hdbits.org ,invite κανεις?!

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: hdbits.org ,invite κανεις?!

2007-01-15 - Signups Closed
For the time being signups/invites are closed.

Υπομονή...

Με πρόλαβες. Πάνω που τα διάβαζα.
Το άλλο pm με τον κωδικό ...........................
τι είναι?

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: hdbits.org ,invite κανεις?!

Είναι η εντολή του irc για να μπεις στο κανάλι τους.

Επειδή είμαι άσχετος :slapface: :damnyou: μου το κάνεις λίγο πιο λιανά?

Thanks-bye- -bye-

αλεξη τα παιδια εχουνε καναλι στο irc αλλα για να μπεις εχουνε κωδικο...και καλα θα εκανες να μην τον βγαζεις δημοσια μη φας κανα BAN

αλεξη τα παιδια εχουνε καναλι στο irc αλλα για να μπεις εχουνε κωδικο...και καλα θα εκανες να μην τον βγαζεις δημοσια μη φας κανα BAN

Μου αρέσει που στο ακριβως προηγουμενο πμ τους έγραφαν αυτο ακριβώς, μετά ποιος φταίει...

Παιδιά, τα πράγματα είναι απλά. Ο tracker γίνεται private. Όσοι μπήκαν, μπήκαν.

Κάποια στιγμή θα ξαναανοίξει για εγγραφές, αλλά δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα, δεδομένου και του φόρτου του server.

Επίσης καλό είναι να σεβαστούμε τις επιθυμίες των administrators και να μην το προχωρήσουμε το θέμα.

εεεεεεμ όταν είχαμε ανοίξει τις κάνουλες δεν ήθελε κανείς...:p

Καλό θα ήταν επίσης να σβηστεί το password του καναλιού απο το post του Αλέξη...

Last edited:
Φτου ρε γαμώτο…σήμερα που είπα να δω και εγώ τι είναι αυτό το πράγμα έκλεισε… ;) καλύτερα μάλλον μια και είμαι και τεμπέλης σε κάτι τέτοια…. άμα το λέει η μοίρα σου… ;)
Ciao παίδες !@!

Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

Φτου ρε γαμώτο?σήμερα που είπα να δω και εγώ τι είναι αυτό το πράγμα έκλεισε? ;) καλύτερα μάλλον μια και είμαι και τεμπέλης σε κάτι τέτοια?. άμα το λέει η μοίρα σου? ;)
Ciao παίδες !@!

Γιώργο μπορείς να κάνεις εγγραφή σε αυτό που είναι σχεδόν το ίδιο.

Στράτο, δεν μπορείς να κάνεις donate προς το παρόν. Εχουν κονομήσει!:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

Γιώργο μπορείς να κάνεις εγγραφή σε αυτό που είναι σχεδόν το ίδιο.

Όχι πια.. Δυστυχώς κλείσανε τα registrations για την ώρα..
(και δεν είναι ούτε κατά διάνοια το ίδιο ;) )

Που είναι ανοιχτά βρε παιδιά; Οχι πως θα κάνω δηλαδή....

Δημήτρη δεν είν' κακό κι αυτό, ειδικά εάν δεν έχεις τίποτα... και με invite κάνεις registration...

Ωχ τώρα το είδα το μπανεράκι για donation.... Στράτο με τα ίδια μάτια κοιτάμε την σελίδα...πάνω πάνω δεξιά!

Attachments

• Picture 2.jpg
    Picture 2.jpg
    3.7 KB · Views: 1
Status
Not open for further replies.