HD μεταδόσεις της Digea

Απάντηση: Re: HD μεταδόσεις της Digea

Μόνο σε αυτή τη μπανανία τα λογότυπα μένουν και την ώρα των διαφημίσεων και μας χαλάνε τις τηλεοράσεις μας ...

Παντως εγω ειμαι της αποψης οτι τα καναλια πρεπει να διατηρουν το λογοτυπο με το οποιο συστηθηκαν στον κοσμο απλα να ειναι σε μια πιο εκσυχρονισμενη εκδοχη. π.χ. Το παλιο λογοτυπο του ΑΝΤ1 το οποιο προσφατα εμφανιστηκε για να τιμησουν τον Μ.Κυριακου ειναι πολυ πιο ομορφο απο το τωρινο οπως και του star που απλα επρεπε να αλλαξει μονο στα χρωματα.

Re: Απάντηση: HD μεταδόσεις της Digea

Παντως εγω ειμαι της αποψης οτι τα καναλια πρεπει να διατηρουν το λογοτυπο με το οποιο συστηθηκαν στον κοσμο απλα να ειναι σε μια πιο εκσυχρονισμενη εκδοχη. π.χ. Το παλιο λογοτυπο του ΑΝΤ1 το οποιο προσφατα εμφανιστηκε για να τιμησουν τον Μ.Κυριακου ειναι πολυ πιο ομορφο απο το τωρινο οπως και του star που απλα επρεπε να αλλαξει μονο στα χρωματα.

Το σημερινό λογότυπο του ANT1 μια χαρά είναι μοντέρνο και σύγχρονο και έχει στοιχεία από το παλιό λογότυπο, απλά το χρυσοκίτρινο λογότυπο έχει συνδεθεί έντονα με εποχές Λάμψης και Καλημέρα Ζωή και έχει καταντήσει "γεροντίστικο". Κάνανε μια απόπειρα το 2007 να το κάνουν λίγο πιο μοντέρνο και νεανικό με το ροζ χρώμα σε τετράγωνο πλαίσιο και επειδή απέτυχε παταγωδώς το αλλάξανε ριζικά με το σημερινό το οποίο τότε το 2008 μας κακοφάνηκε στην αρχή αλλά πλέον το έχουμε συνηθίσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: HD μεταδόσεις της Digea

Το σημερινό λογότυπο του ANT1 μια χαρά είναι μοντέρνο και σύγχρονο και έχει στοιχεία από το παλιό λογότυπο, απλά το χρυσοκίτρινο λογότυπο έχει συνδεθεί έντονα με εποχές Λάμψης και Καλημέρα Ζωή και έχει καταντήσει "γεροντίστικο". Κάνανε μια απόπειρα το 2007 να το κάνουν λίγο πιο μοντέρνο και νεανικό με το ροζ χρώμα σε τετράγωνο πλαίσιο και επειδή απέτυχε παταγωδώς το αλλάξανε ριζικά με το σημερινό το οποίο τότε το 2008 μας κακοφάνηκε στην αρχή αλλά πλέον το έχουμε συνηθίσει.

Σχεδιαστικα θυμιζει το παλιο λογοτυπο αλλα θα μπορουσε να εχει και μια πινελια απο κιτρινο για να θυμιζει περισσοτερο.Επισης το να συνδεεται το λογοτυπο με εποχες Λαμψης, Καλημερα Ζωης και αλλων σειρων απο την παλια καλη δεκαετια του 90 και των πρωτων χρονων 00 εχει απο μονο του μια αιγλη που μονο εμεις που ζησαμε αυτες τις δεκαετιες μπορουμε να το καταλαβουμε

Last edited:
Συγνώμη κιόλας αλλά δεν είναι παλιά καλή εποχή, η εποχή της Λάμψης και του Καλημέρα Ζωή. Μετά διαφοράς ότι πιο ντεκαντάνς έζησε η δύσμοιρη Ελληνική κοινωνία να βλέπει κατά 50% τη Βίρνα και τον Γιάγκο.

Γουστα ειναι αυτα...Εγω παντως που ειμαι γεννημενος στις αρχες του 90 και εζησα στην καθημερινοτητα μου τις συγκεκριμενες σειρες θεωρω οτι ειχαν πολλα περισσοτερα να δωσουν απο τις σημερινες.

Από τηλεοπτικό ρεπορτάζ προκύπτει οτι την Δευτέρα ξεκινάει ο ΑΝΤ1 native HD . Αν δεν το δούμε θα βγω γυμνός στο σύνταγμα να χορεύω στο συντριβάνι..

Τώρα η νέα πρωινή εκπομπή του star σε native HD. Πλέον όπως φαίνεται, το νέο πρόγραμμα τους είναι εξ ολοκλήρου σε υψηλή ευκρίνεια, εκτός απο τις ειδήσεις, εκτός αν αλλάξει κάτι κι εκεί...
Για αντ1 native HD όντως υπήρχαν οι φήμες οτι ξεκινάει σήμερα με τους "νομάδες". Εν αναμονή λοιπόν.

Νομίζω πάντως ότι είναι ενα κλικ πιο κάτω από τα μαγνητοσκοπημένα HD (πχ Καγιά το μεσημέρι). Για τα γραφικά ίσως να είναι θέμα της παραγωγής της εκπομπής, διότι ακόμα και στις ειδήσεις που η εικόνα είναι SD, τα γραφικά είναι HD.

Όσο για τον ΑΝΤ1 και το Νομαντς, και να το δω δεν θα το πιστέψω.

όπως αναμενόταν η πρωινή ζώνη του σταρ πέρασε σε native HD.Υπάρχουν παιδικές ασθένειες ακόμα όπως η γεννήτρια χαρακτήρων που δίνει SD γραφικά και κάποιες κάμερες ειδικά στην κοινωνική εκπομπή τους που παίζει τώρα 12:00 - 14:00 που δεν δίνουν καθαρό HD μάλλον SD δίνουν.Όμως το κανάλι βρίσκεται πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους σταθμούς στο HD.

Το δελτίο ειδήσεων πάντως είναι sd αυτή τη στιγμή. Να υποθεσω ότι είναι παραγωγη εντός του ΣΤΑΡ ενώ οι πρωινές εκπομπές γίνονται σε εξωτερικά στούντιο;

ακριβώς όλες οι πρωινές παραγωγές γυρίζονται σε εξωτερικά στούντιο (studio karamanos) από την θυγατρική τους εταιρεία που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2017 για την παραγωγή HD προγραμμάτων, ενώ η ενημέρωση βγαίνει σε SD από τα κεντρικά γραφεία στην Κάτω Κηφισιά.

Και η κουτσελινη HD ηταν. Μονο η κάμερα που έδειχνε το κοινό ηταν SD... υπομονή για την γεννήτρια χαρακτήρων