HD μεταδόσεις της Digea

''ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ
Από Δευτέρα 09/10/17 ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA δίνει native τις σειρές, Έλα στη θέση μου, Τατουάζ ,και ξεκινάει την προβολή ταινιών ,ελληνικών και ξένων, μέσα στον Οκτώβριο σε native Full HD. Ήδη σιγά σιγά τα τρέιλερ τα φτιάχνουν σε native ενώ όλα τα σήματα του σταθμού είναι native από τη Δευτέρα που μας πέρασε. Ήδη το Σοι Σου και το Κόκκινο Νυφικό είναι native HD ενώ ξεκίνησαν και οι ταινίες σε native από χθες βράδυ.''

http://www.tvnea.com/2017/10/1-hd-alpha-nomads-h-ellen-slam-survival.html

To HD τώρα στον Άλφα δεν έχει καμία σχέση με ότι έχει δείξει τις προηγούμενες ημέρες (που ειδα εγώ τουλάχιστον). Επιτέλους υπάρχει χρώμα. Δεν ξέρω εάν είναι θέμα της παραγωγής της σειράς ή εάν πείραξαν κάτι στον σταθμο.

Άλλη μια κυπριακή σειρά (Παραμύθι αλλιώς) με κακό HD κάτι πρέπει να κάνει ο Άλφα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως να φτιάχναμε νέα θέματα για κάθε κανάλι ( τουλάχιστον για τα μεγάλα Star ,Σκάι, Alpha) όπως παρομοίως υπάρχουν για τον Αντ1, και την ΕΡΤ;
Στο κάτω κάτω της γραφής για αυτόνομα κανάλια μιλάμε και όχι απλώς για κανάλια της Digea.

Ο Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΙ σε SD. Αυτό το κανάλι απογοητεύει πιο πολύ και από τον ΑΝΤ1.

Οτι κανουν το κανουν αγγαρεια και στο the voice το ιδιο δεν γινεται ;; μια hd και μετα το γυριζουν σε sd και στο my stile rocks
τα ιδια, αυτα δεν τα κανουν επαγγελματιες (μεγαλη κουβεντα αυτη ) δεν ξερω που και τι σπουδασαν , δυστυχως δεν αγαπανε αυτο που κανουνε δουλευουν για τον μισθο ειναι σαν να ηχογραφουν σε 12καναλο και το γυριζουν ξαφνικα στο μονοφωνικο ........τι να πω πως εχουμε γινει ετσι κριμα ...:furious3:

Last edited:
Re: Απάντηση: HD μεταδόσεις της Digea

Μήπως να φτιάχναμε νέα θέματα για κάθε κανάλι ( τουλάχιστον για τα μεγάλα Star ,Σκάι, Alpha) όπως παρομοίως υπάρχουν για τον Αντ1, και την ΕΡΤ;
Στο κάτω κάτω της γραφής για αυτόνομα κανάλια μιλάμε και όχι απλώς για κανάλια της Digea.
Σωστη η πρωτοβουλία σου, κάθε κανάλι που βγαινει σε HD πρέπει να εχει το χώρο του για επισημάνσεις και κριτικές. Η Digea αλλωστε ευθυνεται για το αν και το πώς μεταφέρεται το σήμα που παιρνει στο κέντρο ελέγχου της, τα κανάλια είναι ανεξάρτητα και βάζουν τις δικές τους προτεραιότητες.
@serialakias Ναι δυστυχως φανηκε από την προηγουμενη εβδομαδα, ότι ετσι με SD θα πάει η σεζον για το Στην υγεια μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Την Τρίτη 31.10.2017, μεταξύ 11:00 - 13:00, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες τεχνικές εργασίες (στα HD κανάλια), στο κέντρο εκπομπής Ξυλόκαστρο.

Πηγή: Digea

Δεν είμαι μονιμος κατοικος της περιοχης, αλλα αρκετά συχνά πέφτουν, ομως για κάνα λεπτό το πολυ. Προχθές είχαν πέσει για μια ολόκληρη σχεδόν ημέρα γιαυτο ρωτησα. Δεν ξέρω εάν τέτοιας δαρκειας διακοπή έχει ξαναγινει και είχα την απορία μήπως έριξαν γενικά τον διακόπτη στα HD και δεν ήταν τεχνικό το πρόβλημα. Ίσως οι αυριανές εργασίες να έχουν κάτι να κάνουν με αυτά τα μικροπροβλήματα.