hd.torrents.org

Status
Not open for further replies.
Εχω προβλημα,ενω εχω κανει τις ρυθμισεις στο μτορεντ κατω δεξια μου βγαζει οτι δεν επικοινωνει το συστημα μου.Κατεβαζω κανονικα οτι θελω σε πολυ καλη ταχυτητα αλλα upload οι ταχυτητες ειναι πολυ μικρες οποτε το ratio μου ειναι κακο.Εχω κανει ολες τις ενεργειες για να μην εμποδιζει το συστημα την επικοινωνια(firewall,port στο router)αλλα παλι δεν επικοινωνει.Εχετε καμια ιδεαα?

Eχει κανει κανεις donation στο site γιατι οπως ειπα το ratio μου ειναι πολυ χαμηλο και εφαγα την πρωτη προειδοποιηση,οποτε μου ζητησε λεφτα.Φοβαμαι ομως να βαλω καρτα σε τετοιο σαιτ.

Eχει κανει κανεις donation στο site γιατι οπως ειπα το ratio μου ειναι πολυ χαμηλο και εφαγα την πρωτη προειδοποιηση,οποτε μου ζητησε λεφτα.Φοβαμαι ομως να βαλω καρτα σε τετοιο σαιτ.

πας και βγαζεις μια προπληρωμενη καρτα σε μια τραπεζα.
βαζεις μεσα 30 ευρο(εαν θυμαμαι καλα τοσο ειναι το μινιμουμ).
κανεις μια εγραφη στο paypal(εφαπαξ)και τραβας λεφτα απο`κει.
απλα....:ADFADF1:

Απλά κάνε seed μέχρι το Seed Bonus να ξεπεράσει το 200 και μετά αντάλαξέ το με 5 GB upload...
Και φυσικά στο μέλλον προσέχεις το ratio να μην πέσει κάτω από 0,50.
Υ.Γ. Το Seed Bonus μεγαλώνει με κάθε ώρα που τρέχεις torrent και άσχετα από το πόσο upload έχεις. Θα χρειαστείς μερικές ημέρες για να μαζέψεις 200 πόντους.

Last edited:
Και επίσης, κατέβασε 2-3 torrents με χρυσό (Golden) νόμισμα δίπλα (δεν μετράει το κατέβασμα, αλλά μετράει το seeding).

:BDGBDGB53:Παιδιά μόλις έπεσε το site toy HD Torrents!! Τι έγινε;Τον κλείσανε;Πάει τον χάσαμε και αυτόν.....Εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Θα δούμε.Πάντως θα είναι πολύ κρίμα να μας τον κλείαανε και αυτόν.

Κύριοι οι αναφορές σε ιστοτόπους για κατέβασμα υλικού που υπόκειται στον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας απαγορεύεται από τους κανόνες του forum και θα σας παρακαλούσα να σταματήσει κάθε αναφορά

Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.