HD μεταδόσεις της Digea

Ποοο δεν το πιστεύω είναι NATIVE HD!!!!ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΙΓΜΕΣ!

ΑΝΤ1 Native HD στο Nomads. O φούρνος της γειτονιάς μου δεν υπάρχει πια! :)

Αυτό σημαίνει ότι έχουν μηχανιματα σωστά;;Γιατί δεν βγάζουν και τις σειρές;;

Ακολουθούν όπως σας είπα την μέθοδο με τον αγώνα του Ολυμπιακού πέρυσι κάνουν αναπαραγωγή αλλά χωρίς γεννήτρια χαρακτήρων.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: HD μεταδόσεις της Digea

Ακολουθούν όπως σας είπα την μέθοδο με τον αγώνα του Ολυμπιακού πέρυσι κάνουν αναπαραγωγή αλλά χωρίς γεννήτρια χαρακτήρων.

Δηλαδή η εικόνα δεν περνάει από τα ίδια μηχανίματα με την εικόνα των άλλων προγραμμάτων;;πχ ειδήσεις;;

βεβαια κάκιστη φωτογραφία, ή καμένη και κάτασπρη θα είναι, ή μια μαυρίλα και μίση (βλέπε πλάνα από drone) κρίμα το HD! Ας βγάλουν και τις σειρές σε hd.

Να πω και εδώ ότι αυτό που κάνει ο ΑΝΤ1 σήμερα το έχει ξανακάνει άλλη μια φορά πέρυσι στα προκριματικά του europa league με αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον ομάδας του Ισραήλ.Κανει αναπαραγωγή χωρίς native HD γεννήτριας χαρακτήρων.Σαφώς χειρότερη εικόνα από Σταρ και ΣΚΑΪ στα χρώματα αλλά δεν χορεύουν τα pixels όπως στον ΣΚΑΪ.

Απάντηση: Re: HD μεταδόσεις της Digea

βεβαια κάκιστη φωτογραφία, ή καμένη και κάτασπρη θα είναι, ή μια μαυρίλα και μίση (βλέπε πλάνα από drone) κρίμα το HD! Ας βγάλουν και τις σειρές σε hd.
Πολύ σωστά.
Όλα λαθος στην εικόνα.
Καθε κάμερα δείχνει διαφορετικα

Το περσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν ήταν HD.

Re: Απάντηση: HD μεταδόσεις της Digea

Να πω και εδώ ότι αυτό που κάνει ο ΑΝΤ1 σήμερα το έχει ξανακάνει άλλη μια φορά πέρυσι στα προκριματικά του europa league με αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον ομάδας του Ισραήλ.Κανει αναπαραγωγή χωρίς native HD γεννήτριας χαρακτήρων.Σαφώς χειρότερη εικόνα από Σταρ και ΣΚΑΪ στα χρώματα αλλά δεν χορεύουν τα pixels όπως στον ΣΚΑΪ.

λίγο πιο απλά για εμάς τους άσχετους;;Δεν έχει κάνει δηλαδή αναβάθμιση μηχανιμάτων;;

εγω αλλο δεν καταλαβαίνω, φετος στο σταρ μπηκαν και οι εκπομπες απο εξωτερικα studio σε hd και δεν μπορουν στα studio του σταρ να δωσουν 10.000 να παρουν 3-4 καμερες hd για τις ειδησεις? μας δουλευουν?

Φυσικά και όχι αλλά η ενημέρωση σε ολόκληρο τον κόσμο περνάει σε native HD τελευταία, πρώτα περνάνε τα άλλα (σόου, ταινίες, σειρές, ψυχαγωγικές εκπομπές) αυτά που μαζεύουν χρήμα από διαφημίσεις δηλαδή.

Miku εφόσον το κανάλι αναπαράγει native HD πρόγραμμα και έχει native HD λογότυπο τότε ο ΑΝΤ1 κάνει ότι κάνει και ο ΣΚΑΪ.Βεβαια θα πρέπει να μας αναφέρουν γιατί τόσο καιρό δεν μεταδίδουν και τις σειρές που έχουν σε native HD.

O ANT ευελπιστεί για τις σειρες που εχουν βγάλει σε hd π.χ Παρθενα Ζωή να τις δώσει στο επόμενο διάστημα στην ΗD ροή. Υπάρχουν βεβαια και κάποιες νεες εκπομπές που είναι SD π.χ. ρουκ ζουκ που δεν γίνεται τίποτα.

@micu Το native HD γεννητριας χαρακτήρων εννοεί τα γραφικά τιτλους υπότιτλους γενικά τα γραμματα πάνω στην εκπομπή (όπου χρειαστούν δηλαδη).

Το Ρουκ Ζουκ και το still standing δεν γίνεται γυριζονται με sd καμερες αλλά οι φετινές σειρές και το πρωινό ant1 που έχουν HD κάμερες γιατί;

Επίσης και οι επαναλήψεις που ο ΑΝΤ1 βάζει πολλες, δεν γίνεται τίποτα, απλά upscale. Μόνο αν γίνει κάποιο remastering στις πιο πετυχημενες από αυτές.
Είχα δει στον ΣΚΑΙ προχθες για μια ταινία παλιά ασπρόμαυρη ελληνικη " Ο Ατσίδας" να αναγράφεται στο πρόγραμμα με το συνοδευτικό FHD (προφανως με remastering).

Last edited:
Αυτή το σκοτεινο και ξεθωριασμεμο πράμα που βλέπουμε είναι πρόβλημα της παραγωγής ή της μετάδοσης; Μου φαίνεται πολύ δύσκολο τέτοια ακριβη παραγωγη να έχει τόσο χαλια επεξεργασία. Μήπως εκεί στον ΑΝΤ1 πρέπει να κανουν κάτι στο πως φευγει το σήμα από τους αναμεταδότες τους;