HD suisse απο 1.12.2007

Ας ρωτήσω κάτι που άρχισε εχθες να με απασχολεί, καθ´όσον παρήγγειλα την κάρτα και σε αναμονή του ερχομού της έψαξα στον humax2000 για το hdsuisse. Και αίφνης διαπίσωσα οτι δεν υπάρχει στο σύνολο των καναλιών που κατεβαίνουν απο τον hotbird. Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό να μην υπάρχει...έχει κανείς κάποια άποψη;

λογικο πιστευω οτι ειναι . κανε χειροκινητη αναζητηση . Hotbird 8 (13.0E) 12399.00 H DVB-S (QPSK) - 27500 3/4

Τελικά αυτό με τα διακιώματα της κάρτας, έχει γίνει "εφιάλτης"! Είναι να μην καείς στο χυλό...

Κάτι άσχετο... έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν δουλεύει η κάρτα σε g-κουτί?

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Τελικά όλοι είστε μια χαρά με τις ανανεώσεις των δικαιωμάτων της κάρτας?

Εγώ δεν έχω καταφέρει να την ενεργοποιήσω.
Είχα στείλει τα 50 € για την ενεργοποιήση μέσω PayPal, αλλά είχαν διακόψει την συνεργασία τους την προηγούμενη ημέρα και μου τα επέστρεψαν.
Τούς έστειλα eMail για να μου πουν πώς να τους στείλω τα χρήματα, αλλά απάντηση δεν έχω πάρει τώρα και 15 ημέρες.
Από τηλέωνο έχω δυσκολία λόγω γλώσσας.

παιδια τελικα να ψωνισουμε απο το ελβετικο μαγαζι (απο σημερα ειμαι on air) ή οχι?????

Μια έχω αρχίσει να μπερδεύομαι με την ιστορία της ενεργοποίησης και των δικαιωμάτων, να ρωτήσω το εξής:

Αν κάποιος κάτοικος Ελβετίας αγοράσει μια κάρτα HD Suisse και μου την στείλει και εγώ την βάλω σε ένα δέκτη π.χ. Kathrein ας πούμε με μοντούλα viacces κόκκινη, τότε:

α) Θα ενεργοποιηθεί;
β) Θα έχει πρόβλημα με την ανανέωση των δικαιωμάτων;
γ) Θα έχει ημερομηνία λήξης η κάρτα;

Ερωτώ διότι χωρίς την μεσολάβηση εμπόρου, σε ποιόν να αποτανθείς σε περίπτωση προβλήματος; Στην Ελβετική ΡαδιοΤηλεόραση;

α.Απ όσο καταλάβαμε τον πρωτο μήνα δείχνουν όλες χωρίς πρόβλημα, αλλά πριν περάσει ο μήνας πρεπει να έχει στειλει το μαγαζί τα στοιχεία του (ελβετού) κατόχου στην κρατική τηλεόραση για να ακολουθήσει η κανονική ενεργοποίηση (δηλαδη, αν υπάρξει πρόβλημα εμφανίζεται στο τέλος του πρώτου μήνα μέρα προς μέρα απο την στιγμή που πρωτομπήκε η κάρτα στην μοντούλα)
β.Εγω είχα πρόβλημα γιατι δεν ειχαν κανει την ενεργοποίηση στο τέλος του πρώτου μήνα
γ.Εδω...δεν ξέρουμε ακριβώς τι παίζει, υπάρχει ασάφεια. Προσωπικά είχα και την προηγούμενη ελβετική κάρτα που πλήρωσα μία φορά και κράτησε...εννιά ολόκληρα χρόνια, αλλά δεν ξέρουμνε αν άλλαξε το καθεστώς ή αν η διετία που ακούστηκε είναι απλά ενας τρόπος να ξαναπληρωθούν οι υπηρεσίες του μαγαζιού που πάντως εξασφαλίζει κάποιον ελβετό που δανείζει την διεύθυνσή του....

Ας ρωτήσω κάτι που άρχισε εχθες να με απασχολεί, καθ´όσον παρήγγειλα την κάρτα και σε αναμονή του ερχομού της έψαξα στον humax2000 για το hdsuisse. Και αίφνης διαπίσωσα οτι δεν υπάρχει στο σύνολο των καναλιών που κατεβαίνουν απο τον hotbird. Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό να μην υπάρχει...έχει κανείς κάποια άποψη;

εχεις κανει τωρα τελευταια σαρωση δορυφορου?

αν οχι κανε επισης ποιο firmware φοραει?

2. βαλτο χειροκινητα διοτι υπαρχει περιπτωση ο δεκτης να μην εχει αποθηκευμενη την συχνοτητα αυτη (και εγω που εχω τον ιδιο δεκτη χειροκινητα τα βρηκα)

http://www.satleo.gr/

Ελβετία: Euro 2008 HD από το HD Suisse

Συντάκτης: Kώστας Πρέντας

Η ελβετική κρατική ραδιοτηλεόραση SRG SSR idée suisse ανακοίνωσε ότι οι αγώνες του Euro 2008 θα μεταδοθούν σε υψηλή ευκρίνεια (Euro 2008 HD) από το HD Suisse. To κανάλι εκπέμπει μέσω του δορυφόρου Hotbird 8 (12399 H, SR 27500, FEC 3/4) με σύστημα κρυπτογράφησης Viaccess 2.6 και αναμεταδίδεται από ελβετικά καλωδιακά δίκτυα και την IPTV πλατφόρμα Bluewin TV. Στο μεταξύ, εκπρόσωπος της UEFA δήλωσε επίσημα ότι η διεθνής διανομή του τηλεοπτικού σήματος για το Euro 2008 θα είναι διαθέσιμη σε κανονική (SD) και υψηλή ευκρίνεια (HD).

Παντως παιδια,ακομα να παραλαβω την καρτα.Παραγγελεια και πληρωμες
απο 21-23 Φεβρουαριου.Σε αναμονη ακομα.

Πριν 15 μερες περιπου τους πηρα τηλ.Επειδη δεν ξερω γαλλικα και αυτοι
δεν ξερουν αγγλικα,εβαλα τον γαλοφωνο κολλητο να τους μιλησει.
Του ειπαν για καποιο προβλημα που υπαρχει με Ελλαδα αλλα να μην ανησυχω
γιατι σε καμμια δεκαρια μερες θα την στειλουν.Δυστηχως δεν ρωτησαμε
τι ακριβως προβλημα υπαρχει.

Πριν 15 μερες περιπου τους πηρα τηλ.Επειδη δεν ξερω γαλλικα και αυτοι
δεν ξερουν αγγλικα,εβαλα τον γαλοφωνο κολλητο να τους μιλησει.
Του ειπαν για καποιο προβλημα που υπαρχει με Ελλαδα αλλα να μην ανησυχω
γιατι σε καμμια δεκαρια μερες θα την στειλουν.Δυστηχως δεν ρωτησαμε
τι ακριβως προβλημα υπαρχει.
Εάν πάρεις τηλέφωνο καί τόν ζορίσεις :furious3:θά στήν στείλει τήν κάρτα...

Παιδιά για να μην γίνει λάθος , η σωστή κάρτα είναι αυτή που προσφέρει συνδρομή για τα κανάλια TS1 , TS2, TSR1 , TSR2 , DSR1 , DSR2 ; Κάποιο από αυτά είναι το hd swiss; Η χρέωση που αναφέρει για σκέτη κάρτα χωρίς viaccess είναι 76 ευρώ. Είναι έτσι; Ποιά πληρωμή βολεύει;