HD suisse απο 1.12.2007

καλα ρε παιδια τωρα που ηρθε η καρτα δεν δειχνουν σε HD το ματς αποψε???

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Παντως βρε παιδια, ο γνωστος μου που μενει Γενευη και ρωτησε μου ειπε τα εξης:

Οτι η καρτα αυτη ειναι για τους Ελβετους που ταξιδευουν εκτος ελβετιας και θελουν ...καλυψη δορυφορικη και το κοστος ειναι 10Ε το μηνα

Μήπως ο Ελβετός κάνει το Κινέζο; ;)

Επειδή πολλά διαβάζω για τιμές της κάρτας κλπ., θα ήθελα να αναφέρω ότι εγώ πλήρωσα για την δική μου κάρτα 60 SFR (μαζί με τα ταχυδρομικά μου στοίχισε δηλ. περίπου 48 Ευρώ)

Παντως βρε παιδια, ο γνωστος μου που μενει Γενευη και ρωτησε μου ειπε τα εξης:
Οτι η καρτα αυτη ειναι για τους Ελβετους που ταξιδευουν εκτος ελβετιας και θελουν ...καλυψη δορυφορικη και το κοστος ειναι 10Ε το μηνα

Όσο για το παραπάνω, στο ενημερωτικό βιβλιαράκι που συνόδευε την κάρτα αναφέρει ότι:
Η κάρτα μπορεί να "βγει" από την Ελβετία για χρονική περίοδο 6 μηνών το χρόνο.
Δηλαδή ο Ελβετός πολίτης έχει το δικαίωμα να την πάρει στις διακοπές ή στο "εξοχικό" του στην Ελλάδα μαζί του.

Πράγματι παράξενο το ότι δεν έδειξαν το ματς (τι πάθαμε στο τέλος) σε HD.

Last edited:

Επειδή πολλά διαβάζω για τιμές της κάρτας κλπ., θα ήθελα να αναφέρω ότι εγώ πλήρωσα για την δική μου κάρτα 60 SFR (μαζί με τα ταχυδρομικά μου στοίχισε δηλ. περίπου 48 Ευρώ)

Όσο για το παραπάνω, στο ενημερωτικό βιβλιαράκι που συνόδευε την κάρτα αναφέρει ότι:
Η κάρτα μπορεί να "βγει" από την Ελβετία για χρονική περίοδο 6 μηνών το χρόνο.
Δηλαδή ο Ελβετός πολίτης έχει το δικαίωμα να την πάρει στις διακοπές ή στο "εξωχικό" του στην Ελλάδα μαζί του.

για δωσε στοιχεια απο που την πηρες φιλε YaZoo:ADFADF1::ADFADF1:

Μου την έστειλε παιδικός φίλος που μένει Γενεύη και φυσικά την αγόρασε στο όνομα του και την είχα στα χέρια μου μέσα σε δέκα μέρες από την στιγμή που του τηλεφώνησα.
Η αλήθεια είναι ότι την παρήγγειλα για το "24" και φυσικά το ποδόσφαιρο.

Θα βρεθώ Ζυρίχη για 5 ώρες τον Ιούνιο, αλλά για Ελβετός δεν μοιάζω με τίποτα, θα έχω και την γυναίκα μου μαζί οπότε ούτε καμιά Ελβετιδούλα δε θα μπορέσω να ψήσω να μου πάρει μία ...... κάρτα.

Μέσω e-shop γίνεται τίποτα ?

