Παντως βρε παιδια, ο γνωστος μου που μενει Γενευη και ρωτησε μου ειπε τα εξης:
Οτι η καρτα αυτη ειναι για τους Ελβετους που ταξιδευουν εκτος ελβετιας και θελουν ...καλυψη δορυφορικη και το κοστος ειναι 10Ε το μηνα
Παντως βρε παιδια, ο γνωστος μου που μενει Γενευη και ρωτησε μου ειπε τα εξης:
Οτι η καρτα αυτη ειναι για τους Ελβετους που ταξιδευουν εκτος ελβετιας και θελουν ...καλυψη δορυφορικη και το κοστος ειναι 10Ε το μηνα
Επειδή πολλά διαβάζω για τιμές της κάρτας κλπ., θα ήθελα να αναφέρω ότι εγώ πλήρωσα για την δική μου κάρτα 60 SFR (μαζί με τα ταχυδρομικά μου στοίχισε δηλ. περίπου 48 Ευρώ)
Όσο για το παραπάνω, στο ενημερωτικό βιβλιαράκι που συνόδευε την κάρτα αναφέρει ότι:
Η κάρτα μπορεί να "βγει" από την Ελβετία για χρονική περίοδο 6 μηνών το χρόνο.
Δηλαδή ο Ελβετός πολίτης έχει το δικαίωμα να την πάρει στις διακοπές ή στο "εξωχικό" του στην Ελλάδα μαζί του.
Σε αντίθεση όμως μας κεντρίζει το ενδιαφέρον με τα παγκοσμίου φήμης ντοκυμαντέρ PLANETA TERRA και JAZZ FESTIVAL από το Λουγκάνο.:drummer:ευτυχως τους επαναληπτικους τους εχουν.
http://tvprogramm.sf.tv/overview.php?day=29.04.2008
http://tvprogramm.sf.tv/overview.php?day=30.04.2008
Πολλά τού έστειλες.......:lehrer:ωραιος ο Ελβετος μην γ@#$$#@...
του στειλα τα λεφτα me paypal, για καρτα και cam συνολο 143 ευρω...
μετα του στελνω τα 50 για την διευθυνση μετα το σχετικο mail φυσικα που εστειλε...μεχρι τωρα 183 συνολο
και του στελνω και αλλα 50 εγω για λαδωμα για να στειλει την καρτα πιο γρηγορα...233 συνολο
ενω ξερω οτι τα εχει παρει ολα τα λεφτα μεσω paypal εδω και μερες αυτος μου ζηταει αλλα 50 ευρω πριν 4 μερες, λεω μπα λαθος κανει και δεν εδωσα σημασια, και σημερα μου στελνει παλι mail οτι θελει αλλα 50 ευρω, δηλαδη ολη η φαση θα πηγαινε 283 ευρω, του στελνω καπακι mail με ολες τις πληρωμες και τα transaction ids απο paypal, και τι μου απανταει ?? "Votre carte a été transmise a la poste" τα συμπερασματα δικα σας, οσα αρπαξει ο κ#%@! του μου φαινεται εμενα παντος. τωρα να δω αν ποτε θα ερθει, αν λεει αληθεια οτι την εστειλε.
τωρα ειναι αργα δεν νομιζω να τα στειλει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.