HD suisse απο 1.12.2007

1) Μέχρι στιγμής, ποιό είναι το ποιό αξιόπιστο μαγαζί για να πάρουμε κάρτα;
2) Υπάρχει κανένας Γαλλομαθής να αναλάβει μια μαζική αγορά; Δυστυχώς εγώ μόνο αγγλικά γνωρίζω.

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

1) Μέχρι στιγμής, ποιό είναι το ποιό αξιόπιστο μαγαζί για να πάρουμε κάρτα;
2) Υπάρχει κανένας Γαλλομαθής να αναλάβει μια μαζική αγορά; Δυστυχώς εγώ μόνο αγγλικά γνωρίζω.
Ενα μαγαζί υπάρχει λογικά από όσα γνωρίζω (από εκεί πήρα καί εγώ τήν κάρτα).
Τό μαγαζί "μιλάει" καί Αγγλικά.

Παιδιά εψαχνα επι 2 μήνες πριν βρω το εν λόγω μαγαζί. Στην γερμανόφωνη ελβετία δεν δέχονται ούτε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να δώσουν κάρτα σε μη ελβετό....Εγω θα συνιστούσα να μην κανετε προσπάθεια μαζικής αγοράς, οι τύποι θα φοβηθούν είτε ότι θα τους τσακώσουν...είτε ότι καποιος προσπαθει να κάνει εμπόριο με την κάρτα τους και το πιθανότερο είναι ότι θα πάψουν να δίνουν!
Επειδή ζούμε στην Ελλάδα όπου ...όλα επιτρέπονται, μη νομίζετε ότι ισχύει το ίδιο παντού! Σύμφωνα με τον ελβετικό νόμο η κάρτα προορίζεται μόνο για ελβετούς και εδω δεν έχουμε να κάνουμε με πακέτο που εχει να κερδίσει και λογικά θα κάνει ...οτι δεν βλέπει τους ξένους που παίρνουν τη συνδρομή του!

Η κάρτα μου έρχεται την άλλη εβδομάδα.
Επειδή ο κουμπάρος μου δεν έχει δορυφορικό δέκτη, η ενεργοποίηση θα πρέπει να γίνει εδώ.
Έχω τον humax 2000 & t-rex cam. Θα πάρει δικαιώματα κατευθείαν ή πρέπει να κάνω κάτι και τι στο δεινοσαυράκι πρώτα;

η trex εχει προβλημα με την ανανεωση κλειδιων(τουλαχιστον η δικια μου) οποτε πας σε κοκκινη viacess

ας επιβεβαιώσουν και καποιοι αλλοι

η trex εχει προβλημα με την ανανεωση κλειδιων(τουλαχιστον η δικια μου) οποτε πας σε κοκκινη viacess

ας επιβεβαιώσουν και καποιοι αλλοι
Αυτό θά σού πρότεινα καί εγώ.....:grandpa:

Ε ναι, και η δική μου η γνωστή "δύστροπη" κάρτα, πάντα σε κόκκινο βιαξές παίρνει δικαιώματα στο τελος....

boys, εγω εχω ενα technomate 6900 και την καρτα την εβαλα στο smartcard δουλεψε κανονικα, η ενεργοποιηση ομως θα γινει?????

Όχι, θα σου δουλέψει μόνο έως την επόμενη αλλαγή κλειδιών.

Οπότε θα χρειαστεί να την βάλεις για μερικά λεπτά σε ένα κόκκινο Viacess για ενεργοποίηση και μετά μπορείς να την χρησιμοποιείς με τον δέκτη σου.

(Στό Diablo Light που την έχω εγώ, δούλευε κανονικά έως χθες. Ένα λεπτό στο Viacess και όλα ΟΚ).

Όχι, θα σου δουλέψει μόνο έως την επόμενη αλλαγή κλειδιών.

Οπότε θα χρειαστεί να την βάλεις για μερικά λεπτά σε ένα κόκκινο Viacess για ενεργοποίηση και μετά μπορείς να την χρησιμοποιείς με τον δέκτη σου.

(Στό Diablo Light που την έχω εγώ, δούλευε κανονικά έως χθες. Ένα λεπτό στο Viacess και όλα ΟΚ).

καθε μηνα θα πρεπει να μπενει σε viacess???????????

Δεν μπορει να αποκλειστεί και καποιος εμουλάτορας σε ucas να κάνει ενημέρωση δικαιωμάτων ...

ενω εχω παραγγειλει την καρτα απο 15/4 δεν μου εχει σταλει καν mail για το γνωστο 50αρικο, τι γινεται τωρα? απλα περιμενω? το μονο mail που εχω παρει ειναι αυτο που ερχεται αυτοματα μετα την παραγγελια.

quote=warezaek;475447]ενω εχω παραγγειλει την καρτα απο 15/4 δεν μου εχει σταλει καν mail για το γνωστο 50αρικο, τι γινεται τωρα? απλα περιμενω? το μονο mail που εχω παρει ειναι αυτο που ερχεται αυτοματα μετα την παραγγελια.[/quote]
Οσο δεν τόν ενοχλείς δεν θά σού τή στείλει......:sleepey:

Και στα ελληνικά όταν θες να "ενοχλήσεις" κάποιον δεν του λες "να σου πω δυο γαλλικά";

Παντως βρε παιδια, ο γνωστος μου που μενει Γενευη και ρωτησε μου ειπε τα εξης:

Οτι η καρτα αυτη ειναι για τους Ελβετους που ταξιδευουν εκτος ελβετιας και θελουν ...καλυψη δορυφορικη και το κοστος ειναι 10Ε το μηνα

Θα βαλω και αλλο ενα προσωπο που μενει εκει να το ερευνησει, μηπως ο πρωτος δεν... εννοησε ορθως..