποτε λεω ας δοκιμασω τον δευτερο να δω τι θα μου πει. Απο αυτο πηρα αλλη απαντηση. Μου ειπε χαρακτηριστικα "δεν υπαρχει τεχνικη δυνατοτητα, αφου η nova δουλευει και ειναι συνβατη μονο με τον δικο της εξοπλισμο"!!!!
Παιρνω λοιπον και τον τριτο τεχνικό ο οποιος ηταν απολυτα θετικός αφου οχι μονο μου ειπε ότι μπορει να γινει με twin lnb αλλα και με loop μεσω του δεκτη που διαθετω και το υποστηριζει, απλα εγω θα επιλεξω τι θα με βολεψει καλυτερα.
Απο τη Nova ειπαν οτι "μαλλον" μπορει να γινει.
Τελικα ποιον να πιστέψω? Ειναι τοσο παραξενο αυτο που ζηταω?
Παρεπιπτόντως, όλοι μου ανεφεραν γυρω στις 15 μερες αναμονη γιατι υπαρχουν παρα πολλες νεες αιτησεις. Παιρνοντας όμως τηλ. στη nova μου ειπαν οτι αυτο οφειλεται στην ελλειψη αποκωδικοποιητων λογω της απεργιας των φορτηγατζηδων και ειδικοτερα στη Θεσσαλονικη που μενω.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις τον παλιο σου εξοπλισμο,οπως σου ειπε ο τριτος.Το να βαλεις το πιατο της Νοβα ειναι ανωφελο ,απλα θα πρεπει να περιμενεις να ερθει ο αποκωδικοποιητης μαζι και η καρτα βεβαια

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Μπορεις να χρησιμοποιησεις τον παλιο σου εξοπλισμο,οπως σου ειπε ο τριτος.Το να βαλεις το πιατο της Νοβα ειναι ανωφελο ,απλα θα πρεπει να περιμενεις να ερθει ο αποκωδικοποιητης μαζι και η καρτα βεβαια

Ακριβως.

Απλως οι δυο πρωτοι ηθελαν να σου βαλουν καινουργιο πιατο απο την αρχη ωστε να παρουν απο την NOVA τα λεφτα της νεας εγκαταστασης.

Ακριβως.

Απλως οι δυο πρωτοι ηθελαν να σου βαλουν καινουργιο πιατο απο την αρχη ωστε να παρουν απο την NOVA τα λεφτα της νεας εγκαταστασης.

Δεν νομιζω να ειναι αυτη η αιτια, αφου απο τη στιγμη που υπογραφω το συμβολαιο και κραταω τον εξοπλισμο (στο παταρι), θεωρειται οτι εχει εγκατασταθει.
... εκτος αν η nova στελνει καποιον "επιθεωρητη" για να πιστοποιησει την καθε εγκατασταση:BDGBGDB55:

Απλα θελει να τοποθετουν τον εξοπλισμο συμβεβλιμενοι τεχνικοι ,οι οποιοι βεβαια αμειβονται ,για καθε εγκατασταση.Η Νοβα στελνει εντολη μεσω email στον εγκαταστατη, αν δεν την κανουν αυτοι προφανως και δεν αμειβονται
Να ρωτησω και εγω κατι για τον καινουργιο δεκτη.Μου κανει συχνες επανεκκινησεις ,ενω ειναι κλειστος,συμβαινει και σε αλλους?

Last edited:

Σε ολους συμβαινει οποτε δυο λυσεις εχεις: ειτε τον αφηνεις συνεχεια ανοιχτο (για να μην κανει reset) ειτε τον κλεινεις και μετα για να ξανανοιξει περιμενεις μισο λεπτο (μεχρι να ολοκληρωσει το boot-αρισμα).

Εγω κανω το δευτερο. Την νυχτα δηλαδη τον κλεινω και τον ανοιγω παλι το πρωι.

Το nova promo δεν είναι πλέον στο μπουκέτο, από την Δευτέρα (προφανώς θα το "ανανεώσουν"?). Δεν θα μου λείψει, εννοείται, αλλά την ημέρα που το έβγαλαν, ο αποκωδικοποιητής έπαθε τρελλό κόλλημα και χρειάστηκε hard reset για να επανέλθει στην ζωή.. Αλλά γρνικώς, όταν το ανάβω κάνω και έναν σταυρό, μην τυχόν κολλήσει.

Τόσο καλά... :speechless-smiley-0

Έχει κολλήσει 4-5 φορές σε ένα μήνα. Όχι δραματικά, αλλά...
Πάντως σε σχέση με τον panasat έχει πολύ καλύτερη εικόνα. Άσε τα κολλήματα του Panasat, κυρίως με τον ήχο που χανόταν πολλές φορές και με το epg που έκανε ώρες ολόκληρες να εμφανιστεί.. Για να μην πω για το πετσοκομμένο κάδρο.. Όλα αυτά τώρα τουλάχιστον έχουν εξαφανιστεί