Γιατί εκπέμπει με πανάρχαια μηχανήματα (τα παλιά του extra 3 απ ότι μου έχουν πει), και το HD του είναι upscaled SD που και το αυτό προέρχεται από αναλογικό.Γιατί το Ε HD έχει τόσο σάπια εικόνα;;Ξέρει κανείς αν πληρώνουν παραπάνω λεφτά στην digea ή όχι;;Είναι ξεφτίλα!
Οι πρωτιες θέλουν και ποιότητα εξοπλισμού.
Ο Ant1 έχει την χειρότερη εικόνα από τα μεγάλα κανάλια και παρόλα αυτά είναι μέσα στους πρώτους. Με την σχετική μείωση των παραγωγών που έφερε η κρίση, πλέον προτεραιότητα έχει το περιεχόμενο, και ας είναι και από άποψη ανάλυσης και από betacam. Οπότε, έκανε καλά η κακά ο Ant1 που δεν έδωσε για εξοπλισμό αλλά για περιεχόμενο;
Τι γράφουν οι άνθρωποι.Σε δηκτικό μου σχόλιο στη Digea για τη μη κάλυψη της επαρχίας από HD περιεχόμενο, μου απάντησαν "Η εκπομπή σε υψηλή ευκρίνεια βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική φάση. Για να περάσει σε κανονική κάλυψη και στο σύνολο της χώρας, θα πρέπει να υπάρξει σχετική απόφαση της Πολιτείας, καθώς η Digea δεν μπορεί να προχωρήσει μονομερώς. Είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει πάντοτε όσα προβλέπονται από το νόμο."
Είναι δυνατό να ισχύει αυτό; Είναι δυνατό να φταίει πάλι η Πολιτεία; Δηλ. τι είδους νομοθεσία χρειάζεται;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.