HD picon4U 3D (reference for nabilo)

Μια συμβουλή μη βάζετε τα picon στην flash αλλά σε κάποιο media όπως usb η cf διότι υπάρχει περίπτωση αν υπάρχουν πολλά plugin φορτωμένα να έχουμε πράσινες οθόνες.

Μια συμβουλή μη βάζετε τα picon στην flash αλλά σε κάποιο media όπως usb η cf διότι υπάρχει περίπτωση αν υπάρχουν πολλά plugin φορτωμένα να έχουμε πράσινες οθόνες.

Εγώ τα έβαλα στον εσωτερικό σκληρό δίσκο /media/hda1/picon. Εχω αντίστοιχα δηλώσει στο Gemini αυτή τη "θέση".
Ομως δεν τα δείχνει. Θέλει reboot?

Εγώ τα έβαλα στον εσωτερικό σκληρό δίσκο /media/hda1/picon. Εχω αντίστοιχα δηλώσει στο Gemini αυτή τη "θέση".
Ομως δεν τα δείχνει. Θέλει reboot?

Πρέπει να δηλώσεις από τα setings του Gemini από ποιο media θα διαβάζει τα picon.

Έχω την εντύπωση ότι γίνεται από τις ρυθμίσεις για το infobar.

Last edited:
To καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος αν του αρέσουν τα picon και θέλει να τα δουλεύει είναι να τα βάλει σε usb stick!...ούτε στην Flash ούτε στον εσωτερικό σκληρό γιατί αν τα βάλει στην flash την "φορτώνει" πολύ ιδικά αν το setup του είναι πολλών δορυφόρων επίσης αν τα βάλει σε εσωτερικό σκληρό και κάνει πολύ zapping δεν κλείνει ποτέ σχεδόν ο σκληρός με αποτέλεσμα να ζεστένεται σημαντικά ο δέκτης!...

Για χρήστες nabilo ή dreamelite υπάρχει ιδικό plugin προκειμένου να διαβάζει τα picon απο usb καθώς και για τους λάτρεις του external εβδομαδιαίου epg αντίστοιχα, έτσι ο δέκτης είναι "σφαίρα" και προπάντων "δροσερός"!.

Τέλος ο κύριος SayyiD
(ο δημιουργός των συγκεκριμένων picons ) έχει την δικιά του σελίδα πλέον όπου και μπορείται να τα κατεβάζετε απο εκεί , αν και δεν βλέπω σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης των καινούργιων καναλιών

http://dreambox4u.com/sayyid/picons.php
Architech