hdbits.org ,invite κανεις?!

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: hdbits.org ,invite κανεις?!

Βλεπω free leech αλλα επεσε σημαντικα ο ρυθμος κατεβασματος και πολλοι προκριμενοθ=υ να τραβηξουν εκοψαν τα uploads...

Το σκέφτομαι και εγώ να τα κόψω Νίκο,
αλλά από την άλλη πάλι μετράνε διπλά
τα άτιμα. Ίσως είναι καλή ευκαιρία να
φτιάξω και το ριμάδι το ratio.

Με το συμπάθιο βρε παιδιά αλλά γιατί ασχολείστε με ratio και χαμηλές ταχύτητες? Δώστε 12 ευρώ τον μήνα να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο... :antlers:

Είπα να τιμήσω την πρόσκληση που μου έχει κάνει συμφορουμίτης αλλά μόλις είδα την ταχύτητα λεω μήπως έχω πρόβλημα στη γραμμή. Κλείνω μtorrent και ανοίγω usenet. Μπαααα... Μια χαρά είναι η γραμμή μου!

Και πάλι με το συμπάθιο αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παιδεύεστε ή τέλος πάντων γιατί να περιμένετε μία μέρα παραπάνω.

Φιλικά πάντα -bye-

Attachments

• torrent.JPG
    torrent.JPG
    17 KB · Views: 23
  • usenet.JPG
    usenet.JPG
    39.6 KB · Views: 25
Ειναι το free leach που εχει ριξει την ταχυτητα...Σε μια εβδομαδα θα ειναι σφαιρα παλι.

Είπα να τιμήσω την πρόσκληση που μου έχει κάνει συμφορουμίτης αλλά μόλις είδα την ταχύτητα λεω μήπως έχω πρόβλημα στη γραμμή. Κλείνω μtorrent και ανοίγω usenet. Μπαααα... Μια χαρά είναι η γραμμή μου!

Και πάλι με το συμπάθιο αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παιδεύεστε ή τέλος πάντων γιατί να περιμένετε μία μέρα παραπάνω.

Φιλικά πάντα -bye-

Nektar, τι σχέση έχουν τα torrent με τα news? Τελείως διαφορετική φιλοσοφια...Στα news πέραν του ότι ο τρόπος που μοιράζονται τα αρχεία ειναι προϊστορικός και άθλιος (uuencoded σε text, με τεράστιο overhead), δεν έχεις πολλές επιλογες...θα κατεβάσεις ότι σου δίνουν οι άλλοι.

Εγω παντως που αποφασισα τις πρωτες μερες απλα να κανω λιγο seed παραπανω και μετα να χωθω να κατεβασω αυτα που μου λειπουνε βλεπω οτι στα περισσοτερα απο τα 21 torrents που κανω seed εχει κινηση και εχουνε πεσει σαν κορακια να με φανε. Το τρελλο seeding κανω..Βουρ για 1080p παω

Μιας και λεμε για invites, εχει κανεις κανα invite για το bit-hdtv?? Λεει αυτο τιποτα το site, εχει τιποτα releases που δεν εχει το hdbits.org??

Nektar, τι σχέση έχουν τα torrent με τα news? Τελείως διαφορετική φιλοσοφια...Στα news πέραν του ότι ο τρόπος που μοιράζονται τα αρχεία ειναι προϊστορικός και άθλιος (uuencoded σε text, με τεράστιο overhead), δεν έχεις πολλές επιλογες...θα κατεβάσεις ότι σου δίνουν οι άλλοι.

Μάλλον έχεις μείνει πίσω. Πόσα χρόνια έχεις να τα χρησιμοποιήσεις? Αυτό πάει στο προϊστορικός και άθλιος.
Όσο για το "ότι σου δίνουν κατεβάζεις" δεν σε πιάνω. Αν εννοείς το retention τότε έχεις δίκιο και είναι το μοναδικό μειονέκτημα. Αλλά 70 μέρες παλιά αρχεία μου φτάνουν και μου περισσεύουν.

Καλό Downloading anyway! -bye-

Το έχω γράψει και σε άλλο θέμα.

Κάθε 5GB έχεις το πολύ 150ΜΒ overhead. Αν όμως υπολογίσεις ότι κατεβάζεις με maximum speed από τον provider τότε αυτό είναι αμελητέο πιστεύω.

The third, and newest, method for encoding files is called "yEnc". It was invented in 2001. The main advantage of yEnc encoding is that it adds only about 3% overhead to encoded files. Because of this, yEnc encoded file attachments download about 26% faster than UUencoded file attachments. While UUencoding is still far more popular, yEnc is catching on quickly in some binary newsgroups. Frequently, messages with yEnc encoded attachments will have “yEnc” in their subject lines as a warning to people using newsreaders that are unable to decode yEnc attachments. For additional information about yEnc, see http://www.winews.net/yenc/index.htm

Ναι, δεν ειναι ασχημα τα newgroups. Ειχα και εγω account με την Newshosting.com και μου εδινε σχετικα καλες ταχυτητες με 8 connections αλλα με κουρασε ολη αυτη η ιστορια με τα par files και το οτι παρα πολλα releases δεν ειχανε το σωστο ονομα. Για καποιον βεβαια που εχει προβλημα να κανει seed (και ειδικα εδω στην Ελλαδα που το μεσο upload ειναι στα 25k) ειναι μια καλη λυση ειδικα τωρα που εχει πεσει το δολαριο και μπορεις να παρεις unlimited account για περιπου 10 ευρω.

Ρε Havoc έμεινα με το e-mail στο χέρι !!!!!!

Τι έγινε ?? χάθηκε ???:flipout: :flipout:

Status
Not open for further replies.