HD suisse απο 1.12.2007

Στο πρόγραμμά τους πάντως ,τον τελικό του cl , δεν τον έχουν να μεταδοθεί από το hd swisse αλλά από sd κανάλι. Ξέρει κανείς γιατί;

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Παρεπιμπόντως η ελβετίδα υπήρξε πολύ ...εύκολη αυτόν τον μήνα! Δεν πρόλαβα να την βάλω στο κόκκινο βιαξες ....και πήρε δικαιώματα αμέσως (στα 20 δευτερόλεπτα που χρειάστηκα να μπω στα μενου της μοντούλας για να ελέγξω...).
Φαίνεται ότι ενεργοποιήθηκε καί "τα ζητάει" αμέσως 8 ημέρες πρίν λήξει όπως καί ή δική μου.:ernaehrung004:

Aγαπητοί φίλοι, ταφώτα σας παρακαλώ.

Μετά από επαννηλημένα eMails στα οποία ζητούσα να μου πεί πως να του στείλω τα ποσό για την ενεργοποίηση, μου απάντησε σήμερα το www.tvsat.ch και μου ζήτησε τον αριθμό της κάρτας για να κάνει λέει την ενεργοποίηση.

Μου λέει επίσης το εξής <<For de activation, inserd the card and swtich TSR 1 for minimun 1 hiours>>

Το TSR1 είναι το όνομα του καναλιού που βρίσκω στη λίστα του δέκτη μου???????

Επίσης δεν μου λέει πότε πρέπει να το κάνω αυτό, και ούτε μου ζήτησε να του στείλω χρήματα για την ενεργοποίηση.

Εσείς που ήδη έχετε περάσει αυτό το στάδιο, τι συμπέρασμα βγάζετε ???
Ευχαριστώ.

Χωρίς να έχω φθάσει σε αυτό το σημείο αλλά από την μελέτη του thread, νομίζω οτι δεν του στέλνεις άλλα χρήματα αλλά απλά βάζεις την κάρτα στο via access και συντονίζεσαι στο tsr1 , το οποίο είναι ένα από τα κανάλια του πακέτου.

βαλε την καρτα μαζι με μια viacess μοντουλα στον HD δεκτη σου και πηγαινε στο καναλι ΤSR1 και ας την εκει μεχρι να ανοιξει max 1 ωρα

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

βαλε την καρτα μαζι με μια viacess μοντουλα στον HD δεκτη σου και πηγαινε στο καναλι ΤSR1 και ας την εκει μεχρι να ανοιξει max 1 ωρα
Τό 1 ώρα είναι σχετικό......................όπως μάς δίδαξε η ιστορία...

Την πρώτη φορά ανοίγει στο πιτς φυτίλι...τον δεύτερο μήνα είναι συνήθως το ζόρι απ ότι έδειξε η εμπειρία!

Την πρώτη φορά ανοίγει στο πιτς φυτίλι...τον δεύτερο μήνα είναι συνήθως το ζόρι απ ότι έδειξε η εμπειρία!

Δεν της αρέσει η εμπειρία τη πρώτη φορά και τη δεύτερη φορά προσπαθεί να την αποφύγει; (της κάρτας!)

Ευχαριστώ όλους.
Του ζήτησα να με ενημερώσει από πότε να αρχισω τη χρήση της κάρτας αλλά δεν μου απάντησε.
Σήμερα δεν κατάφερα τίποτα. Θα προσπαθήσω από αύριο και βλέπουμε.

Τελικά σήμερα ενεργοποιήθηκε και η δική μου.
Θα ήθελα και εγώ να επισημάνω, ότι την είχα ανοικτή στο SR1 όλη τη νύχτα και σήμερα το πρωί ξανά ενα 5ωρο περίπου, αλλα τίποτα.
Μετά από καμιά ώρα μπήκα στο MENOU του δέκτη και αμέσως ενεργοποιήθηκε.

Επίσης, μετά από όλα τα προηγηθέντα σχόλια, δεν έχω καταλάβει για πόσο διάστημα τελικά θα δουλεύει.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

σημερα παρελαβα και εγω με την σειρα μου, εικονα απλα τελεια, μολις εβαλα καρτα με module στον kathrein δουλεψε αμεσως.

Από την ημέρα που σας έστειλε στοιχεία αποστολής , σε πόσες μέρες περίπου παραλάβατε; Ερχεται συστημένο με κανονικό ταχυδρομείο;

το εστειλε δευτερα 28/4, τουλαχιστον ετσι ειπε στο mail, 29 ταχυδρομιο (1 μερα !!!???), 30 ειδοποιητηριο απο ελτα, σημερα παρελαβα λογο αργειας χτες, η παραγγελια εγινε 15/4, αλλα του εστειλα 50 ευρω + και πολλα mail.

αν παρω τον dm800 πως θα την ενεργοποιησω που δεν παιρνει μοντουλα?