HD μεταδόσεις της Digea

Αν αυτό το λέμε HD τότε ρε παιδιά οι δίπλα τι δείχνουν;
Αυτή τη στιγμή αλλά τρία κανάλια μεταδίδουν HD εκπομπές ( για φαντάσου έγινε και αυτό εν έτη 2017)
Και τα τρία (Σκάι Σταρ Αντ1) κερδίζουν σε εικόνα άνετα αυτό που δείχνει τώρα ο Alpha.

Οι τίτλοι τέλους στο κόκκινο φόντο που έχει ο Άλφα σε όλα του τα προγράμματα σε native HD νομίζω για πρώτη φορά το βλέπω αυτό

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν δεν πίστευα ότι ήταν native το τατουάζ μέχρι που είδα τους τίτλους τέλους που ήταν 100% native.Αρα φταίει το κάτω του μετρίου HD των παραγωγών της σειράς γι'αυτό και μας μπέρδεψε.Επισης βλέπω ότι τα σήματα του άλφα με τους λογαριασμούς του καναλιού στα social media που μεταδίδονται στα διαλείμματα αρκετά συχνά είναι και αυτά native , άρα κάτι άλλαξε από σήμερα στον άλφα.Ειδα και το τρέιλερ του τατουάζ μολις είναι το μόνο native HD τρέιλερ

Last edited:
Βλέπω το τατουάζ τώρα σε επανάληψη είναι native 100% είχε δίκιο ο φίλος πριν

Το τρέιλερ για το τατουάζ που βλέπω σήμερα να παίζουν είναι SD. Χθές βράδυ ήταν native HD αλλά ήταν διαφορετικό , είχε το γνωστό κόκκινο φόντο στο τέλος που έχουν όλα τα τρέιλερ του Άλφα.
Το πλαίσιο με τους τίτλους τέλους που βγάζουν στην λήξη των προγραμμάτων τους είναι native από χθές.

Last edited:
Δεν το έχουν οι κύπριοι με το HD εαν ήταν έτσι και το μπρουσκο δεν χάσαμε και τίποτα που δεν το μετέδιδαν native.

Αυτό δε σημαίνει ότι θα μπορέσει ο ΑΛΦΑ να παίξει ταινίες σε HD??Σαν το ΣΤΑΡ??Άντε μακάρι!

Το εχετε θεοποιησει το σταρ.
Στους τυφλους ειναι ο μονοφθαλμος

Αυτό δε σημαίνει ότι θα μπορέσει ο ΑΛΦΑ να παίξει ταινίες σε HD??Σαν το ΣΤΑΡ??Άντε μακάρι!

Με βάση αυτό που βλέπουμε τώρα, όχι, δύσκολα να παίξει ταινίες σαν το Σταρ, διότι πολύ απλά η εικόνα είναι ισάξια με το HD του ANT1.

Kardashians native τώρα, όργια από τον άλφα native βίντεο που χθες ήταν sd με promo ταινιών ελληνικών και ξενων σε native απο Οκτώβριο χαμός λέμε και το τρέιλερ της μουρμουρας native αλλά τα πλάνα δείχνουν SD μέρα με την μέρα τα τρέιλερ γίνονται native αυτό κατάλαβα.

Για μένα σήμερα είναι η πρώτη φορά που βλέπω HD στον Άλφα και όπως έχεις γράψει και χτες το Έλα στην θέση μου είναι κανονικό HD.
Οι σειρές του Άλφα από πέρσι φαίνονται πως είναι γυρισμενες σε HD αφού η ποιότητα τους ακόμα και σε SD έδειχναν πολύ καλά.
Συνεπώς δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση αν σύντομα δούμε και τις άλλες σειρές του καναλιού όπως την Μουρμούρα και το Σόι μου ,σε υψηλή ανάλυση.

Μακάρι να γυρίζονται σε Full HD και οι υπόλοιπες σειρές, πάντως παίζει promo τρέιλερ που φανερώνει ότι το καναλι έχει πάρει το θέμα ζεστά.

Ο Άλφα θα πιάσει το Σταρ στο HD με ταχύτητα ρεκόρ, βέβαια αυτό δείχνει ότι ήταν έτοιμος από καιρό.Και το κόκκινο νυφικό native HD.

Για να δούμε, μετά έχει ταινία.Θα παίξει HD...?´Οταν τελειώσει το νυφικό, λογικά θα γράψει δείτε το σε HD, όπως έκανε και με το τέλος του τατουαζ.

Ναι έχει σαφώς καλύτερη ευκρίνεια από το τατουάζ και οι δύο σειρές είναι των παραγωγών του Μπρούσκο.