HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: NOVA-HD

μπορει ναι, μπορει και οχι. Βαρεθηκα την γκρινια..και το αποτελεσμα, πηγα και τα σκασα σαν μ@λ@κ@ς και εγω, παρολο που γραφαμε οτι ειναι πανακριβη. Θελω να καταληξω τι πρεπει να κανουμε ολοι εμεις που γραφουμε στα φορα, πως θα τα κατεφερουμε να της δωσουμε την μη σεβαση την δικια μας?

Δεν κάνουμε συνδρομή, απλό δεν είναι; Όταν επιλέγεις τις υπηρεσίες κάποιου, και ταυτόχρονα έχεις και παράπονα από αυτές, δεν του δίνεις κανένα έρισμα να τις αλλάξει και να τις βελτιώσει. Εφόσον όμως οι συνδρομητές βρέξει χιονίσει παραμένουν στο νούμερο των 350000 σημαίνει ότι και αυτοί δέχονται τις υπηρεσίες ως έχουν, και η Nova αντιλαμβάνεται ότι αυτά που δίνει ικανοποιούν τους συνδρομητές της, άρα γιατί να αλλάξει κάτι; Μια χαρά είναι τα πράγματα, μπορούν να μείνουν ως έχουν...

Re: NOVA-HD

Λοιπόν παιδιά και ειδικώτερα φίλοι dimitri και john44ath,

Μας απασχολεί το ίδιο ζήτημα και τους τρεις,εμένα επιπλέον (επειδή μάλλον πως θα χρειαστώ εγγραφές στη μια τηλεόραση) με ενδιαφέρει και το ζήτημα αν πάρω τώρα τον απλό NovaBox HD 831 αν θα μπορώ μετά μόλις βγει και ο NovaBox HD PVR 865 να τον πάρω και αυτόν και να κάνω χρήση multivision.
Κατά τα άλλα όπως τα είχαμε πει και λίγα post πριν κι εγώ μαζί με τον φίλο john44ath και dimitris (διαφορετικός από τον dimitri) εκεί φαίνονται να πηγαίνουν τα πράγματα και ειδικώτερα όπως τα συνόψισε ο φίλος john44ath στο τελευταίο του post:

Αγαπητε Δημητρη, φαινεται οτι εχεις απολυτο δικιο!!! μαλλον πανε να κανουν την χοντρη πατατα!!! δηλαδη...: τωρα εχεις υπηρεσια pvr και στις 2 τηλεορασεις σου, οκ? -εννοω με τον pvr3001-και πληρωνεις 7,75/μηνα.
τωρα, δηλ.σε λιγο καιρο, για να εχεις υπηρεσια pvr και στις 2 tv.σου, θα πρεπει να πληρωνεις 2 Χ 7,75/μηνα (ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 PVR ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ) + ξεχωριστα υπηρεσια multivision 5-10 ευρω/μηνα, δηλαδη 3 παγια αντι για ενα, και βεβαια συν αλλα 2 παγια αν θελεις υπηρεσια HD και στις 2 τηλεορασεις, αρα μιλαμε για 5 παγια + κανενα 500αρι για αγορα 2 νεων PVR HD.....Προς τα εκει στοχευουν, να εισαι σιγουρος, γιατι κατα ουσια δεν σεβονται τους συνδρομητες τους, ακομα και αν.....το παιζουν "καλοι" μερικες φορες.....βλεπεις δεν υπαρει ανταγωνισμος. Αν αλλαξει κατι σε ολα αυτα που γραφουμε, θα ειναι λογω του κραξιματος που θα φανε....

Θα πρότεινα εφόσον το το συγεκριμένο θέμα ενδιαφέρει μια μερίδα ατόμων και για να μην επαναλαμβανόμαστε εδώ αλλά αντίθετα να προσθέτουμε άμεσα ότι καινούργιο μάθει κάποιος σχετικά με το θέμα,θα πρότεινα τη δημιουργία ξεχωριστού νήματος με θέμα κάτι σαν: "NovaBox HD 831 - NovaBox HD PVR 865 - Υπηρεσία Multivion (αναμενόμενα) και να μεταφερθούν εκεί τα τελευταία σχετικά threads και να προστίθεται ότι σχετικό νέο υπάρχει από οποιονδήποτε!Τι λένε οι διαχειριστές σχετικά;

Επίσης υπάρχει κάποιος που να επικοινώνησε με nova αυτό τον καιρό σχετικά με το θέμα και να έχει κάποια νεότερη πληροφορία απο το μέτωπο;
Αναμένουμε...

