HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

παιδια λιγο βοηθεια.......εχω μια 46B7000 LED.......μου κανει πισω στο φοντο κατι ασπρες,καθετες,σταθερες γραμμες, μονον οταν βλεπω μεσω Νοβα πηγης.
οταν παω στα digital καναλια δεν μου κανει τις γραμμες! μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται?

Δοκιμασε αλλο καλωδιο HDMI.

Η κεντρική κάμερα και κανα δυο περιφερειακές είναι HD...
Αυτες που δείχνουν τα offside και τα κοντινά πλάνα σε πάγκους κλπ είναι SD...δυστυχώς...
Περιμένουν να μαζέψουν χρήματα για να αγοράσουν κι άλλες!!!!
χαχαχα

Μάλλον έχεις μείνει πίσω στην ενημέρωση του πως τραβάνε τους αγώνες...

Ρίξε μια ματιά εδώ...

Φίλε Αντώνη,

Έχεις απόλυτο δίκιο! Ο λόγος προσωπικά που θέλω να μάθω από τώρα πως ίσως θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ο εξής:
Τώρα νομίζω δίνουν δωρεάν τον NovaBox HD 831.Προβληματίζομαι αν ας πούμε τον πάρω τώρα τον NovaBox HD 831,αν μετά θα μπορώ να πάρω και τον NovaBox HD PVR 865.Τέλος Αυγούστου που είχα μιλήσει με τμήμα εξυπηρέτησης nova,η κοπέλα μου έλεγε ότι πάει μια συνδρομή-μια κάρτα κι επομένως δεν μπορώ να έχω και δεύτερο δέκτη για ανεξάρτητη θέαση σε δεύτερη τηλεόραση (θα μου πεις προφανώς δεν είχε ιδέα από multivision κλπ).
Όπως και να χει όμως, εγώ θέλω να ξέρω ότι αν πάρω τώρα τον NovaBox HD 831, θα μπορώ σίγουρα όταν βγεί και η υπηρεσία multivision να πάρω και τον NovaBox HD PVR 865.
Κατάλαβες με ποιο σκεπτικό το σκέφτομαι και ρωτάω από τώρα;

Φιλικά,
Μάνος.

Βρε Μάνο μου το ξέρω, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει απάντηση από τώρα και τα υπόλοιπα είναι εικασίες.

Μακάρι να ήξερα και εγώ στη δουλειά μου ότι θα πούλαγα χ προϊόντα μέσα στον επόμενο μήνα, έτσι θα μπορούσα να τα είχα παραγγείλει μαζικά και να πετύχαινα και καλή τιμή....

Πάντος είναι πραγματικά άθλιο αυτό που γίνεται!Είμαι σίγουρος πως και τώρα αν δοκιμάσω να πάρω στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στη nova και τους πω σχετικά με την υπηρεσία myltivision κλπ. δεν θα ξέρουν και πάλι λέξη...Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη το μόνο που ήξεραν να μου πουν ήταν ότι θα βγει ο NovaBox HD PVR 865 μέσα στον Οκτώβρη και πως πιθανόν να μην υποστηρίζει ανεξάρτητη θέαση (το οποίο είναι σωστό με τη λογική του ότι δεν θα έχει περισσότερα του ενός tuner,αφού η παράλληλη θέαση θα γίνεται με άλλο τρόπο,μέσω σύνδεσης δεκτών μάλλον)
Λες να δοκιμάσω αύριο να τους πάρω πάλι ένα τηλέφωνο μήπως και έχουν τίποτα καινούργιο να μου πουν σχετικά;

Φιλικά,
Μάνος.

Για σας παιδιά. Αγόρασα τον αποκωδικοποιητή για τη NOVA HD.
Διάβασα πολλές από τις 342 σελίδες ,ενημερώθηκα για αρκετά πράγματα αλλά μπερδευτηκα επίσης σε ορισμένα σημεία.

Απορία 1): Για να συνδέσεις δύο τηλεοράσεις που είναι δίπλα -δίπλα γίνεται τελικά ή όχι και με HDMI splitter; Σε άλλη περίπτωση αναγκαστικά η δεύτερη τηλεόραση πρέπει να συνδεθεί με καλώδια scart ή rca av;

2) Ακόμα απ όσο διάβασα, εγγραφή από πρόγραμμα της NOVA γίνεται μόνο με αναλογικά dvd recorder και όχι με ψηφιακά; Π.χ. Αν πάρω κάποιο HD MEDIA PLAYER -WD για παράδειγμα ,δεν θα μπορώ να γράψω τίποτα;

3) Σε αναλογικό dvd recorder η εγγραφή γίνεται και μέσω της HDMI θύρας ή όχι; Το δικό μου dvd hdd δεν έχει hdmi και γράφει κανονικά μέσω scart από τον panasat.

