HD Video Clip List

θα ηθελα να υπενθυμισω στα μελη μας το εξης
δημοσια αναφορα σε τυχον παρανομο τροπο "κατεβασματος" ταινιων δεν επιτρεπονται
τους λογους τους καταλαβαινεται
υπαρχουν και τα ΠΜ και η εκτός φορουμ τροποι επικοινωνιας

ευχαριστω

Απάντηση: Re: HD Video Clip List

θα ηθελα να υπενθυμισω στα μελη μας το εξης
δημοσια αναφορα σε τυχον παρανομο τροπο "κατεβασματος" ταινιων δεν επιτρεπονται
τους λογους τους καταλαβαινεται
υπαρχουν και τα ΠΜ και η εκτός φορουμ τροποι επικοινωνιας

ευχαριστω

οκ !!!!!!!! -bye- -bye-

Ok Larry-bye-

Μια διεκρίνηση μόνο Larry:

Απο τα link που ποστάραμε μόνο τα torrent θεωρούνται "παράνομα"?

εχω να πω οτι ευχαριστω τα παιδια που μασ ειπανε τη φλεβα χρυσου...και μηπως για να λεμε αυτα τα πονηρα νεα...και παλια να ανοιξουμε κανα καναλι στο irc οποτε θαναι πιο ευκολο και ασφαλες το θεμα της διακινησης "ιδεων"

εχω να πω οτι ευχαριστω τα παιδια που μας ειπανε τη φλεβα χρυσου...και μηπως για να λεμε αυτα τα πονηρα νεα...και παλια να ανοιξουμε κανα καναλι στο irc οποτε θαναι πιο ευκολο και ασφαλες το θεμα της διακινησης "ιδεων"

τιποτα φιλε μου, γι'αυτο ειναι το φορουμ, για να συζηταμε
βιαστητε να κανετε register οσοι θελετε ομως γιατι εχει limit στους 20000 users και τωρα ειναι στους 13,827..

φιλικα δημητρης

να ρωτησω...οι αναλυσεις που αναφερονται οτι ειναι οι διαφορες ταινιες..ειναι πραγματικα hd υλικο ? ή καποιο τεχνικο κολπο..κατι παρομοιο με αυτο που ακουστικε οτι ειναι τα βιντεο κλιπακια αυτης http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx ? και γνωριζει καποιος να προτεινει σε προσωπικο μηνυμα καποια ταινια..σημειο αναφορας με αναλυσεις 720p, 1080i και 1080p μεχρι 4,7 GB ωστε να το αντιγραψω σε dvd και να το τεσταρω την αποδοση της lcd με hd υλικό?

η ποιοτητα ειναι πολυ καλη..τα φορματ ειναι σε x.264, wmv-HD, TS, XDiv(HDTV).μερικα ειναι σε mkv container. ολες οι ταινιες ειναι σε πολυ καλη ποιοτητα(εχω δει καμια 10αρια)..καλυτερα συνδεσε το pc σου με την tv σου για να δεις..

(αν καταλαβα καλα, αν οχι plz διορθωσε με) οταν λες να το αντιγραψεις σε DVD εννοεις να το κανεις να παιζει σε standalone player? αν εννοεις αυτο τοτε απο το conversion θα χασεις λιγο σε ποιοτητα οποτε γι'αυτο σου προτεινα να συνδεσης το pc σου στην tv..

ναι αυτο εννοω δεν εχω την δυνατοτητα να το συνδεσω δεν εχω καλωδιο συνδεσης και ειναι σε αλλο χωρο το pc σκεφτομαι αρχειο divx να αντιγραψω σε dvd, υπαρχει καποιος ενδεδειγμενος τροπος...για οσο καλυτερη πιστη αντιγραφη της ποιοτητας? συγκεκριμενο ειδος αρχειου παραδειγμα? η καποιο προγραμμα αντιγραφης? εχω το divx 6 και το corvertXtoDVD

κανε ενα dvd με corvertXtoDVD αλλα επειδη θα γινει και αλλο convert θα χασει σε ποιοτητα..αλλα δοκιμασε..

