HD μεταδόσεις της Digea

Είδα το τρέιλερ για το Ράδιο Αρβύλα και η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή, καμία σχέση με τη ζωντανή μετάδοση της εκπομπής. Ίσως ήταν και hd, αν και μπορεί απλά να ήταν η τεράστια διαφορά σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει από τον αντ1 και μου φάνηκε έτσι. Το έχει δει κάποιος άλλος;

Το τρέιλερ δεν το έχω δει, αλλά το σίγουρο είναι ότι το Ράδιο Αρβύλα είναι εξωτερική παραγωγή, που ξεκίνησε να μεταδίδεται σε 16:9 ένα χρόνο πριν από όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του ΑΝΤ1 και δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν γυρίζεται και σε HD και απλά καταστρέφεται η εικόνα του απο τα αναλογικά λινκ που μεταφέρουν το σήμα του από τον ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης στην Αθήνα.

Πως δουλεύει το αναλογικό Link ; Φεύγει το σήμα απο Θεσσαλονίκη και πάει απο νομό σε νομό παράδειγμα ;

Λόγω τριημέρου. Και η πλάκα ξέρεις πια είναι? ήρθα καμαρωτός καμαρωτός να τους πω οτι αν δεν έρθω εγώ δεν παίρνουν χαμπάρι της εξελίξεις σίγουρος εγώ οτι τα HD ξεκίνησαν και εδώ και έφαγα ήττα. Χαχαχα.:damnyou:

Βάλε ένα ταψάκι να υπάρχει, και κουβάλα δορυφορικό δέκτη κοντά, αφού έχεις συνδρομή και στις 2 πλατφόρμες.

Εγώ έτσι κάνω όταν πάω στο εξοχικό.

Σόρι παίδες για το offtopic -bye-

Re: Απάντηση: HD μεταδόσεις της Digea

Παιδιά, συγνώμη αν έχει γίνει πάλι η ίδια ερώτηση αλλά πως μπορώ να προσθέσω τα HD κανάλια στον αποκωδικοποιητή NovaBox;

Απάντηση: Re: Απάντηση: HD μεταδόσεις της Digea

Παιδιά, συγνώμη αν έχει γίνει πάλι η ίδια ερώτηση αλλά πως μπορώ να προσθέσω τα HD κανάλια στον αποκωδικοποιητή NovaBox;

Μπορεις να τα πιασεις μονο αν εχεις το Usb dongle για τα επιγεια συνδεμενο με την επιγεια κεραια σου αν εχεις τον παλιο novabox και αν εχεις τον καινουργιο υπαρχει ηδη υποδοχη για την επιγεια κεραια.Προυποθεση για ολα αυτα να υπαρχουν δοκιμαστικες hd εκπομπες στην περιοχη σου.

Last edited:
Απάντηση: Re: HD μεταδόσεις της Digea

ποιο πολυ χωρο υπαρχει μεσω δορυφορου η μεσω ευρυζωνικο ?

Αν και δεν τίθεται θέμα χώρου όταν πρόκειται για πρόσθεση καναλιών σε ευρυζωνική σύνδεση, έτσι κι αλλιώς η Nova δεν παρέχει τις υπηρεσίες με αυτόν τον τρόπο σύνδεσης.