Last edited:

Το πρόγραμμα του Novasports HD είναι κοροϊδία.

Ξανά μετάδοση στις 16 Οκτώβρη, με ενδιάμεσα μόνο 2 φιλικούς αγώνες μπάσκετ απόψε και την Πέμπτη. Δηλαδή σε σχεδόν δύο εβδομάδες, μόνο 4 ώρες μετάδοση!

Έφυγε επιστολή διαμαρτυρίας.

Χμ! Διακοπή το πρωτάθλημα, διακοπή και το HD. Τι στο καλό, δεν μπορούν τουλάχιστον να δείχνουν επαναλήψεις;

@malakudi: Χρόνια Πολλά! Να τα εκατοστήσεις!

Χμ! Διακοπή το πρωτάθλημα, διακοπή και το HD. Τι στο καλό, δεν μπορούν τουλάχιστον να δείχνουν επαναλήψεις;

@malakudi: Χρόνια Πολλά! Να τα εκατοστήσεις!

Υπάρχουν πολλοί αγώνες από εθνικές ομάδες, θα μπορούσαν να δείξουν κάποιους σε HD αν ήθελαν. Και φυσικά και κάποιες επαναλήψεις ή αγώνες CL που είδαμε σε SD αλλά όχι σε HD.

Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά. Γεράσαμε ...

Το πρόγραμμα του Novasports HD είναι κοροϊδία.

Ξανά μετάδοση στις 16 Οκτώβρη, με ενδιάμεσα μόνο 2 φιλικούς αγώνες μπάσκετ απόψε και την Πέμπτη. Δηλαδή σε σχεδόν δύο εβδομάδες, μόνο 4 ώρες μετάδοση!

Έφυγε επιστολή διαμαρτυρίας.

δεν μου τη στελνεις με ενα pm να τους την στειλω κ εγω ..

δεν μου τη στελνεις με ενα pm να τους την στειλω κ εγω ..

Δεν έγραψα κάτι ιδιαίτερο, μπήκα στο www.nova.gr, στο "Επικοινωνία", έδωσα τα στοιχεία μου και διαμαρτυρήθηκα για το ελάχιστο περιεχόμενο του novasports hd. Το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι πως δε πληρώνω για τα HD (τα έχω δωρεάν για 12 μήνες σαν παλιός συνδρομητής).

να ρωτησω ειμαι παλιος συνδρομιτης νοβα ομως εδω και 2 χρονια την εχω κοψει... τωρα αν την ενεργοποιησω παλι στο πακετο HD θεωρουμε παλιος για να το παρω δωρεαν για 12 μηνες οπως ειναι η προσφορα?

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ NON HD ΚΑΝΑΛΙΑ ( HDMI ΚΑΛΩΔΙΟ ) ΣΕ 40 ΙΝΤΣΕΣ TV.

*Ο NOVA HD ΔΕΚΤΗΣ EINAI SAFE ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΑ FEEDBACK ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΕΚΤΗ ΚΤΛ

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ NON HD ΚΑΝΑΛΙΑ ( HDMI ΚΑΛΩΔΙΟ ) ΣΕ 40 ΙΝΤΣΕΣ TV.

Ναι , έχει διαφορά η σύνδεση HDMI φυσικά προς το καλύτερο .
Εκεί που είδα εγώ τη μεγαλύτερη διαφορά , είναι στα κανάλια nova cinema 1,2,3 !!!! :a0210:

Απάντηση: NOVA-HD

Είναι κάποιες ταινίες στο nova cinema HD που έχουν καταπληκτική εικόνα. Πχ το "Έτσι πήραμε το Γούντστοκ". Κάποιες άλλες έχουν περισσότερο θόρυβο (κόκκο) στο HD απ'ότι στο SD, κάτι που ίσως δεν είναι και τόσο αφύσικο. Σε γενικές γραμμές, νομίζω δεν είναι κακή η εικόνα, αλλά αυτό που ενοχλεί είναι τα κενά στο πρόγραμμα (κυρίως του nova sports HD, που ανοίγει μόνο τα Σαββατοκύριακα και μεσοβδόμαδα όταν έχει champions /europa league).

*Ο NOVA HD ΔΕΚΤΗΣ EINAI SAFE ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΑ FEEDBACK ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΕΚΤΗ ΚΤΛ

Μόνο δέχεται....δεν στέλνει...