HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Όταν θέλω να ενημερωθώ για το συμβόλαιο που έχω συνάψει με μία εταιρεία ρωτάω την ίδια την εταιρεία και όχι κόσμο που πιθανώς να μην έχει ιδέα από το τι προσφέρει η εταιρεία....

Χωρίς παρεξήγηση...

Σωστός. Αλλα έγραψα εδώ πρώτα, μήπως κάποιος είδη είχε πάρει τηλέφωνο τη νόβα, επειδή βαριέμαι να περιμένω κάνα τέταρτο στο τηλέφωνο σε αναμονή όταν περνώ συνήθως.

Στα επαγγελματικά πακέτα δίνουν το HD; Δεν έχω πετύχει καφετέρια με HD. Και αν ναί σε τί τιμή;

Προς τον φίλο dimitris και στα άλλα παιδιά:

Ο Οκτώβριος μπήκε...Έχουμε κάποιο νέο σχετικά με την κυκλοφορία του NovaBox HD PVR 865?Επίσης σχετικά με την υπηρεσία multiview για ανεξάρτητη θέαση έχουμε κάποιο νέο?Συνεχίζουν να ισχύουν οι προυποθέσεις που είχες αναφέρει φίλε dimitris?Θα μπορεί να είναι εφικτές οι παρακάτω συνδέσεις?

1.NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD PVR 865
2.NovaBox HD 831 + NovaBox HD 831
3.NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD 831

δηλαδή,όλες οι δυνατές συνδέσεις μεταξύ των δεκτών NovaBox HD 831 και NovaBox HD PVR 865.

Ειδικά τώρα που νομίζω ότι δίνουν και δωρεάν τον NovaBox HD 831 (τον απλό HD) θέλω να δω αν θα μπορέσω να έπερνα και τους δυο και να πληρώσω ενδεχομένως μόνο τον NovaBox HD PVR 865.

Τέλος μια παράκληση: Λίγα post πιο πριν ένας φίλος ρωτούσε πόσα tuner θα έχει ο NovaBox HD PVR 865.Να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Ο PVR που υπήρχε στην "προ High Definition εποχή" ,όπως έμαθα είχε όντως 3 tuner και προσέφερε ανεξάρτητη θέαση σε δυο τηλεοράσεις και εγγραφή ενός τρίτου καναλιού.Όμως ο καινούργιος NovaBox HD PVR 865 που αναμένεται,σύμφωνα με πληροφορίες διαφόρων παιδιών από εδώ στο forum και κυρίως του φίλου dimitris ΔΕΝ θα έχει πολλά tuner και επομένως δεν θα προσφέρει ανεξάρτητη θέαση σε περισσότερες από μια τηλεοράσεις με την χρήση περισσότερων tuner!!!
O NovaBox HD PVR 865 (σύμφωνα με πληροφορίες από παιδιά εδώ) θα προσφέρει ανεξάρτητη θέαση σε περισσότερες από μια τηλεοράσεις με "άλλη πατέντα", η οποία είναι η σύνδεση δύο ή περισσότερων δεκτών μεταξύ τους!

Θα παρακαλούσα επομένως να μην αναφερόμαστε με τη λογική του παλιού PVR κι έτσι μπλέκουμε και τον νέο κόσμο που προσπαθεί να μάθει σχετικά!!

Υπάρχει λοιπόν κάποια πληροφορία σχετικά με τον NovaBox HD PVR 865 και την υπηρεσία multiview?Αναμένω!!

Φιλικά,
Μάνος.

Last edited:

Ειδικά τώρα που νομίζω ότι δίνουν και δωρεάν τον NovaBox HD 831

Ονειρο ηταν...

Στα επαγγελματικά πακέτα δίνουν το HD; Δεν έχω πετύχει καφετέρια με HD. Και αν ναί σε τί τιμή;

SportsCafe στη Λ. Συγγρού απέναντι απο τον Αγ. Σώστη (με 15-20 τηλεοράσεις να παίζουν συνέχεια αθλητικά και HD σε μερικές).

Γιατί είναι όνειρο φίλε loufjohn??Αφού εδώ βλέπως και το γράφει ξεκάθαρα!