Φιλικά,
Μάνος.

Επαναλαμβανω και επιμενω (και θελω να ελπιζω πως ετσι θα γινει) πως η υπηρεσια PVR δεν πρεπει και δεν μπορει να χρεωνεται. Ειναι απλα μια δυνατοτητα του δεκτη που την πληρωνεις αγοραζοντας τον πιο ακριβα ως συσκευη με περισσοτερες δυνατοτητες(σκληρο δισκο, διπλο δεκτη κλπ)
Το παγιο στον παλιο PVR(3001) θεωρω πως ηταν για τη δυνατοτητα multiview και φυσικα συνεφερε αντι να πληρωνεις δευτερη συνδρομη για δευτερη τηλεοραση.
Απλα (θεωρω και ελπιζω και παλι) ειχε συνδεθει με το ονομα του δεκτη που ονομαζοταν PVR.
Και στο κατω κατω, οταν με το παλιο PVR ειχες 3 δεκτες και δυνατοτητα παρακολουθησης/εγγραφης απο δυο σημεια και ολα αυτα σε μια συσκευη, ειναι παραλογο τωρα που αναγκαστικα θα εχεις 2 συσκευες(και αρα μεγαλυτερο κοστος) να πληρωνεις παραπανω παγιο για τις ιδιες και λιγοτερες(αν εχεις μονο ενα PVR και ενα απλο θα μπορεις να γραφεις μονο απο ενα σημειο) υπηρεσιες.
Απλα ο περιορισμος και η δικλειδα ασφαλειας απο πλευρας nova (και αυτο κακως κατα τη γνωμη μου) ειναι πως δεν μπορεις να δεις το περιεχομενο που εχεις εγγραψει αν δεν ισχυει πια η συνδρομη σου.
Δεν εχει νοημα το PVR(δηλαδη μονο η δυνατοτητα εγγραφης) να χρεωνεται με παγιο. Στο κατω κατω μπορω να το χρησιμοποιω μονο ως εγγραφη για οταν λειπω και δεν μπορω να δω κατι και αυτο μπορει να γινει και με ενα μονο δεκτη στη συσκευη.
Ας σοβαρευτουμε και ας μη τους βαζουμε ιδεες εκει στη multichoise!!!:chinscratch::laugh:
Παγιο μονο για το multiview... (και το HD βεβαιως βεβαιως!!)
μην τρελαθουμε τελειως!!:stupid:

Επαναλαμβανω και επιμενω (και θελω να ελπιζω πως ετσι θα γινει) πως η υπηρεσια PVR δεν πρεπει και δεν μπορει να χρεωνεται. Ειναι απλα μια δυνατοτητα του δεκτη που την πληρωνεις αγοραζοντας τον πιο ακριβα ως συσκευη με περισσοτερες δυνατοτητες(σκληρο δισκο, διπλο δεκτη κλπ)
Το παγιο στον παλιο PVR(3001) θεωρω πως ηταν για τη δυνατοτητα multiview και φυσικα συνεφερε αντι να πληρωνεις δευτερη συνδρομη για δευτερη τηλεοραση.
Απλα (θεωρω και ελπιζω και παλι) ειχε συνδεθει με το ονομα του δεκτη που ονομαζοταν PVR.
Και στο κατω κατω, οταν με το παλιο PVR ειχες 3 δεκτες και δυνατοτητα παρακολουθησης/εγγραφης απο δυο σημεια και ολα αυτα σε μια συσκευη, ειναι παραλογο τωρα που αναγκαστικα θα εχεις 2 συσκευες(και αρα μεγαλυτερο κοστος) να πληρωνεις παραπανω παγιο για τις ιδιες και λιγοτερες(αν εχεις μονο ενα PVR και ενα απλο θα μπορεις να γραφεις μονο απο ενα σημειο) υπηρεσιες.
Απλα ο περιορισμος και η δικλειδα ασφαλειας απο πλευρας nova (και αυτο κακως κατα τη γνωμη μου) ειναι πως δεν μπορεις να δεις το περιεχομενο που εχεις εγγραψει αν δεν ισχυει πια η συνδρομη σου.
Δεν εχει νοημα το PVR(δηλαδη μονο η δυνατοτητα εγγραφης) να χρεωνεται με παγιο. Στο κατω κατω μπορω να το χρησιμοποιω μονο ως εγγραφη για οταν λειπω και δεν μπορω να δω κατι και αυτο μπορει να γινει και με ενα μονο δεκτη στη συσκευη.
Ας σοβαρευτουμε και ας μη τους βαζουμε ιδεες εκει στη multichoise!!!:chinscratch::laugh:
Παγιο μονο για το multiview... (και το HD βεβαιως βεβαιως!!)
μην τρελαθουμε τελειως!!:stupid:

