HDbits is full

Status
Not open for further replies.
Πάντως με το free leech μέχρι 31/12 γινεται ενας πανικός...

Ευτυχως που πάντα έχω ένα δίσκο στην άκρη για πάν ενδεχόμενο (μέχρι να ανοίξουν τα καταστήματα -bye-)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Καλησπέρα φίλοι μου. Θα ήθελα και εγώ μια πρόσκληση για το HDbits please....εάν είναι ε'υκολο [email protected] σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου.

Θα ηθελα να πει καποιος τι μπορει να κερδισεις με τα ratio που εχεις.Ευχαριστω

Δεν ξερω αν κερδιζεις κατι, αλλα εαν ειναι πολυ χαμηλο, το σιγουρο ειναι οτι χανεις.
(τρως ban)
Ειναι ενας τροπος να παρακολουθεις τις "επιδοσεις" σου

Ntinos_ οταν ειναι πολυ χαμηλο το ξερω οτι τρως ban.Το ρωταω γιατι εχω ratio 2.43,μεσα σε εβδομαδες(περιπου)το εφτιαξα(δεν ειμαι ψονιο)και αναρωτιεμαι αμα εχω καποιο bonus.

Απάντηση: Re: HDbits is full

Ntinos_ οταν ειναι πολυ χαμηλο το ξερω οτι τρως ban.Το ρωταω γιατι εχω ratio 2.43,μεσα σε εβδομαδες(περιπου)το εφτιαξα(δεν ειμαι ψονιο)και αναρωτιεμαι αμα εχω καποιο bonus.

Προφανώς γίνεσαι μέλος 1080ρ και μπορείς να εξαργυρώνεις τα bonus σου σε upload GB, συχνότερα.:ernaehrung004:

To να εχεις καλό ratio, σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς να κατεβάσεις και άλλο υλικό... Για να γινεις 1080p, εχεις πολύυυυ μέλλον ακόμα... (ούτε εγώ έχω γίνει, 1080i είμαι). Δεν πάνε μόνο με το ratio τα ranks, αλλα και με την ποσότητα που εχεις κατεβάσει...
Αλλο να εχεις ratio 2, εχοντας π.χ. κατεβασει 1Τ (εχοντας ανεβασει δλδ 2Τ), και άλλο να εχεις ratio 2 εχοντας κατεβασει 10GB (και εχοντας ανεβασει 20GB)... Στην δευτερη περίπτωση νομίζω παραμένεις 720p μέλος...

lykman οταν λες εισαι 1080i η οτι ειμαι 720p η οτι 8ελω πολυ καιρο να γινω 1080p,εννοεις οτι οταν φτιαξω το καταλληλο ratio θα μπορω να κατεβαζω τετοιας κατηγοριας ταινια?

από το faq (διαβαστε το, μην βρεθείτε προ εκπλήξεων...)

How does this promotion thing work anyway?
1080i Must have been be a member for at least 4 weeks, have downloaded at least 30GB and have a ratio at or above 0.95.
The promotion is automatic when these conditions are met. Note that you will be automatically demoted from this status if your ratio drops below 0.9 at any time.
1080p Must have downloaded at least 500GB and have a ratio at or above 1.4. Note that you will be automatically demoted from this status if your ratio drops below 1.3 at any time.
UHD Must have downloaded at least 500GB and have a ratio at or above 2.5. Note that you will be automatically demoted from this status if your ratio drops below 2.3 at any time.
Image:starbig.gif Just donate, and send PM to DSF with the details.
VIP Assigned by mods at their discretion to users they feel contribute something special to the site. (Anyone begging for VIP status will be automatically disqualified.)
Uploader Appointed by Admins/SysOp (see the 'Uploading' section for conditions).
Moderator You don't ask us, we'll ask you!

Mπορείς να καταβαζεις οτιδήποτε. Αυτά είναι ranks, όπως εδώ τα senior member, junior member κλπ...

lykman οταν λες εισαι 1080i η οτι ειμαι 720p η οτι 8ελω πολυ καιρο να γινω 1080p,εννοεις οτι οταν φτιαξω το καταλληλο ratio θα μπορω να κατεβαζω τετοιας κατηγοριας ταινια?

Οχι, εχει να κανει με τον αριθμο (ποσες ταινιες) που μπορεις να κατεβαζεις συγχρονως

Μαλιστα.Υπαρχει δυνατοτητα να μου στειλει καποιος ενα αρχειο(doc,txt οτι βολευει)που να δειχνει την αντιστοιχια ratio-τι δυνατοτητες εχει?Ευχαριστω

Επίσης οι 1080p δεν μπορούμε να εξαργυρώνουμε bonus points για GBs.. Αυτό είναι λίγο σπαστικό.. Απλά τους βλέπουμε να μαζεύονται και να μαζεύονται.. (139,274 and counting....)

Mε ratio πάνω από 2 δεν μπορείς να ανταλλάξεις... Ούτε εγώ μπορώ (1080ι).

Kαλή χρονιά! -bye-

Status
Not open for further replies.