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012420

Με ξεγελάνε τα μάτια μου??Ισχύει κάτι άλλο που δεν ξέρω?Πες μου σε παρακαλώ αν ξέρεις κάτι που μου διαφεύγει!!

Σχετικά με τον NovaBox HD PVR 865 και την υπηρεσία multiview που λέω παραπάνω έχουμε κάποια νέα???!

Φιλικά,
Μάνος.

Προς τον φίλο dimitris και στα άλλα παιδιά:

Ο Οκτώβριος μπήκε...Έχουμε κάποιο νέο σχετικά με την κυκλοφορία του NovaBox HD PVR 865?Επίσης σχετικά με την υπηρεσία multiview για ανεξάρτητη θέαση έχουμε κάποιο νέο?Συνεχίζουν να ισχύουν οι προυποθέσεις που είχες αναφέρει φίλε dimitris?Θα μπορεί να είναι εφικτές οι παρακάτω συνδέσεις?

1.NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD PVR 865
2.NovaBox HD 831 + NovaBox HD 831
3.NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD 831

δηλαδή,όλες οι δυνατές συνδέσεις μεταξύ των δεκτών NovaBox HD 831 και NovaBox HD PVR 865.

Ειδικά τώρα που νομίζω ότι δίνουν και δωρεάν τον NovaBox HD 831 (τον απλό HD) θέλω να δω αν θα μπορέσω να έπερνα και τους δυο και να πληρώσω ενδεχομένως μόνο τον NovaBox HD PVR 865.

Τέλος μια παράκληση: Λίγα post πιο πριν ένας φίλος ρωτούσε πόσα tuner θα έχει ο NovaBox HD PVR 865.Να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Ο PVR που υπήρχε στην "προ High Definition εποχή" ,όπως έμαθα είχε όντως 3 tuner και προσέφερε ανεξάρτητη θέαση σε δυο τηλεοράσεις και εγγραφή ενός τρίτου καναλιού.Όμως ο καινούργιος NovaBox HD PVR 865 που αναμένεται,σύμφωνα με πληροφορίες διαφόρων παιδιών από εδώ στο forum και κυρίως του φίλου dimitris ΔΕΝ θα έχει πολλά tuner και επομένως δεν θα προσφέρει ανεξάρτητη θέαση σε περισσότερες από μια τηλεοράσεις με την χρήση περισσότερων tuner!!!
O NovaBox HD PVR 865 (σύμφωνα με πληροφορίες από παιδιά εδώ) θα προσφέρει ανεξάρτητη θέαση σε περισσότερες από μια τηλεοράσεις με "άλλη πατέντα", η οποία είναι η σύνδεση δύο ή περισσότερων δεκτών μεταξύ τους!

Θα παρακαλούσα επομένως να μην αναφερόμαστε με τη λογική του παλιού PVR κι έτσι μπλέκουμε και τον νέο κόσμο που προσπαθεί να μάθει σχετικά!!

Υπάρχει λοιπόν κάποια πληροφορία σχετικά με τον NovaBox HD PVR 865 και την υπηρεσία multiview?Αναμένω!!

Φιλικά,
Μάνος.

O νοβα HD PVR θα ειναι οντως ο 865....θα εχει ολες τις υπηρεσιες pvr καθως και HD εννοειτε,....αλλα απο μονος του δεν θα εχει θεαση σε αλλη τηλεοραση οπως ο τωρινος PVR 3001....γι'αυτο θα υπαρξει μελλοντικα η υπηρεσια multivision η οποια θα ειναι η αντιστοιχη του 'multiroom' που πρoσφερει ο SKY......δηλαδη δευτερος αποκωδικοποιητης στην δευτερη θέαση. Καθε κουτι θα συνδεεται με το "πιατο" και καθε κουτι θα πρεπει να συνδεεται με την τηλ.γραμμη του σπιτιου για να πιστοποιει οτι τα κουτια βρισκονται στο ιδιο σπιτι..!! αυτο κανει τουλαχιστον ο sky....αν η νοβα κανει καποια επιπλεον πατεντα...αυτο δεν το ξερω..
α)ο HD PVR 865 θα βγει τελος Οκτωβριου-αρχες Νοεμβριου
β) Τιμή γυρω στα 230-250 ευρω
γ) Υπηρεσια multivision: αγνωστο αν θα βγει μαζι με τον PVR HD 865 ή αργοτερα
δ) χρεωση multivision 5-10 ευρω τον μηνα για μια επιπλεον θέαση
ε) Αγνωστο αν η ΝΟΒΑ θα χρεωσει και υπηρεσια multivision + PVR ξεχωριστα!!!! Και βεβαιως την εχω ικανή να το κανει!!! δηλ. 7,75 για PVR (οπως τωρα με τον PVR3001) και 5-10 ευρω για το multivision + 5 ευρω για την υπηρεσια HD + ΒΕΒΑΙΑ τα 61,92 της συνδρομης.
στ) λογικα το multivision θα παιζει με ολους τους συνδιασμους του απλου HD 831 και του PVR HD 865.

