HD TV απ' το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Re: hd tv από ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Εκπέμπει σε όλη την Θεσσαλονίκη ?

με χειρωκινητη εμενα δεν το κατεβαζε με τιποτα αναγκαστηκα και εβαλα
αυτοματη αναζητηση και μετα τα καναλια στην σειρα που ηθελα

Εσύ τώρα που έκανες αυτόματη το πιάνεις ?

ναι και μην ξεχνατε θελει hd δεκτη για να το δειτε
πληροφοριακα ειμαι απο νεαπολη σε σχετικα δυσκολη περιοχη
για το τηλεοπτικο σημα και αυτην την στιγμη το καναλι το
βλεπω με σημα στο 45% χωρις κανενα προβλημα ενω αντιθετα
τα καναλια της digital union με σημα 77% εχουν συνεχη σπασιματα

H εκπομπή γίνεται σε χαμηλή ισχύ, από χαμηλό ύψος πομπού κ εκ διαμέτρου εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τον προσανατολισμό των περισσοτέρων κεραιών μας.
Όσοι έχουν καλή εγκατάσταση κ σχετικά ελεύθερο πεδίο προς Σίνδο έχουν τύχη να αρπάξει κάτι ο "κώλος" τους !

Έχω HD δέκτη και συγκεκριμένα Funai DTR2205HDPVR και δεν μπορώ να το πιάσω προσωπικά δεν έχω πρόβλημα δεν πειράζει έχουμε και την ΕΡΤ HD

Απάντηση: Re: hd tv από ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

H εκπομπή γίνεται σε χαμηλή ισχύ, από χαμηλό ύψος πομπού κ εκ διαμέτρου εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τον προσανατολισμό των περισσοτέρων κεραιών μας.
Όσοι έχουν καλή εγκατάσταση κ σχετικά ελεύθερο πεδίο προς Σίνδο έχουν τύχη να αρπάξει κάτι ο "κώλος" τους !

Προς Σινδο;;;
Δηλαδή πρεπει να γυρισω σχεδον αναποδα τη κεραια μου που κοιτα στο Χορτιατη ;

Re: Απάντηση: Re: hd tv από ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Προς Σινδο;;;
Δηλαδή πρεπει να γυρισω σχεδον αναποδα τη κεραια μου που κοιτα στο Χορτιατη ;

Αν καίγεσαι τόσο πολύ γύρνα την, μετά θα έχεις πρόβλημα με τα υπόλοιπα. :smash:

παιδια εμενα η κεραια κοιταει προς χορτιατη και φιλιππειο .
δεν εχει καποιο προγραμμα διαφημιστικα εταιριων δειχνει sony,sharp κ.α.

Και εγγραφη του καναλιου σε usb stick στον XORO HRT 7600 DVB-T HD που ειναι συνδεδεμενος σε παλια CRT τηλεόραση.Αν και ειχα ακουσει οτι αυτο δε γινεται σε CRT τηλεοραση με εξωτερικο HD δεκτη βλεπω HD καναλι.Λογικα θα βλεπω και το καναλι ΕΡΤ HD.

http://www.youtube.com/watch?v=s3X698XlTMw

Παιδια ολα ωραια ολα καλα , καλα κανουν τα παιδια και μπραβο τους.

Εγω ομως βλεπω μια μαρκα στον encoder τους που δεν ειναι και η φτηνοτερη (το αντιθετο μαλιστα!) ...

Μιλαμε για καμποσα χιλιαρικα ευρω για ενα πειραμα ... Ποιος δινει τα λεφτα σε τοσο ΚΑΚΕΣ εποχες?

Απλα σκεφτομαι....

Last edited:

Παιδια ολα ωραια ολα καλα , καλα κανουν τα παιδια και μπραβο τους.

Εγω ομως βλεπω μια μαρκα στον encoder τους που δεν ειναι και η φτηνοτερη (το αντιθετο μαλιστα!) ...

