HD suisse απο 1.12.2007

η καρτα εφτασε πριν 2 ωρες και επειδη ξεμεινα απο Trex το βραδυ θα σας πω νεα της

καλη συνεχεια !!!!!!

by the way απο λαθος περιμενω αλλην μια οποτε αν οριστικοποιηθει η αφιξη της τοτε θα την δωσω σε οποιον ενδιαφερθει

Εγω ήμουν τελικά μία μερα πίσω απο τον Λαρρυ, βαλε που όλα περνούν πρωτα απο Αθήνα (αρα θελω αλλη μία μέρα επιπλέον), για Πεμπτη με Παρασκευή το κόβω να έρχεται ...(αν δεν συμβει πάλι κατι αλλο...)

ηρθε συστημενο οποτε αν δεν εισαι σπιτι το πρωι βαλε και αλλη μια μερα για ταχυδρομειο

Οταν έρθει θα κεράσω όλο το φόρουμ! Σημειώνω ότι η ημερομηνία αρχικής παραγγελίας ήταν η 1η Νοεμβριου 2007! Και ντρημποξ 8000 να ήταν...πιο γρηγορα θα έφτανε.. (που λεει ο λόγος!)

Προς τον ένα και μοναδικό κάτοχο της κάρτας στο Avclub:
(Λάρρυ alias Γκαστόνε)

Ηρθε ενεργοποιημένη η καρτούλα?
Επαιξε χωρίς προβλημα σε T-Rex?
Στην τιμή της περιλαμβανόταν και μοντούλα Βιαξες?

λοιπον η τιμη της ηταν 217 Ελβετικα Φραγκα δηλ 132 ευρω και συμπεριλαμβανει ενεργοποιηση (50 ευρω) μεταφορικα και την ιδια την καρτα χωρις την μοντουλα

λεπτομερειες το μεσημερακι που θα την δοκιμασω με 1-2 μοντουλες να σας πω νεα

αν θετε να κανω δοκιμες και σε αλλες πειτε μου να βρω ωστε να σας ενημερωσω

Λαρρυ, ευρύτατα διαδεδομένες και πλέον παροπλισμένες είναι διάφορες εκδοχές της Matrix.
Επίσης πρέπει να παίζει στις Diablo, Dragon/T-Rex

οποτε να δοκιμασω καποιες παροπλισμενες matrix και θα σας πω

Λαρρυ οι βιαξες καρτες παίζουν παντού, ακόμη και σε άχρηστες ζετακαμ. Αυτό που πρεπει να δεις ειναι όμως να σε αφήνει το καμ να μπεις στα μενού και να δεις τα δικαιώματα, γύρω στις 20-22 καθε μήνα η κάρτα παίρνει τα δικαιώματα του επόμενου μήνα (αν δεν σ αφήνει να μπεις στα μενου, τοτε μαλλον δεν θα κανει update τα κλειδιά, αυτό μπορει να συμβει στα παλιά μαύρα βιαξές καμ και πιθανόν και σε άλλα multicrypt και συμβαινει και σε καποιους δεκτες με ucas, έχω εδω έναν που μου φερνει καθε μήνα μία absat καρτα για ανανέωση κλειδιών γιατι ο δεκτης του με ucas δεν τα ανανεώνει)

Απίστευτο!
Μετά τον Γκαστόνε η κάρτα μόλις έφτασε ...και στον Ντόναλντ!
Θα δοκιμαστεί το βραδάκι

το ειχαμε ξαναγραψει οτι οντως θελουν ή διευθυνση στην Ελβετια ή 50 ευρω για ενεργοποιηση

εγω δεν εχω μοντουλα ακομη στα χερια μου για να δω αν ειναι ολα ΟΚ απο αυριο

ελπιζω ο Voreios να μας μπει νεα πιο γρηγορα

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Αφου τούς έστειλα τα χρήματα μου έστειλαν τώρα mail και θέλουν αλλα 50 euro επειδή δεν εχω διεύθυνση στην Ελβετία..
Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος?
Θα τα δώσεις και ησυχάσεις..

Θα σας έλεγα νέα νωρίτερα, αλλα ...η οτενετ της περιοχής μου είχε αντίθετη άποψη και δεν είχα ιντερνετ όλο το απόγευμα!
Η κάρτα μπήκε το μεσημέρι σε κόκκινο βιαξες καμ και άνοιξε αστραπιαία σε ένα απο τα κανάλια του πακέτου! Στην συνέχεια κοίταξα τα δικαιώματα (subscriptions) και εχει πάρει απο 9 Ιανουαρίου μέχρι 8 Φεβρουαρίου (αρα δεν παει πλέον μήνα-μήνα αλλά έχει να κάνει με το ποτε ενεργοποιείται η κάρτα).
Μετα δοκιμάστηκε και στον ντρημ 500 (+ πλέον και όχι απλός, ο άλλος έφαγε σουτ!) και έπαιξε αλλα ...περιέργως μόνο με gkouti και όχι με mgcamd-scam που δοκίμασα επίσης. Ισως οι νεες καρτες βιαξες να ειναι πλέον πιο εκλεκτικές.... Αυτή την στιγμή δεν μπορω να την δοκιμάσω σε άλλο καμ γιατί έχω αποσυνδέσει τον εκοσταρ3000 και ο νοκια9600 γενικά δεν βλέπει και πολλά αλλα καμ πέρα απο τα επίσημα. Σε 8-9 μέρες θα έχω και μία άλλη βιαξες καρτα, του γαλλικού Bis που θα φερουν οι γονείς μου απο Γαλλία γι αυτούς, αλλα θα την δοκιμάσω και εκείνη ανάλογα.