οποιος γνωριζει επιπλεον πραγματα επι του θεματος , ας τα γραψει.

Φίλε john44ath,

Εισαι κατατοπιστικότατος και περιεκτικότατος!Αυτά περίπου ήξερα κι εγώ μέχρι τώρα και τα λέγαμε εδώ και με τον φίλο dimitris.Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω αν θέλεις να αναφέρεις φυσικά,από που είναι η ενημέρωση σου σχετικά:Είναι από τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της nova? Είναι "εκ των έσω" από κάποιο γνωστό ή από κάπου αλλού?

Επίσης αναφορικά με το (ε) που αναφέρεις,και σύμφωνα και με όσο λέγαμε με τον φίλο dimitris να προσθέσω ότι επιπρόσθετα στις χρεώσεις που αναφέρεις ενδεχομένως η υπηρεσία HD να χρεώνεται ανεξάρτητα για τη δεύτερη θέαση (δηλαδή 5 euro/μήνα για τη μια τηλεόραση HD + 5 euro/μήνα για τη δεύτερη τηλεόραση HD)
Επομένως συγκεντρωτικά μπορεί να έχουμε:

Υπηρεσία PVR : περίπου 8 euro
Υπηρεσία multivision : 5 - 10 euro
Υπηρεσία HD για τη δέυτερη τηλεόραση : 5 euro

+ φυσικά το κόστος της βασικής συνδρομής + 5 euro η υπηρεσία HD για την πρώτη τηλεόραση.

Μπορεί να φαίνονται τρελά τα ποσά αλλά αν συνδιάζεις Forthnet + nova έχεις 20 % έκπτωση στο κόστος της βασικής υπηρεσίας Forthnet και nova.

Αναμένω και άλλες πληροφορίες αν υπάρχουν!
Αλήθεια γιατί τελικά από Οκτώβρη πάμε για τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη??

Φιλικά,
Μάνος.

Φίλε john44ath,

Εισαι κατατοπιστικότατος και περιεκτικότατος!Αυτά περίπου ήξερα κι εγώ μέχρι τώρα και τα λέγαμε εδώ και με τον φίλο dimitris.Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω αν θέλεις να αναφέρεις φυσικά,από που είναι η ενημέρωση σου σχετικά:Είναι από τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της nova? Είναι "εκ των έσω" από κάποιο γνωστό ή από κάπου αλλού?

Επίσης αναφορικά με το (ε) που αναφέρεις,και σύμφωνα και με όσο λέγαμε με τον φίλο dimitris να προσθέσω ότι επιπρόσθετα στις χρεώσεις που αναφέρεις ενδεχομένως η υπηρεσία HD να χρεώνεται ανεξάρτητα για τη δεύτερη θέαση (δηλαδή 5 euro/μήνα για τη μια τηλεόραση HD + 5 euro/μήνα για τη δεύτερη τηλεόραση HD)
Επομένως συγκεντρωτικά μπορεί να έχουμε:

Υπηρεσία PVR : περίπου 8 euro
Υπηρεσία multivision : 5 - 10 euro
Υπηρεσία HD για τη δέυτερη τηλεόραση : 5 euro

+ φυσικά το κόστος της βασικής συνδρομής + 5 euro η υπηρεσία HD για την πρώτη τηλεόραση.

