Βιαζονται, να κανουν κατι που δεν ειναι στην ωρα τους και ισως στις (τεχνικες), δυνατοτητες τους.Βεβαια αυτό με τον αντ1 είναι διαφορετικό γιατί άλλο να κάνει απλώς πιξελιασματα κι άλλο να διακόπτεται συνέχεια η εικόνα.
Αυτος που πηρε ενα sd αποκωδικοποιητη ηξερε οτι καποια στιγμη θα παρει και hdΑν έχω καταλάβει σωστά η κυβερνήσει θέλει 4 καναλια και αυτά HD γιατί αν είναι έτσι αυτοί που έχουν έναν sd αποκωδικοποιητή επάνω σε μια crt τηλεόραση το μονο σιγουρο είναι ότι θα πρεπει να βαλουν το χερι στη τσέπη αν θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν τηλεόραση
Καλή προσπάθεια , αν κ χειρότερη ποιότητα απο YIFY
Τελος θα έλεγα οτι τα μέχρι τώρα κανάλια είναι αυτά που θα αδειοδοτηθουν αλλα δε νομίζω ο alpha να μείνει εκτος.
Υπερβάλλεις.
Η συνθήκη της Γενεύης έδωσε 2 συχνότητες στην δημόσια τηλεόραση, 4 σε πανελλαδικά κανάλια, και 2 σε περιφερειακά. Η κυβέρνηση στον νόμο που ψήφισε μιλάει για 2 συχνότητες ιδιωτικών πανελλαδικών σταθμών, στις οποίες θα εκπέμπουν 4 κανάλια και αναφέρει πως αυτά θα εκπέμπουν σε HD.Αν η κυβερνηση λεει οτι με την συνθηκη της γενευης οι συχνοτητες ειναι 4 και οτι οι 2 πανε για δημοσιες εκπομπες και οι αλλες 2 για τις ιδιωτικες...αν η digea χρησιμοποιησει και τις δυο για εκπομπη HD, τοτε που θα εκπεμψουν τα sd. ? Αφου εστω για ενα χρονικο διαστημα πρεπει να εκπεμπουν και σε sd οσοι αναμεταδιδουν Hd. Kαθως και ολα τα υπολοιπα μικροτερα καναλια επισης σε sd.
(παλι κατι δεν εχω καταλαβει καλα) :chinscratch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.