Εχεις δικιο σε αυτα που λες κ πιστευεις, αυτα θελω και εγω να πιστευω. Ομως δυσκολο να γινει ετσι....η υπηρ. PVR θα λογιζεται κατι ξεχωριστο απο την υπηρεσια multivision.....αφου θα μπορεις να εχεις multivision και χωρις pvr, ΔΗΛ. με τους απλους hd 831 !! δεν χρειαζεται PVR για να εχεις και multivision, καταλαβες? αλλαζει η λογικη τωρα....και οχι προς οφελος του συνδρομητη......βεβαια το να χρεωνει PVR χωρις δευτερη θέαση, το θεωρω απαραδεκτο, αθλιο, και νομικα ελεγχεται, αφου δεν νομιζω οτι υπαρχει χωρα στον κοσμο που να χρεωνεται παγιο για υπηρεσια PVR....
για το hd οκ, σε αυτο υπαρχει παγιο.
Οσο για καποιον φιλο που λεει γιατι γκρινιαζουμε , ας κοψουμε την συνδρομη αν δεν ειμαστε ευχαριστημενοι,...κλπ....εχω να του πω οτι γκρινιαζουμε μπας και ξυπνησουν λιγο αυτοι εκει στην καντζα, και ριξουν το κοστος των συνδρομητικων υπηρεσιων τους, και να καταλαβουν οτι θα χασουν πολυ κοσμο με τετοια καμωματα!! ας βγει καποιος να με διαψευσει απο την ΝΟΒΑ σε ολα αυτα που γραφουμε περι PVR, MULTIVISION, ΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΚΟΝΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ...!!
Γιατι να ειστε σιγουροι οτι παρακολουθουν ο,τι γραφεται εδω.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Οσο για καποιον φιλο που λεει γιατι γκρινιαζουμε , ας κοψουμε την συνδρομη αν δεν ειμαστε ευχαριστημενοι,...κλπ....εχω να του πω οτι γκρινιαζουμε μπας και ξυπνησουν λιγο αυτοι εκει στην καντζα, και ριξουν το κοστος των συνδρομητικων υπηρεσιων τους, και να καταλαβουν οτι θα χασουν πολυ κοσμο με τετοια καμωματα!! ας βγει καποιος να με διαψευσει απο την ΝΟΒΑ σε ολα αυτα που γραφουμε περι PVR, MULTIVISION, ΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΚΟΝΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ...!!
Γιατι να ειστε σιγουροι οτι παρακολουθουν ο,τι γραφεται εδω.
Και που μας διαβαζουν βλεπεις να κανουν κατι??? καταλαβετε ενα πραμα, οτι οσοι γραφουμε σε φορουμ ειμαστε λιγοι μπροστα στους συνδρομητες που δεν εχουν ιδεα.

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Και που μας διαβαζουν βλεπεις να κανουν κατι??? καταλαβετε ενα πραμα, οτι οσοι γραφουμε σε φορουμ ειμαστε λιγοι μπροστα στους συνδρομητες που δεν εχουν ιδεα.

Ποτέ δεν ξέρεις...:a0210:

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Αλλαγή πακέτου Nova

Είμαι συνδρομητής της NOVA στο πακέτο Sports+Value Pack. Η τιμή του πακέτου αυτού, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα κανάλια εκτός από τα 3 κινηματογραφικά (Nova cinema 1, 2 &3) , είναι 52,20 το μήνα.