Μπορεί να φαίνονται τρελά τα ποσά αλλά αν συνδιάζεις Forthnet + nova έχεις 20 % έκπτωση στο κόστος της βασικής υπηρεσίας Forthnet και nova.

Αναμένω και άλλες πληροφορίες αν υπάρχουν!
Αλήθεια γιατί τελικά από Οκτώβρη πάμε για τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη??

Φιλικά,
Μάνος.

Φιλε Μάνο,

για την χρεωση HD για την δευτερη τηλεοραση εχεις απολυτο δικιο! θα ειναι ξεχωριστη χρεωση επιπλεον 5 ευρω! αυτο σιγουρο. μπορεις ομως στην 2η T.V. να μην ενεργοποιησεις την υπηρεσια HD και να πληρωνεις μονον τα 5ευρω της κυριας θεασης HD. εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω γιατι δεν με ενδιαφερει το HD στην δευτερη τηλεοραση!
Τελος Οκτ.- αρχες Νοεμβρ. για τον PVR HD 865, με ενημερωσαν απο την Νοβα, για τα υπολοιπα ο,τι διαβαζω απο εδω και απο καποιες συζητησεις εκτος forum. Λογικα η Νοβα κινειται στα χναρια του SKY, οποτε μπειτε στο σαιτ του και δειτε τι λειε για το Multiroom του sky...
Τωρα, για την διπλο-χρεωση της υπηρεσιας MULTIVISION & της υπηρεσιας PVR....
....ΑΝ συμβει αυτο (δηλ.να πληρωνουμε 7,75 + 5-10 μαζι), το θεωρω μεγαλη απατη κ ξεφτυλα!!! ας ελπισουμε να μην συμβει..!
οπως επισης, ποσο θα χρεωνει τον δευτερο αποκωδικοποιητη?! δηλ.εγω που θελω υπηρεσιες PVR και στα 2 δωματια (δηλ.τιποτα παραπανω απο το προνομιο που απολαμβανω τωρα με τον PVR 3001..!!), θα πρεπει να αγορασω 2 HD PVR 865?? δηλαδη περιπου 500 ευρω? μηπως θα μου χρεωσουν και 2 υπηρεσιες PVR (2 Χ 7,75??) + το Multivison??
ειλικρινα τους εχω ικανους !...!
οποιοσδηποτε γνωριζει κατι παραπανω, ας μας δωσει επιπλεον πληροφοριες!

Φιλε Μάνο,

για την χρεωση HD για την δευτερη τηλεοραση εχεις απολυτο δικιο! θα ειναι ξεχωριστη χρεωση επιπλεον 5 ευρω! αυτο σιγουρο. μπορεις ομως στην 2η T.V. να μην ενεργοποιησεις την υπηρεσια HD και να πληρωνεις μονον τα 5ευρω της κυριας θεασης HD. εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω γιατι δεν με ενδιαφερει το HD στην δευτερη τηλεοραση!
Τελος Οκτ.- αρχες Νοεμβρ. για τον PVR HD 865, με ενημερωσαν απο την Νοβα, για τα υπολοιπα ο,τι διαβαζω απο εδω και απο καποιες συζητησεις εκτος forum. Λογικα η Νοβα κινειται στα χναρια του SKY, οποτε μπειτε στο σαιτ του και δειτε τι λειε για το Multiroom του sky...
Τωρα, για την διπλο-χρεωση της υπηρεσιας MULTIVISION & της υπηρεσιας PVR....
....ΑΝ συμβει αυτο (δηλ.να πληρωνουμε 7,75 + 5-10 μαζι), το θεωρω μεγαλη απατη κ ξεφτυλα!!! ας ελπισουμε να μην συμβει..!
οπως επισης, ποσο θα χρεωνει τον δευτερο αποκωδικοποιητη?! δηλ.εγω που θελω υπηρεσιες PVR και στα 2 δωματια (δηλ.τιποτα παραπανω απο το προνομιο που απολαμβανω τωρα με τον PVR 3001..!!), θα πρεπει να αγορασω 2 HD PVR 865?? δηλαδη περιπου 500 ευρω? μηπως θα μου χρεωσουν και 2 υπηρεσιες PVR (2 Χ 7,75??) + το Multivison??
ειλικρινα τους εχω ικανους !...!
οποιοσδηποτε γνωριζει κατι παραπανω, ας μας δωσει επιπλεον πληροφοριες!

