μπορεί να μας πει κάποιος πιο είναι το minimum hardware που γίνονται όλα αυτά;
καλά ναι αφού ηΔεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από κάρτα γραφικών και οθόνη.. Οτιδήποτε του κάνει.
Πάντως μην περιμένεις σπουδαία πράγματα από εικόνα, για να μην απογοητευτείς..![]()
υπαρχει τροπος για μας που δεν εχουμε turbo υπολογιστη να κανουμε την ταινια πρωτα render σε colourcode και να την δουμε μολις ολοκληρωθει;
Λυστε μου σας παρακαλω 2 αποριες για τον Player:
1) Αυτα τα γυαλια εδω κανουν για αναπαραγωγη colorcode, ή απο ποιοτητα θα εχω προβλημα ? (διαβασα που εχει αναφερθει πιο πανω για προτιμηση με καλους φακους και οχι ζελατινες) Ομως δεν εχω διαθεση για αυτον τον πειραματισμο να παραγγελνω απο εξωτερικο. http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=1715
2) Αν εχω καταλαβει καλα, με τον stereoscopic player βλεπουμε 3d απλα αρχεια οπου σε real time κα κανει 3d ετσι. ? Πειτε μου ομως, τι επιλεγω πριν την αναπαραγωγη στις ρυθμισεις. ?
αληθινο, γκρι, μισο χρωματιστο, χρωματιστο, βελτιστοποιημενο αναγλυφο. ???
Επισης, πριν ξεκινησει η ταινια, με ρωτα (και βγαινει ενας πινακας να επιλεξω) ''Μορφη στερεοσκοπικης εξοδου''
Εγω που θελω να αναπαραγω απλες ταινιες (ουτε διπλα-διπλα κλπ) τι επιλεγω. ?
Μηπως μονοσκοπικα, ή κατι αλλο. ?
Το colorcode ειναι καλο αλλα ως εκει.
Εχει κανονικα αισθηση 3D.
Εμενα με κουραζει το γεγονος οτι σκοτεινιαζει πολυ η εικονα.
Το video απο το utube που εβαλες το δείχνει άψογα γιατι ειναι και φωτεινο.
Ιδιως στο τελος στην σκηνη με το φιδι, ερχεται κατα πανω σου.
Πιο 3D δεν γινεται.
Μην συγκρινεις παντως αυτο που ειδες στο avatar στον κινηματογραφο με το colorcode
Τα ιδια γυαλια εχω κι εγω που εχεις στο λινκ.
Εγω τα πηρα απο το επισημο site της colorcode.
Αυτα δεν ξερω αν ειναι αυθεντικα
Φίλε μου, στη θέση σου, δεν θα ταλαιπωρούσα τόσο τα μάτια μου και τον εγκέφαλό μου. IMO δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά για τεχνολογίες του στυλ anaglyph.
Σιγουρα θελει προσαρμογη ο εγκεφαλος για να μην ζαλιζεται, αλλα εσυ λες οτι δεν βλεπεις καν 3D.
Προσαρμογη για να δεις 3D δεν εχει τυχει σε κανεναν γνωστο μου.
Όλοι εβλεπαν με την μια, κανονικα 3D.
Τα γυαλια που εχεις ειναι τα αυθεντικα παντως.
Στο stereoscopic player να εχεις παντα την επιλογη "Left image first" και παραλληλα παιξε με το διακοπτάκι κατα την προβολι της ταινιας.
Η σωστη επιλογη φαινεται άμεσα.
Επίσης στο Viewing Method δοκιμασε και την επιλογη "Optimized ή Half Color Yellow-Blue".
Χανεις απο χρωμα, αλλά ειναι πολύ πιο ξεκουραστη η θεαση γιατι μειωνεται το ghosting.
Και φυσικα ταινιες μονο SBS (Side By Side).
Οι μετατροπές που λες δεν αξιζουν ουτε με real 3D
Και μια απλη ταινια να του βαλεις σε 2d θα την κανει 3d αλλα μην περιμενεις τιποτα φοβερο. Το ιδιο κανουν αλλωστε και τα power dvd, total theatre Κλπδηλαδη εγω που δεν εχω τηλεοραση 3d, μπορω να δω ταινια side by side. ?Ναι
Aυτο κανει ο player θα μετατρεψει μια ταινια side by side real 3d σε anaglyph 3d amber/blue με τις καταλληλες ρυθμισεις. ? Ακριβως. Το Real 3d βγαλτο απο την προταση
Με λιγα λογια, για τι ειδους ταινιες πρεπει να ψαχνω για να τις μετατρεψει ο stereoscopic player .? (αν αυτο κανει τελικα)Το εγραψα πριν. Side By Side
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.