Παρά το γεγονός ότι το πακέτο αυτό είναι πολύ ακριβό σε σχέση με αυτά που προσφέρει (σε σχέση με προηγούμενα χρόνια το πακέτο αυτό είναι πολύ φτωχό καθώς δεν προβάλλει πλέον 3 από τα καλύτερα πρωταθλήματα, δηλ. το ισπανικό, το γερμανικό και το ιταλικό) αποφάσισα να το αγοράσω προκειμένου να βλέπω τους αγώνες της ομάδας μου.
Βλέποντας το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών κατά την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα διαπίστωσα ότι δεν έχει κυριολεκτικά τίποτα. Ακόμα και το Σαββατοκύριακο δεν έχει καμία μετάδοση λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων. Δηλαδή με άλλα λόγια θα πληρώσω για τον Οκτώβριο 52,20 για να βλέπω το μισό μήνα μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις αγώνων του προηγούμενου μήνα. Για το λόγο αυτό σκέφτηκα να ζητήσω από τη Nova να αλλάξω πακέτο για 15 ημέρες (μέχρι δηλαδή να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα) και να πάρω το Cinema+Value Pack (το πακέτο αυτό περιλαμβάνει τα Nova ! cinema 1, 2 &3 αντί για τα Nova sports). Σημειώνω ότι το πακέτο αυτό σύμφωνα με τον κατάλογο της Nova έχει χαμηλότερη τιμή (51,68 ) σε σχέση με το Sports+Value Pack. Ζήτησα επομένως από τη Nova να μου αλλάξει πακέτο για μερικές ημέρες και μάλιστα να μου παρέχει ένα φτηνότερο πακέτο πληρώνοντας την (ελαφρώς ακριβότερη) τιμή του Sports+Value Pack, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Μου απάντησαν ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αγοράσω το Full pack που στοιχίζει 61,92 ή να περιμένω να τελειώσει ο μήνας και να αλλάξω πακέτο τον επόμενο μήνα.
Θεωρώ ότι η συμπεριφορά της Nova για το θέμα αυτό είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει τους συνδρομητές της και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Το μόνο που θα καταφέρει με αυτή τη στάση είναι να κερδίσει περισσότερα χρήματα σήμερα αλλά να χάσει σταδιακά της συνδρομητές της στο μέλλον. Και μια εταιρεία που κοιτάει μόνο το παρόν και όχι το μέλλον είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα κλείσει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 12:13 μ.μ.

Αυτα τα γραφομενα κατι μου θυμιζουν....

Και επιπλέον ας πουν κάποιοι στον κο Μπραουδάκη (στην ραδιοφωνική εκπομπή) ότι το NovaSports HD δεν εκπέμπει ακριβώς ότι εκπέμπει το NovaSports 1 !!!!..

Επιλογές έχει κε Μπραουδάκη και όχι ολόκληρο το πρόγραμμα του NS 1....

Δεν αναφέρεστε μόνο σε άσχετους στο ραδιόφωνο. Υπάρχουν και οι σχετικοί που σας ακούν....... Με αυτά που λέτε κάνετε ρόμπα το κανάλι που σας πληρώνει....

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Το μόνο που θα καταφέρει με αυτή τη στάση είναι να κερδίσει περισσότερα χρήματα σήμερα αλλά να χάσει σταδιακά της συνδρομητές της στο μέλλον. Και μια εταιρεία που κοιτάει μόνο το παρόν και όχι το μέλλον είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα κλείσει.
αμ δε, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει....

Πραγματικά , αυτοί που έχουν το Sports+Value Pack πρέπει να έχουν αρκετά παράπονα.
Τώρα τουλάχιστον δεν έχει και πολλά σπουδαία πράγματα... !!! :rolleyes:

Δεν το γυρνάτε λέω εγώ στο Cinema+Value Pack να δείτε και καμία καλή
"εκπαιδευτική" ταινιούλα !!?!! :cool:

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Βλέποντας το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών κατά την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα διαπίστωσα ότι δεν έχει κυριολεκτικά τίποτα. Ακόμα και το Σαββατοκύριακο δεν έχει καμία μετάδοση λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων. Δηλαδή με άλλα λόγια θα πληρώσω για τον Οκτώβριο 52,20 για να βλέπω το μισό μήνα μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις αγώνων του προηγούμενου μήνα.

Δεν καταλαβαίνω μερικά πράγματα...Φταίει η Νόβα που διακόπτονται τα πρωταθλήματα λόγω των εθνικών ομάδων και δεν θα μεταδώσει τίποτα για 2 βδομάδες; Για ότι δικαιώματα έχει πληρώσει, αυτά θα μεταδώσει... Ας της καταλογίζουμε μόνο αυτά για τα οποία έχει την ευθύνη (που είναι και πολλά)....