HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Παρεπιπτόντως, όλοι μου ανεφεραν γυρω στις 15 μερες αναμονη γιατι υπαρχουν παρα πολλες νεες αιτησεις. Παιρνοντας όμως τηλ. στη nova μου ειπαν οτι αυτο οφειλεται στην ελλειψη αποκωδικοποιητων λογω της απεργιας των φορτηγατζηδων και ειδικοτερα στη Θεσσαλονικη που μενω.

Αλήθεια σου είπαν από τη nova , δεν βρίσκεις τον νέο HD δέκτη πουθενά !!!
Πολύ μεγάλη ζήτηση + απεργία των φορτηγών.

καλησπερα, παιδια εχουμε ενημερωσει για τον νεο PVR HD? ποτε θα βγει? ποιο μοντελο θα ειναι? με διπλό ή τριπλό tuner? θα εχει θεαση σε 2η tv.? και αν ναι, πώς??

Καλημέρα
εγώ αν και τόσες μέρες δεν υπάρχουν αποκωδικοποιητές σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι η 12μηνη προσφορά έγινε εξάμηνη για τους υπάρχοντες συνδρομητές. Τους έστειλα το παρακάτω email και περιμένω απάντηση

"Αγαπητοί κύριοι
είμαι συνδρομητής του NOVA Full Pack και παλαιότερα του Filmnet. Ενδιαφέρθηκα για να βάλω το NOVA HD με την 12μηνη δωρεάν σύνδεση για τους υπάρχοντες συνδρομητές. Στη Θεσσαλονίκη που κατοικώ εδώ και μέρες έχουν μείνει χωρις αποκωδικοποιητές οι οποίοι δεν έρχονταν καινούργιοι λόγω της απεργίας των φορτηγών. Σήμερα μου είπαν ότι η 12μηνη προσφορά έγινε 6μηνη. Η παραπάνω ενέργεια θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιη για τους παλιούς συνδρομητές σας. Κανονικά λόγω της απεργίας έπρεπε να πάρει παράταση η προσφορά, να δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε αίτηση και να περιμένουμε τη παραλαβή της συσκευής. Σε αντίθετη περίπτωση λυπάμαι πολύ αλλά όταν λήξει η συνδρομή μου του Full Pack θα το σκεφτώ πολύ αν θα τη συνεχίσω.
Τόσα χρόνια ήμουν φανατικός συνδρομητής ελπίζω με τις ενέργειες σας να μη με κάνετε αγανακτισμένο.
Σας ευχαριστώ"

Μάλλον δεν ενδιαφέρονται για το αν θα χάσουν συνδρομητές με αυτά που κάνουν.
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Παλιους συνδρομητες δεν θελουν....απλα θελουν νεους, για τον ενα λογο και μονο.

όποιοι θέλουν τα πολλά χάνουν και τα λίγα!! ;):smile:

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Καλημέρα
εγώ αν και τόσες μέρες δεν υπάρχουν αποκωδικοποιητές σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι η 12μηνη προσφορά έγινε εξάμηνη για τους υπάρχοντες συνδρομητές. Τους έστειλα το παρακάτω email και περιμένω απάντηση

"Αγαπητοί κύριοι
είμαι συνδρομητής του NOVA Full Pack και παλαιότερα του Filmnet. Ενδιαφέρθηκα για να βάλω το NOVA HD με την 12μηνη δωρεάν σύνδεση για τους υπάρχοντες συνδρομητές. Στη Θεσσαλονίκη που κατοικώ εδώ και μέρες έχουν μείνει χωρις αποκωδικοποιητές οι οποίοι δεν έρχονταν καινούργιοι λόγω της απεργίας των φορτηγών. Σήμερα μου είπαν ότι η 12μηνη προσφορά έγινε 6μηνη. Η παραπάνω ενέργεια θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιη για τους παλιούς συνδρομητές σας. Κανονικά λόγω της απεργίας έπρεπε να πάρει παράταση η προσφορά, να δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε αίτηση και να περιμένουμε τη παραλαβή της συσκευής. Σε αντίθετη περίπτωση λυπάμαι πολύ αλλά όταν λήξει η συνδρομή μου του Full Pack θα το σκεφτώ πολύ αν θα τη συνεχίσω.
Τόσα χρόνια ήμουν φανατικός συνδρομητής ελπίζω με τις ενέργειες σας να μη με κάνετε αγανακτισμένο.
Σας ευχαριστώ"

Μάλλον δεν ενδιαφέρονται για το αν θα χάσουν συνδρομητές με αυτά που κάνουν.
Ευχαριστώ

αυτη ειναι η NOVA :rifle:

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Παλιους συνδρομητες δεν θελουν....απλα θελουν νεους, για τον ενα λογο και μονο.

Δεν νομίζω... γιατί απλά και οι παλιοί που πάιρνουν την 12μηνη προσφορά γίνονται νέοι και επομένως... γαμπροί. αρα μαλλον λαθος τακτική marketing μου μοιάζει το 12μηνο που έγινε 6μηνο :grandpa:

Last edited:

και οσοι δηλαδη υπεγραψαν νεο συμβολαιο με 12μηνο δωρεαν στην αρχη,αυτο θα γινει εξαμηνο?αυτο δεν ειναι παραβιαση ορων συμβολαιου?

Απο το Σαββατο στον αγωνα του Παναθηναικου παρατηρησα οτι ο ηχος στο HD ειναι πολυ πιο σιγα σε σχεση με το novasports1.Το ιδιο και εχθες στην ΑΕΚ.Το εκανε και σε καποιον αλλο η πρεπει να κανω καποια ρυθμιση εγω στο δεκτη μου?

Και εχθες το ιδιο στον αγωνα του Αρη.Ο ηχος του γηπεδου καθαρος και δυνατος ενω του εκφωνητη ισα ισα που ακουγοτανε.Καμμια βοηθεια η ιδεα?

Και εχθες το ιδιο στον αγωνα του Αρη.Ο ηχος του γηπεδου καθαρος και δυνατος ενω του εκφωνητη ισα ισα που ακουγοτανε.Καμμια βοηθεια η ιδεα?

Από που ακούς τον ήχο στο HD? Έχεις πολυκάναλο? Μήπως πρέπει να ρυθμίσεις το center καλύτερα?

Για Άρη και ΑΕΚ δεν μπορώ να σου πω τίποτα, γιατί δεν ξέρω πως έχουν γίνει οι δρομολογήσεις. Συνήθως οι σχολιαστές από το εξωτερικό έρχονται με ISDN codecs ή σε συγκεκριμένα κανάλια ήχου μέσω δορυφόρου και η μίξη γίνεται στα studios.

Όταν θέλω να ενημερωθώ για το συμβόλαιο που έχω συνάψει με μία εταιρεία ρωτάω την ίδια την εταιρεία και όχι κόσμο που πιθανώς να μην έχει ιδέα από το τι προσφέρει η εταιρεία....

Χωρίς παρεξήγηση...

Από που ακούς τον ήχο στο HD? Έχεις πολυκάναλο? Μήπως πρέπει να ρυθμίσεις το center καλύτερα?

Για Άρη και ΑΕΚ δεν μπορώ να σου πω τίποτα, γιατί δεν ξέρω πως έχουν γίνει οι δρομολογήσεις. Συνήθως οι σχολιαστές από το εξωτερικό έρχονται με ISDN codecs ή σε συγκεκριμένα κανάλια ήχου μέσω δορυφόρου και η μίξη γίνεται στα studios.

Εχω ενα της sony.Τα αλλα καναλια ακουγονται κανονικα.Και το novacinema hd