Αυτο το βρηκα στο επισημο site της νοβα.......
http://www.nova.gr/media/documents/pdf/BASIC KORMOS SEIRA HD.pdf

για ριξτε του μια ματια.....

μαλλον αποκαλυπτει πως στην περιπτωση του νεου PVR HD 865......Θα υπαρχει χρεωση υπηρεσιας PVR , δηλ.χρεωση χωρις εξτρα θεαση σε 2η t.v., αρα λοιπον αργοτερα θα υπαρξει και εξτρα χρεωση του multivision.....!

παιδια λιγο βοηθεια.......εχω μια 46B7000 LED.......μου κανει πισω στο φοντο κατι ασπρες,καθετες,σταθερες γραμμες, μονον οταν βλεπω μεσω Νοβα πηγης.
οταν παω στα digital καναλια δεν μου κανει τις γραμμες! μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται?

Απάντηση: Re: NOVA-HD

:HTEHETH63:
παιδια λιγο βοηθεια.......εχω μια 46B7000 LED.......μου κανει πισω στο φοντο κατι ασπρες,καθετες,σταθερες γραμμες, μονον οταν βλεπω μεσω Νοβα πηγης.
οταν παω στα digital καναλια δεν μου κανει τις γραμμες! μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται?

Η κεντρική κάμερα και κανα δυο περιφερειακές είναι HD...
Αυτες που δείχνουν τα offside και τα κοντινά πλάνα σε πάγκους κλπ είναι SD...δυστυχώς...
Περιμένουν να μαζέψουν χρήματα για να αγοράσουν κι άλλες!!!!
χαχαχα

Σίγουρα καλύτερη από αυτή του αγώνα Εργοτέλης - Παναθηναϊκός...
Δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις ποιός παίκτης είχε τη μπάλα...
Θολό τοπίο...Αίσχος...Χάλια!!!!!!!!

Φίλε john44ath,

Έχω ρίξει μια γρήγορη ματιά στη σύμβαση κι απο εκεί διαπίστωσα κι εγώ αυτό που φοβάσαι κι εσύ...δηλαδή ότι με το που πάρεις τον NovaBox HD PVR 865 χρεώνεσαι 8 euro/μήνα για την υπηρεσία PVR (να κάνεις εγγραφές κλπ) ενώ για να έχεις ανεξάρτητη θέαση και σε δεύτερη τηλεόραση θα πρέπει να πάρεις ακόμα ένα δέκτη (NovaBox HD 831 ή NovaBox HD PVR 865) και μέσω της υπηρεσίας multivision να γίνει η δουλειά.
Δηλαδή από όλα αυτά τονίζω ξανά ότι ο NovaBox HD PVR 865 δεν έχει πάνω του πολλά tuners ώστε αυτά να σου εξασφαλίζουν την παράλληλη θέαση.Δηλαδή ο NovaBox HD PVR 865 δεν κινείται στη λογική του παλιού PVR...
Για τον ίδιο λόγο λοιπόν κι εγώ όπως εσύ διαβλέπω ξεχωριστή χρέωση για την υπηρεσία multivision...

Εννοείται όποιος φίλος έχει οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία ας μας αναφέρει να διαφωτιστούμε!!

Φίλε john44ath,στην επικοινωνία που είχες με Nova,θα μπορούσες να μας αναφέρεις τι σου είπαν σχετικά με την υπηρεσία multivision?

Φιλικά,
Μάνος.

Παίδες από πληροφορίες δεν θα βγάλετε άκρη, μη σκοτίζεστε.

Όταν θα βγάλουν την υπηρεσία στον αέρα θα δούμε το τι και πως.... με εικασίες μπερδεύουμε και τον υπόλοιπο κόσμο που παρακολουθεί το νήμα.

Μην κάνουμε το ίδιο πράγμα που κάνουν οι μεγαλο-δημοσιογράφοι στα κανάλια...... δηλαδή τη φήμη πραγματικότητα....