Μιλαμε για καμποσα χιλιαρικα ευρω για ενα πειραμα ... Ποιος δινει τα λεφτα σε τοσο ΚΑΚΕΣ εποχες?

Απλα σκεφτομαι....

Χαιρετω τα μελη του avclub καθως ειναι το πρωτο μου ποστ.Ημουν φοιτητης του τμηματος Ηλεκτρονικης και αν και δεν ειχα την τυχη να προλαβω την αξιοποιηση αυτου του εξοπλισμου,καθως πηρα πτυχιο, πρεπει να ενημερωσω οτι ο εξοπλισμος υπηρχε εδω και αρκετο καιρο.Και δεν ειναι μονο ο εξοπλισμος εκπομπης του σηματος.Αν θελουν μπορουν καλλιστα να κανουν και ζωντανο προγραμμα μεσα απο τη σχολη.Αν και δεν μπορω να γνωριζω το ακριβες κοστος αγορας ολου του εξοπλισμου,που συμφωνα με καποιους καθηγητες θα ζηλευαν σχεδον ολοι οι ιδιωτικοι σταθμοι - η ΕΡΤ ειχε αντιστοιχα λογω Ολυμπιακων αγωνων-,πρεπει να ειναι ΜΕΓΑΛΟ αν ειναι αληθεια αυτα που ακουγονταν.Αλλα νομιζω ηταν μεσω κοινοτικων κονδυλιων κτλ.Μπραβο στους συναδελφους,λυπαμε που εχασα ενα τετοιο γεγονος για το οποιο ακουγαμε τοσα πολλα και για τοσα χρονια.
Απο Ευκαρπια Θεσσαλονικης δεν καταφερα να βγαλω τιποτα.Με USB tuner HD της Avermedia.Ειναι μαλλον λογω κακης ομαδικης κεραιας της πολυκατοικιας....

teo27 μια βοηθεια θελω εκανα και εγω μια εγγραφη σε usb το αρχειο ηταν σε pvr μετα το εκανα avi αλλα χαλασε πολυ η ποιοτητα εσυ τη εκανες ειναι πολυ καλο το βιντεακι.

Ο δεκτης που εκανα την εγγραφη ειναι ο XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI που δεν ειναι διαθεσιμος πλεον απο το eshop που τον αγορασα
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808098
Τα αρχεια εγγραφης ειναι TS τα οποια παιζει κανονικα ο υπολογιστης.Αυτο το αρχειο χωρις καμμια μετατροπη το ανεβασα στο youtube.

Απάντηση: hd tv από ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

εγω παντως σημερα καθομουν και το εβλεπα. ειχε καταπληκτικα τοπια και περιηγησεις. Η αποδοση των χρωματων ειναι τελεια και "ζωντανη", βασικα τα βλεπεις και χαλρωνεις. Δεν ξερω αν θα μεινει ανοιχτο για πολυ, αν χρειαζεται καποια αδεια για να εκπεμπει αλλα και μονο ντοκυμαντερ να προβαλει καλο θα ειναι!

Αυτο το διαστημα η σχολη ειναι κλειστη,οποτε δυσκολα θα αλλαξει το προγραμμα,ειδικα αν το περιεχομενο το εχουν αναλαβει φοιτητες.Οσο για το νοημα των εκπομπων ειναι για να δει ο κοσμος πως ειναι το HD,αλλα κυριως να μαθουν οι φοιτητες απο πρωτο χερι την συγκεκριμενη τεχνολογια.

Απάντηση: hd tv από ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

χτες εδειχνε συνεχεια το ιδιο: σκηνες ταινιων και φιλμακια της bravia, ενω σημερα ειχε διαφορετικα θεματα, εως και ενα ντοκυμαντερ για ενα τραινο στην Αυστραλια, αρα καποιος ειναι εκει και το δουλευει!
αντε και σε 3D μεταδοση!!!!