HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Κανενα νεο υπαρχει παιδια σχετικα με τον νεο HD PVR που θα βγει?
εκτος των οσων ηδη γνωρίζουμε?

Nova Cinema HD... Τώρα.....

Μου εμφανίζει τη πιό κάτω στατική εικόνα:

" Σε λίγα λεπτά η επόμενη ταινία
σε HIGH DEFINITION,
αποκλειστικά στην οθόνη σας! "

Το πρόβλημα είναι ότι η εικόνα είναι στατική, σαν φωτογραφία, και η TV μου είναι Plasma με όλα τα συνεπακόλουθα....

Ναι...βγάζει αυτή την καρτέλα ανάμεσα στις ταινίες,δεν είναι η πρώτη φορά.

Nova Cinema HD... Τώρα.....

Μου εμφανίζει τη πιό κάτω στατική εικόνα:

" Σε λίγα λεπτά η επόμενη ταινία
σε HIGH DEFINITION,
αποκλειστικά στην οθόνη σας! "

Το πρόβλημα είναι ότι η εικόνα είναι στατική, σαν φωτογραφία, και η TV μου είναι Plasma με όλα τα συνεπακόλουθα....
Sorry αλλα ειναι θεμα της τηλεορασης αυτο... Σε μενα που ειναι lcd δεν με απασχολει...

Sorry αλλα ειναι θεμα της τηλεορασης αυτο... Σε μενα που ειναι lcd δεν με απασχολει...

Λίγο άσχετο με το thread αλλά το πρόβλημα με τις στατικές εικόνες ισχύει σε μικρότερο βαθμό και για τις LCD.

σημερα πηρα και εγω το συγκεκριμενο αποδικοποιητη+καρτα και εχω καποιες αποριες(αν μπορειτε βοηθηστε):

1)αναβαθμιση χρειαζεται να κανω ενω εχω κανει μια στην αρχη της εγκαταστασης?
2)η εικονα στα καναλια δεν ειναι κ η καλυτερη..αν κανω την συνδεση με hdmi θα δω βελτιωση(δεν μιλω για τα hd)..o ηχος?
3)το Νοvascope Δεν δουλευει ενω εχει μονο ηχο..τι συμβαινει?
4)ειναι καλο να τον κλεινω οταν δεν βλεπω ή δεν πρεπει?
5)τελος,τα αλλα καναλια ελευθερα του hotbird που βρισκονται?πως μπορω να τα βρω?

σημερα πηρα και εγω το συγκεκριμενο αποδικοποιητη+καρτα και εχω καποιες αποριες(αν μπορειτε βοηθηστε):

1)αναβαθμιση χρειαζεται να κανω ενω εχω κανει μια στην αρχη της εγκαταστασης?
2)η εικονα στα καναλια δεν ειναι κ η καλυτερη..αν κανω την συνδεση με hdmi θα δω βελτιωση(δεν μιλω για τα hd)..o ηχος?
3)το Νοvascope Δεν δουλευει ενω εχει μονο ηχο..τι συμβαινει?
4)ειναι καλο να τον κλεινω οταν δεν βλεπω ή δεν πρεπει?
5)τελος,τα αλλα καναλια ελευθερα του hotbird που βρισκονται?πως μπορω να τα βρω?

Έκανες ακριβώς το ίδιο ποστ και στο τόπικ του Pace, δε χρειάζεται να το διπλοποστάρεις, θα σου απαντήσουν τα παιδιά που τον έχουν ούτως ή άλλως!

Λίγο άσχετο με το thread αλλά το πρόβλημα με τις στατικές εικόνες ισχύει σε μικρότερο βαθμό και για τις LCD.
Απολυτως κανενα προβλημα δεν υπαρχει... τουλαχιστον στην samsung A650 που ειναι και 2 ετων....

Re: NOVA-HD - Στατικές εικόνες και LCD-Plasma

Απολυτως κανενα προβλημα δεν υπαρχει... τουλαχιστον στην samsung A650 που ειναι και 2 ετων....

