HD Patterns για 3D

Κανενας;
Αν δεν υπάρχουν, τουλάχιστον παίζει κανενας τροπος (player, προγραμμα) ωστε να μετατρεψω τα συγκεκριμενα pattern σε over under ή sbs;

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, η τελευταία έκδοση του δίσκου των Spears & Munsil, περιλαμβάνει και 3D patterns.

Εναλλακτικά, κάποιοι calibrators έχουν αναφέρει κατά καιρούς ότι χρησιμοποίησαν τα 2D patterns με ενεργή την μετατροπή 2D -> 3D στο player ή στο προβολικό μέσο...

Το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω καποιο player που να μετατρεπει την εικονα σε over under ετσι ωστε μετα ο προβολεας να την δειξει 3D

Οχι, δεν εχει.
Βασικα το θεωρω εντελως αχρηστο, γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να δω ταινια 2D σε 3D.
Απλα τα pattern θελω να δω και ιδιως του grayscale

Για οσους ενδιαφερομενους, δοκιμασα χθες τον pot player και μπορει να κανει την μετατροπη μιας 2D ταινιας σε 3D.
Στην περιπτωση μου, μετετρεψε αψογα την εικονα σε over-under και μετα ανελαβε ο προβολεας.
Ο πιο ολοκληρωμενος player !!!

Απάντηση: Re: HD Patterns για 3D

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, η τελευταία έκδοση του δίσκου των Spears & Munsil, περιλαμβάνει και 3D patterns.

Εναλλακτικά, κάποιοι calibrators έχουν αναφέρει κατά καιρούς ότι χρησιμοποίησαν τα 2D patterns με ενεργή την μετατροπή 2D -> 3D στο player ή στο προβολικό μέσο...

Ετσι είναι
Σημερα παρελαβα το νεο δισκακι
συντομα θα σας εχω νεα

http://www.spearsandmunsil.com/portfolio/hd-benchmark-2-0/

:ernaehrung004:

Last edited: