HDbits is full

Status
Not open for further replies.
Ξαναθυμίζω κάποιες γενικές οδηγίες για όσους είναι φρεσκογραμμένοι, που είναι λίγο πιο ζόρικα τα πράγματα...

Για το θέμα του ratio... Μιας και αυτά που λέτε, τα περασα και εγώ (και μάλιστα με 768/192 γραμμή...). Και μερικές γενικές οδηγίες...

Ναι, στην αρχή είναι δυσκολότερο να φτιάξεις ratio... Πρεπει να κανεις μερικές παραχωρήσεις... Δεν γίνεται να κατεβαζεις οοοοοόλα αυτά που θες, θέλει μέτρο, αλλά και τακτική...
Ψαχνετε λοιπόν για μπλε torrent, και τα κατεβάζετε άφοβα... Αυτά είναι τα λεγόμενα "freeleech". Από αυτά μετράει μόνο το upload, και όπως καταλαβαίνετε, όλοι τα κατεβάζουν... και οι επόμενοι από εσάς... Αυτά θα σας βοηθήσουν αρκετά. Ψαχτε βρείτε τα και κατεβαστε τα... ακόμα και αν δεν πρόκειται να τα δείτε ποτέ...
Κατεβάζετε και ολίγον ΧΧΧ, έχουν ζήτηση... ειδικά τα πιο νέα (όχι τα πολύ μεγάλα). Αν είστε τυχεροί και πετύχετε ολόφρεσκο ΧΧΧ, ειδικά αν εχετε και γρήγορη γραμμή, το τσιμπάτε άμεσα, και απλά αφήνετε τους άλλους που θα το κατεβάσουν αργότερα, να τραβάνε από εσάς...
Με τον καιρό, θα δείτε πάνω δεξιά στα στοιχεία σας να γράφει κάτι σαν αυτό: "Bonus [Use]: 28,448". Πατώντας πάνω στο use, μπορείτε να ανταλλάξετε πόντους, με GB upload. Πως μαζεύονται αυτοί οι πόντοι? Από τα torrent που έχετε κατεβάσει και παραμένουν καιρό στο ΠιΣί σας, τα οποία σας προσθέτουν πόντους...
Μην κατεβάζετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δείτε... ειδικά τον πρώτο καιρό, θέλει υπομονή, και μέτρο...
Φτιάχτε uploader! Ενα παλιό ΠιΣάκι, μόνιμα ενεργό, να ανεβάζει ολημερίς και οληνυχτίς...
Αν έχετε κάποιον φίλο που εχει ήδη κατεβάσει κάποια torrent από εκεί, τα τσιμπάτε με έναν σκληρό (ολοκληρα, όπως ήταν όταν τα κατέβασε), τα μεταφερετε στο δικό σας πισί στο σχετικό directory, και κατεβάζετε το .torrent από την σελίδα μόνο... αυτό θα αναγνωρίσει το αρχείο, και θα αρχίσετε να seedάρετε κατευθείαν...
Μην αφήνετε το account ανενεργό, οπωσδήποτε ανεβοκατεβάστε πραγματάκια... αν δεν έχει κίνηση, θα σας διαγράψουν...
Μην ρωτάτε πράγματα (ειδικά που υπάρχουν στο faq απαντημένα ήδη), παλι πιθανότατα θα σας διαγράψουν... Καλύτερα εδώ.
Οταν λείπετε για καιρό, κάνετε (από το προφίλ σας) "park account". Αλλιώς πάλι θα σας διαγράψουν.

Αυτά... για να μην έχετε προβλήματα (αλλά ούτε και αυτοί που σας προσκάλεσαν :beee: )

Αν υπάρχει κάποια πρόσκληση που μπορεί κάποιος να μου στείλει στο [email protected] θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ

Καλημέρα σας. Αν κάποιος διαθέτει κάποια πρόσκληση θα με ενδιέφερε πολύ να μπω στο HDBits ([email protected]). Μπορώ να προσφέρω και ανταλλαγή με πρόσκληση για το torrentleech, το οποίο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε γενικό περιεχόμενο ή για το bitgamer, το όνομα του οποίου είναι ενδεικτικό για το περιεχόμενό του.

Απάντηση: Re: HDbits is full

Καλημέρα σας. Αν κάποιος διαθέτει κάποια πρόσκληση θα με ενδιέφερε πολύ να μπω στο HDBits ([email protected]). Μπορώ να προσφέρω και ανταλλαγή με πρόσκληση για το torrentleech, το οποίο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε γενικό περιεχόμενο ή για το bitgamer, το όνομα του οποίου είναι ενδεικτικό για το περιεχόμενό του.

Σου εστειλα μια για το hdbits!!!

Περιμενω τη δικια σου για το torrentleech στο [email protected]

Last edited:
ξερετε τις απαντησεις στις ερωτησεις αυτες?

Does 720p mean that the video MUST be 1280x ... 720 pixels and nothing else depending on the aspect ratio 720 pixels maximum

Are 350mb scene releases high definition? Yes No

What does the "p" means on 720p and 1080p ?
progressive

plus

playable

pixel

Αν υπάρχει κάποια πρόσκληση που μπορεί κάποιος να μου στείλει στο [email protected] θα ήμουν ευγνώμων.
Επίσης έχω μερικές προσκλήσεις για το hd-bits.ro για όποιον ενδιαφέρεται.
Ψάχνω, αν γνωρίζει κανείς να προτείνει, κάποια πηγή για μουσικά video clips σε hd.
Ευχαριστώ

για οσους θελουν το hd-bits.ro εχει ανοιξει για ενγραφες και ειναι το ιδιο

Επίσης έχω μερικές προσκλήσεις για το hd-bits.ro για όποιον ενδιαφέρεται.
Ψάχνω, αν γνωρίζει κανείς να προτείνει, κάποια πηγή για μουσικά video clips σε hd.
Ευχαριστώ

Αν μπορείτε να δώσετε μια πρόσκληση και σε μενα [email protected] θα σας ήμουν ευγνώμων.Έχω και μια πρόσκληση για το http://www.bit-hdtv.com που μπορώ να δώσω.Ευχαριστώ !

και εδώ μία για hdbits.org please!!!
ψάχνω δύο μήνες και ακόμα τπτ...
[email protected]

ΟΚ
δεν μπόρεσα να στείλω στον deftones ([email protected]) γιατί μου τελείωσαν, νόμιζα ότι εχω παραπάνω! :HTEHETH63: Σόρι, μιας και είχες ζητήσει και νωρίτερα από τους άλλους...

@protosj : Δεν με ενδιαφέρει για άλλο σάιτ, δωσε την σε κάποιον που θα την ζητήσει στο αντίστοιχο θέμα.

Υγ. αν δεν πρόλάβετε να γραφτείτε μέχρι να ξαναγεμίσει, θα τις διαγράψω για να μην χαθούν...

Last edited:
Status
Not open for further replies.