εκανα εγγραφη σε dvd με το προγραμμα dixv 6 ,αρχειου divx που το κατεβασα απο εδώhttp://stage6.divx.com/videos/page/2 με το προγραμμα dixv 6 και ενω γραφτηκαν κανονικα και στο dvd player ( sony s76) εβγαλε το μενου με το περιεχομενο οταν πατησα να παιξει εβγαλε την ενδειξη σφαλμα δεδομενων dixv. τι φταιει? επισης δοκιμασα με το covnert και οντως η ποιοτητα πεφτει.

δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει με το σφαλμα που σου εβγαλε..δοκιμασε να το κανεις εγγραφη αυτο το divx 6 αρχειακι που κατεβασες απο τη σελιδα που λες με το convertXtoDVD..

εγω οταν κατεβαζω απλες ταινιες και οχι σε HD, κανω DVD με το convertXtoDVD και η ποιοτητα ειναι αρκετα καλη,σαν το original divX αρχειο.

τωρα οπως ειδες και εσυ, αν εχεις HD ταινια τοτε σιγουρα η ποιοτητα μετα την μετατροπη σε DVD θα ειναι χαμηλοτερη.

δοκιμασα και παρατηρησα οτι σε αρχειο divx 6 χανει μεγαλυτερη σε ποιοτητα...απο οτι η μετατροπη που εκανα απο αλλα αρχεια hd. παντως ανεξαρτητα απο το τι βλεπει ο καθενας με αυτα στα hd υλικο και πως το βλεπει πιστευω πως δεν εχει καμια σχεση με την επερχομενη τεχνολογια..των hd dvd ...αλλιως θα ειχαν ηδη βρει τροπο να το εκαναν με τον ιδιο τροπο που τα βρισκουμε εμεις τωρα εδω...

Re: Απάντηση: HD Video Clip List

δοκιμασα και παρατηρησα οτι σε αρχειο divx 6 χανει μεγαλυτερη σε ποιοτητα...

σε μενα δεν συμβαινει κατι τετοιο..

παντως ανεξαρτητα απο το τι βλεπει ο καθενας με αυτα στα hd υλικο και πως το βλεπει πιστευω πως δεν εχει καμια σχεση με την επερχομενη τεχνολογια..των hd dvd ...αλλιως θα ειχαν ηδη βρει τροπο να το εκαναν με τον ιδιο τροπο που τα βρισκουμε εμεις τωρα εδω...

μερικες ταινιες ή σειρες ειναι οντως HD (και οχι απλα upscale) επειδη τiς κανουν capture απο μερη οπως την αμερικη για παραδειγμα, που εκπεμπει ορισμενες αμερικανικες σειρες σε HD (720p αλλα και 1080p)..εχω κανει αρκετες συγκρισεις για να πιστω..

τα HD-DVD ή Blue-ray φυσικα και δεν εχουν σχεση με την ποιοτητα αυτων των ταινιων που κατεβαζουμε! σαφως και ειναι καλυτερη η ποιοτητα των HD-DVD ή Blue-ray!! ..οπως αντιστοιχα αυτην την στιγμη τα DVD δισκακια ειναι καλυτερα σε ποιοτητα απο τις ταινιες DivX που κατεβαζουμε επειδη τα πρωτα δεν εχουν υποστει κανενα convert..

Last edited:
Έκανα εγκατάσταση το BitComet 0.70
έκανα register στο bit-hdtv
αποθήκευσα το αρχείο που ήθελα στο δίσκο (πχ. IMAX.Amazon 1080 περίπου 16 kb)
Aνοίγω το ΒitComet και βλέπω το αρχείο (3.10 Gb), πατάω το πλήκτρο εκκίνηση και δείχνει στην κατάσταση οτι γίνεται σύνδεση.Δυστυχώς όλοι οι δείκτες δείχνουν 0 και τίποτε δεν κατεβαίνει.

Καμία βοήθεια????