Συνεχίζοντας το λίγο άσχετο θέμα με τις στατικές εικόνες και χωρίς να θέλω να πω ότι είμαι ειδικός, το πρόβλημα των στατικών εικόνων σε LCD υπάρχει, απλά είναι λιγότερο έντονο από ότι στις plasma και ενδεχομένως να εμφανιστεί μετά από (πολύ; ) περισσότερες ώρες λειτουργίας. Εδώ και ένα από τα πρώτα αποτελέσματα στο google που λέει κάποια πράγματα σχετικά:

http://www.practical-home-theater-guide.com/image-sticking.html

Αν είχαν πρόβλημα οι LCD με τις στατικές εικόνες θα είχαμε όλοι την taskbar των Windows μόνιμα αποτυπωμένη στο LCD μόνιτόρ μας Μη λέμε ότι θέλουμε.

Η κάρτα του Novacinema είναι μόνο για μερικά λεπτά. Ακόμα και η χειρότερη plasma δεν θα έχει πρόβλημα μ' αυτό...

Αν είχαν πρόβλημα οι LCD με τις στατικές εικόνες θα είχαμε όλοι την taskbar των Windows μόνιμα αποτυπωμένη στο LCD μόνιτόρ μας Μη λέμε ότι θέλουμε.

Η κάρτα του Novacinema είναι μόνο για μερικά λεπτά. Ακόμα και η χειρότερη plasma δεν θα έχει πρόβλημα μ' αυτό...

Όλοι οι κατασκευαστές πάνελ τηλεοράσεων, είτε plasma, είτε LCD, είτε LED, έχουν σημείωση για την αποφυγή στατικών εικόνων στα βιβλιαράκια των συσκευών τους, οπότε μάλλον υπάρχει ένα θέμα. Επειδή αναφέρθηκαν π.χ. τα Windows, ο όρος screen saver έχει νομίζω και το αντίστοιχο νόημα.

Είναι προφανές πάντως ότι δεν μιλάμε για μερικά λεπτά ή ακόμα και 1-2 ώρες, αλλά για μερικές εκατοντάδες ή και χιλιάδες ώρες λειτουργίας, σε βάθος χρόνου. Εννοείται ότι μερικά λεπτά στη στατική οθόνη δεν θα "κάψουν" ένα πάνελ.

Πάντως συγκριτικά, τα πάνελ τηλεόρασης LCD έχουν μεγαλύτερο μέσο χρόνο ζωής από τα πάνελ plasma. Αλλά και πάλι οι π.χ. 50.000 ώρες μπορεί να αντιπροσωπεύουν και 10-20 χρόνια ανάλογα τη χρήση, οπότε πάλι δεν τίθεται θέμα. Μάλλον πολύς θόρυβος για το τίποτα ...

"....πολύς θόρυβος για το τίποτα" , πολύ σωστά !!!!
Απλά υπάρχουν και εδώ άνθρωποι που είναι από εβραίο πατέρα και από σκωτσέζα μάνα !!!! :flipout:
Ο νοών , νοείτω ! :blush:

ΥΓ. Φιλικά ....πάντα εεε ! :D

συγνώμη αλλά εγώ όταν βλέπω τη στατική εικόνα στο HD απλώς κάνω ζάπινγκ μέχρι να ξεκινήσει η ταινία ή ο αγώνας,δύσκολο; δε νομίζω...

Απάντηση: NOVA-HD

Nova γιοκ μέχρι στιγμής...
Δε λέω βρέχει αλλά όχι κι έτσι με 1,25 gibertini να μη βλέπουμε...

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Nova γιοκ μέχρι στιγμής...
Δε λέω βρέχει αλλά όχι κι έτσι με 1,25 gibertini να μη βλέπουμε...

Το uplink πέφτει συνέχεια δεν έχει να κάνει με το πιάτο σου.

Με τέτοια ατμόσφαιρα όλα τα uplink πέφτουν.... μιλάμε για καιρικά φαινόμενα παίδες ..

Δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια...

Με τέτοια ατμόσφαιρα όλα τα uplink πέφτουν.... μιλάμε για καιρικά φαινόμενα παίδες ..

Δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια...

εδω πεφτουν αεροπλανα λογω κακοκαιριας η nova ειναι το λιγοτερο και σιγα το θεμα δηλαδη...