HD Recorder-HDMI-Upscaling-USB-DVB-T & Ελληνικοί Υπότιτλοι DiVX. Θέλω πολλά;

Pris

Established Member
6 December 2006
176
Προφανώς θα έχει ανοιχτεί ήδη κάποιο θέμα, αλλά με μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν βρήκα ακριβώς αυτό που ζητούσα.

Οπότε, τα φώτα σας παρακαλώ...

HD Recorder-HDMI-Upscaling-USB-DVB-T & Ελληνικοί Υπότιτλοι DiVX.

Μην το παραξηλώσουμε από τιμή...(ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 500 ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ)

Για τον σκληρό από 160 είμαι καλυμμένος (άμα έχει και παραπάνω ΟΚ-απλά δεν με τρελαίνει κιόλας)

Ακούω προτάσεις. Και σίγουρα προτάσεις value for money είναι οι πιο ευπρόσδεκτες.

Last edited:
HD recorder σε consumer μηχάνημα το βλέπω δύσκολο και αν ποτε βγει θα είναι τιγκα στα συστήματα ασφαλείας που να μην επιτρεπουν εγγραφή σε δισκο ή μεταφορά σε υπολογιστή

Απάντηση: HD Recorder-HDMI-Upscaling-USB-DVB-T & Ελληνικοί Υπότιτλοι DiVX. Θέλω πολλά

Προφανως εννοει HDD recorder.

Αν ειναι ετσι κοιτα προς LG μερια (best value for money)
τα μοντελα Τ297Η (με δισκο 160GB χωρις USB)
και το D298H (με 250GB δισκο και USB)

To 1o εχει 340-380 EUR και το 2ο 400-430 EUR.

Re: Απάντηση: HD Recorder-HDMI-Upscaling-USB-DVB-T & Ελληνικοί Υπότιτλοι DiVX. Θέλω π

Προφανως εννοει HDD recorder.

Αν ειναι ετσι κοιτα προς LG μερια (best value for money)
τα μοντελα Τ297Η (με δισκο 160GB χωρις USB)
και το D298H (με 250GB δισκο και USB)

To 1o εχει 340-380 EUR και το 2ο 400-430 EUR.

+1

Ναι...
Ξέφυγε το ένα Η...

HHD recorder εννοώ φυσικά! (εκείνο το μέχρι 500 δεν σε παραξένεψε?)
Συγνώμη για την παρεξήγηση.

Μπά, εχω δεί και ακούσει τόσα στη ζωή μου που πλέον δεν θα με παραξένευε τίποτα ... :2thumb22sup:

anyway δες τα LG που σου είπε ο συμφορουμίτης παραπάνω..

Re: Απάντηση: HD Recorder-HDMI-Upscaling-USB-DVB-T & Ελληνικοί Υπότιτλοι DiVX. Θέλω π

...και το D298H (με 250GB δισκο και USB)...
Νομίζω ότι αυτό με καλύπτει! Με το upscaling (γενικώς) και τους ελληνικούς υπότιτλους (σε DiVX) πως τα πάει ξέρουμε;

Υ.Γ
Κάνας administrator μπορεί να διορθώσει στον τίτλο του θέματος εκείνο το HHD recorder ; :grinning-smiley-043

Last edited:

Νομίζω ότι αυτό με καλύπτει! Με το upscaling (γενικώς) και τους ελληνικούς υπότιτλους (σε DiVX) πως τα πάει ξέρουμε;
Ξέρει κανείς τίποτα βρε παιδιά για το upscaling και τους υπότιτλους πως τα πάει το D298H; :SFGSFGSF:

Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί... Δεν γνωρίζει όμως κάποιος κάτι σίγουρα; Με το upscaling;

Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί... Δεν γνωρίζει όμως κάποιος κάτι σίγουρα; Με το upscaling;
Το RH-277H της LG που είχα έπαιζε κανονικά ελληνικους υπότιτλους στα Divx...όσο για το upscaling....to Sony RDR HXD870 που έχω τώρα είναι καλυτερο

Υπότιτλους παίζει σίγουρα.. Το upscaling του είναι ικανοποιητικό αλλά μια κλάση κατώτερο από Sony, Panasonic, Pioneer

OK
Ακόμα κι έτσι ευχαριστημένος είμαι. (value for money είπαμε)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Τελικά μάλλον αναβάλλεται η αγορά...

Αφού ξεκαθάρισε το τοπίο στο HD Format λέω να περιμένω να πάω σε λύση BL-Ray player(και DVD εννοείται)+HHD recorder

Quote:
Re: HD Recorder-HDMI-Upscaling-USB-DVB-T & Ελληνικοί Υπότιτλοι DiVX. Θέλω πολλά;
Το RH-277H της LG που είχα έπαιζε κανονικά ελληνικους υπότιτλους στα Divx...όσο για το upscaling....to Sony RDR HXD870 που έχω τώρα είναι καλυτερο

ΦΙΛΕ Γιάννη
το RH-277H της LG μου λέει ένας πωλητής οτι η θύρα USB παίζει και ταινίες DIVX.
Αληθεύει? Γιατί μου έχουνε γράψει οτι παιζει μόνο mp3.

Last edited:
Τελικά μάλλον αναβάλλεται η αγορά...

Αφού ξεκαθάρισε το τοπίο στο HD Format λέω να περιμένω να πάω σε λύση BL-Ray player(και DVD εννοείται)+HHD recorder

Mία χάρη: όταν βρεις κάτι αξιόλογο, ενημέρωσέ μας , γιατί ενδιάφέρονται και άλλοι...

ΟΚ
Αν και μπορεί να αργήσει να βγει αυτό που θέλω εγώ (σε λογική τιμή!).