hdbits.org ,invite κανεις?!

Status
Not open for further replies.
Το καλό είναι ότι δεν χάνεται... με το που πέσεις κατω απο 2, τσούπ! πατάς το κουμπάκι!

χμμ...τωρα που λέμε για ratio, μηπως πρέπει να κατεβάσω τίποτα? σαν πολύ ανέβηκε!

(Share ratio 13.753)

Σαν καινούργιος στο hdbits θα κάνω μια ερώτηση... (ευχαριστώ και πάλι στον Dimitri I. για το invite)

Βλέπω έχουν και HD-DVD/Blu-Ray disc releases. Αυτά είναι κάτι σαν τα dvd images που τα κάνουμε mount και τα 'καίμε' όπως θέλουμε, με όλα τα menus+extras, ή είναι μόνο τα αυθεντικά αρχεία video, χωρίς επιπλέον συμπίεση αλλά και χωρίς menus/extras?

Για λύστε μου εμένα μια άλλη απορία...
στους 30000 πόντους τι είναι αυτο το custom title?
Υπάρχει λόγος να χρησ. τους πόντους αν δεν είσαι κάτω απο το 0.5 που σε πετάνε?

Το custom tile είναι ένας "τίτλος" της επιλογής σου, π.χ. αντί για "1080p" μπορείς να το κάνεις να λέει "avclub" ή οτιδήποτε (σχεδόν..).

Ο ρόλος του bonus είναι απλά αυτός. Να αυξάνει το ratio σου. Όπως ανεβαίνεις classes αποκτάς κάποια προνόμια που δεν έχουν τα μικρότερα classes. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, αλλά τα γράφει αναλυτικά στα faq/rules του tracker.

Re: Απάντηση: hdbits.org ,invite κανεις?!

Δεν με νοιάζει πόσα δισκάκια.Ποιό πρόγραμμα κάνει αυτή την μετατροπή..

Συνιστώ το κλασικό εργαλείο mkvtoolnix το οποίο μεταξύ άλλων μπορεί και να κάνει split ένα mkv σε δυο μικρότερα.. Δες εδώ για οδηγίες.

Σε ευχαριστω θερμοτατα! Να'σαι καλα :grinning-smiley-043

Δεν κάνει τίποτα.-bye-

dp88 δυστυχώς δεν έλαβα pm που σου είχα πει για το e-mail σου
οπότε τις έδωσα στα άλλα παιδιά που ζήτησαν.

Ήταν η τελευταία μου πρόσκληση. Μόλις έχω νέες θα δώσω σε όποιον ζητήσει.

Status
Not open for further replies.