ωραιος ο Ελβετος μην γ@#$$#@...
του στειλα τα λεφτα me paypal, για καρτα και cam συνολο 143 ευρω...
μετα του στελνω τα 50 για την διευθυνση μετα το σχετικο mail φυσικα που εστειλε...μεχρι τωρα 183 συνολο
και του στελνω και αλλα 50 εγω για λαδωμα για να στειλει την καρτα πιο γρηγορα...233 συνολο
ενω ξερω οτι τα εχει παρει ολα τα λεφτα μεσω paypal εδω και μερες αυτος μου ζηταει αλλα 50 ευρω πριν 4 μερες, λεω μπα λαθος κανει και δεν εδωσα σημασια, και σημερα μου στελνει παλι mail οτι θελει αλλα 50 ευρω, δηλαδη ολη η φαση θα πηγαινε 283 ευρω, του στελνω καπακι mail με ολες τις πληρωμες και τα transaction ids απο paypal, και τι μου απανταει ?? "Votre carte a été transmise a la poste" τα συμπερασματα δικα σας, οσα αρπαξει ο κ#%@! του μου φαινεται εμενα παντος. τωρα να δω αν ποτε θα ερθει, αν λεει αληθεια οτι την εστειλε.

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

ωραιος ο Ελβετος μην γ@#$$#@...
του στειλα τα λεφτα me paypal, για καρτα και cam συνολο 143 ευρω...
μετα του στελνω τα 50 για την διευθυνση μετα το σχετικο mail φυσικα που εστειλε...μεχρι τωρα 183 συνολο
και του στελνω και αλλα 50 εγω για λαδωμα για να στειλει την καρτα πιο γρηγορα...233 συνολο
ενω ξερω οτι τα εχει παρει ολα τα λεφτα μεσω paypal εδω και μερες αυτος μου ζηταει αλλα 50 ευρω πριν 4 μερες, λεω μπα λαθος κανει και δεν εδωσα σημασια, και σημερα μου στελνει παλι mail οτι θελει αλλα 50 ευρω, δηλαδη ολη η φαση θα πηγαινε 283 ευρω, του στελνω καπακι mail με ολες τις πληρωμες και τα transaction ids απο paypal, και τι μου απανταει ?? "Votre carte a été transmise a la poste" τα συμπερασματα δικα σας, οσα αρπαξει ο κ#%@! του μου φαινεται εμενα παντος. τωρα να δω αν ποτε θα ερθει, αν λεει αληθεια οτι την εστειλε.
Πολλά τού έστειλες.......:lehrer:

λαδωματα δεν παιζουν ευκολα στην Ελβετια ζητα να στα στειλει πισω (εκ παραδρομης, πες του , εστειλα παραπανω 50 ευρω)

ειναι κριμα...

Παραθέτω και την δική μου εμπειρία ως τώρα γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι ανάλογο:
Έκανα παραγγελία και πλήρωσα 81 ευρώ στις 22-4-2008. Στις 24-4-2008 έστειλε το γνωστό email ζητώντας διεύθυνση ή 50 ευρώ. Πλήρωσα αμέσως και χθες έχοντας γυρίσει από επαρχία βλέπω οτι είχει στείλει email με το οποίο μου ζήταγε να παραθέσω τα σχόλια μου για το επίπεδο εξυπηρέτησης του καταστήματος. Του απαντώ οτι θα παραθέσω τα σχόλια μετά την άφιξη της κάρτας και μου απαντά 'la carte est partie le 24-4-2008' !!! δηλαδή 2 μέρες από την παραγγελία. Εγώ βέβαια δεν έχω παραλάβει ακόμη αλλά έστω και έτσι ο Ελβετός με εντυπωσίασε. Για να δούμε τι θα δούμε.

Επειδή ειναι Ελβετοί...δεν σημαίνει ότι δεν κανουν και λάθη! Σ εμενα όταν μου έστειλε το εμαιλ για να πληρώσω με paypal το έστειλε 4 φορες μεσα σε διάστημα 2 ωρών. Αν το ειχα δει άμεσα και ειχα πληρώσει θα νόμιζα ότι μου ξαναζητούσε λεφτά! Πιθανον να έχουν και καποιο ρομποτ αυτόματης απάντησης ...
Παρεπιμπόντως η ελβετίδα υπήρξε πολύ ...εύκολη αυτόν τον μήνα! Δεν πρόλαβα να την βάλω στο κόκκινο βιαξες ....και πήρε δικαιώματα αμέσως (στα 20 δευτερόλεπτα που χρειάστηκα να μπω στα μενου της μοντούλας για να ελέγξω...).